|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο φλοιός των δέντρων σεκόγια είναι άφλεκτος. Σε περίπτωση που το δέντρο πάρει φωτιά, τότε αυτή καίει μόνο το εσωτερικό του δέντρου. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3801 (permalink) | |
|
ALTEREGO
![]() Εγγραφή: Jul 2007
Περιοχή: ταυρος
![]() |
Παράθεση:
ΟΧΙΙΙ ναι ναι κι άλλα να της έλεγες δίκιο θα είχες | |
|
|
|
|
|
#3802 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Μας τιμεί του χτες στο Caramela ζήσαμε πραγματικά μεγάλες στιγμες με Ελένη Λουκά να ανεβαίνει στην πίστα και να τραγουδάει live?
Τιμεί τον Καλλίδη που την ανέβασε πίστα για συνέντευξη; Τον τιμεί που αφού καταδίκασε η Λουκά τα μίνι και τοποθετήθηκε υπερ της ορθοδοξίας της είπε να τραγουδήσει; Μας τιμεί από κάτω που τα τραγούδια που ζητήσαμε ήταν τα "Πότε Βούδας πότε Κούδας", "Άιντε στου παράδεισου την πόρτα κάποιος φύτεψε δυο χόρτα" και φυσικά το "Dance with the devil"?? Την τιμεί που τελικά μέσα σε αποθέωση τραγούδησε το "Πότε θα κάμει ξαστεριά"?? Με τιμεί που περιμένω με αγωνία να μας δω στο Star? Αρρρρρρρρρρρρώστια.... |
|
|
|
|
|
|
#3804 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι!!! Ναι ![]() Πωπω,τι λες τώρα,εννοείται!!! ![]() ΝΑΙ!!! Ναι,απ'το τίποτα ![]() Ναι!!! | |
|
|
|
|
|
|
#3805 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμεί που σήμερα έκατσα σε μάθημα αισθητικής φιλοσοφίας(εντελώς άσχετο με αυτά που σπουδάζω
) και ενθουσιάστηκα?Τιμεί τη φίλη μου που είχε βαρέσει ενέσεις ειδικά προς το τέλος ενώ αρχικά το 'χε δεί κάπως ζεστά? Με τιμεί που με κάθε ευκαιρία που θα 'ρθει,κάνω δρομολόγια-βόλτες γιατί πολύ απλά μου αρέσει? |
|
|
|
|
|
|
#3806 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
ΝΑΙ !!!Όχι και τόσο... Ε ναι... Αμα τσιμπήσεις κανα βιβλίο απο το μάθημα για ρίξε τίτλο συγγραφέα κ.λπ... | |
|
|
|
|
|
|
#3807 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Βεβαίως Ναι ναι αμε,χαρα στο κουράγιο σου.. Με τιμεί που ενω αρχικα δεν θα κατέβαινα καν να ψηφίσω σήμερα,οχι μόνο πήγα,αλλα και ανακάλυψα οτι ήμουν υποψήφια σε παράταξη αντίθετων φρονιμάτων,εν αγνοία μου?? Με τιμεί οτι παρά την έκπληξή μου ,μου έρξα την ψήφο? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3808 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Βγήκες? ![]() ![]() Με τιμεί που πέρασα από Πάντειο και συνάντησα τον Μαξιμκολλημένο? Τον τιμεί που με αποκαλεσε με το nickname μου? Τιμεί το Πάντειο που απο πίσω έχει μια καφετέρια που λέγεται Μηχανουργείο? Με τιμεί που πήγα εκεί μόλις άκουσα το όνομα της καφετέριας? ![]() | |
|
|
|
|
|
#3809 (permalink) | ||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Ναι!!!Είδες τι εκπλήξεις υπάρχουν στη ζωή? ![]() Ναι!!!Αν δεν στηρίξεις τον εαυτό σου,ποιόν θα στηρίξεις??? Παράθεση:
Ωωω,μα και βέβαια!!! ![]() Ναι ![]() Ναι σε τιμεί!!Ειδικά εσένα!!! Τιμεί το σπίτι που όσο περνάει ο καιρός με βλέπει όλο και λιγότερο? | ||
|
|
|
|
|
|
#3810 (permalink) | |||
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Ναι, αλλά μετά έπρεπε να κάνεις ένσταση ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Παράθεση:
!![]() | |||
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:34.

σε ολα!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο