|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η καρδιά της γαρίδας βρίσκεται στο κεφάλι της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3661 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3662 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμεί που πριν λίγο,κατα λάθος και δυστυχώς,άκουσα το τραγούδι που έβγαλε η περσινή playmate Νάταλι??
Την τιμεί που δεν τα λέει καθόλου και κερδίζει με το σπαθί της τον τίτλο ''Απο φωνή κορμάρα''?? ![]() Με τιμεί που το επόμενο τραγούδι που άκουσα ήταν απο Kylie Minogue(η οποία τα λέει και πολύ καλά)?? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3663 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3664 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
κλασικά... και για μένα τα ίδια λένε... ![]() ε ναι! οκ... με τιμεί που μετά από 3 μέρες με αναρρωτική... θα με πάει όλη η εβδομάδα... μπιιιιιιπ... με βλέπω να κλείνω 12ωρο... και αύριο μια από τα ίδια... ![]() | |
|
|
|
|
|
#3665 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3666 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Όχι.... ![]() ![]() Εμένα (δεν) με τιμεί που θα πρέπει να κυκλοφορώ με ταξί για αρκετό χρονικό διάτημα? Άτιμοι ταξιτζήδες,θα μου πιουν το αίμα... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3667 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3668 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Τιμεί το καλό μου το φίλο το Στέλιο, που επείδή μετάνοιωσε και δεν αγόρασε το αυτοκίνητό του σε άσπρο χρώμα, αποφάσισε να φτιάξει το παλιό του ποδήλατο, να βρει τον κωδικό του χρώματος (white pearl metallic) και να το πάει κανονικά σε φανοποιό να το βάψει;!
Α ρε τρελοκομείο!!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3669 (permalink) | |
|
Ο κουρεας του Τζολε
![]() Εγγραφή: Jan 2008
Περιοχή: Μεταμορφωση
![]() |
Παράθεση:
![]() εμενα με τιμει που ειμαι 2 χρονια χωρις μπροστινο φρενο στο ποδηλατακι μου? με τιμει που το καβαλαω ακομα ασχετα που κανω μαθηματα οδηγησης (αυτοκινητου)? θα με τιμει αν οταν παρω αμαξι τις κοντινες αποστασεις θα τις καλυπτω με το επικο πλεον,ποδηλατο? θα με τιμει να λεω οτι το κανω για λογους προστασιας του περιβαλλοντος ή δεν θα πιανει και θα μου πετανε ντοματες? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3670 (permalink) | ||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
Όοοοχι...Εμένα θέλουν οι ρόδες φούσκωμα ![]() Σε τιμεί!!! Ναι,τώρα να χαλάς βενζίνη για να πας 2 δρόμους απέναντι... ![]() Θα σε τιμεί!!!Ας τους άλλους να λένε(ή να πετάνε... ) | ||
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Insomni@ : 12-03-2008 στις 16:51. |
|||
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:48.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο