![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
OXI OXI OXI OXI ;D |
Παράθεση:
Ναι,ενοείται ότι σε τιμεί Όχι... Καλά στο γυμναστήριο που πήγαινα γω,κυκλοφορούσαν κάτι άτομα...έλεος....ντάξει μερικοί έχουν πολύ γέλιο....kalo!!! |
Τιμει 3 επισκεπτες που διαβαζουν το θεμα "Ειναι ο Μπομπ Σφουγγαρακης gay?" ??
Με τιμει που ενω θελω απελπισμενα να δω Μπομπ Σφουγγαρακη, δεν τον εχω πετυχει ποτε στο ζαπινγκ? Με τιμει που νιωθω αβολα οταν η υπολοιπη παρεα και γενικα ολος ο κοσμος συζηταει τις τελευταιες εξελιξεις και εγω δεν εχω ιδεα ποιος σκατα ειναι ο Μπομπ Σφουγγαρακης και ο Πατρικ? Σοβαρα τωρα, σε ποιο καναλι δειχνει Μπομπ και τι ωρα? |
Παράθεση:
Χεχε,ναι σε τιμεί :clap: Όχι,αυτό είναι κάπως...:( Στο Star το βάζει Σάββατοκύριακο πρωί τώρα τί ώρα δεν ξέρω....δεν τον βλέπω τον gay...;D |
Με τιμεί που μου φεραν σήμερα την εφημερίδα το Πρωτο Θεμα?
Το τιμεί που πλην της ταινίας Ο Τελευταίος Των Μοικανών έχει και ένα cd του Armin που τα σπάει.... Με τιμεί που τα χω όλα τα κομμάτια που έχει μέσα? Με τιμεί που νομίζω πως για beginners guide είναι πολύ καλό cd? |
Παράθεση:
Ναι.. Ναι,αφού τα σπάει;D Ναί σε τιμεί Ναι :clap: |
Με τιμεί που όταν έγινε ο σεισμός και κουνιόταν όλη η πολυκατοικία σα τη Τσίλα στο στιρπτιζ, εγώ συνέχησα να κοιμάμαι γιατί σκέφτηκα "πρέπει να είσαι πολύ μ@λ@κ@ς για να ονειρεύεσαι ότι γίνεται σεισμός, αλλά αν είναι αλήθεια, βαριέμαι να σηκωθώ" κι έτσι συνέχησα να κοιμάμαι του καλού καιρού;
Με τιμεί που ακόμη και το πρωί που σηκώθηκα δε πίστευα ότι έγινε σεισμός κι ότι τον ονειρευόμουν; |
Παράθεση:
|
Τιμει το ψυγειο μας που απο χθες κανει λες και το σφαζουν??
Το τιμει που μου χει σπασει τα νευρα? Το τιμει που το χα και ηχητικη υποκρουση την ωρα του σεισμου? |
Με τιμει που το μονο που εκανα μετα το σεσμο ηταν να σηκωθω να κλειδωσω την πορτα γιατι ημουν σιγουρος οτι θα μπει μεσα η μανα μου να αρχισει τις ερωτησεις?
Τιμει την μπετουγια που οντως ακουστηκε μεσα στο επομενο λεπτο ενω εγω γυρισα πλευρο δικαιωμενος? |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:11. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin