|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην Βαβυλώνα 4.000 χρόνια πίσω συνηθιζόταν για τον μήνα μετά τον γάμο, ο πατέρας της νύφης να προσφέρει στον γαμπρό ένα «υδρομέλι» για να πίνει. Το υδρομέλι ήταν μπύρα με μέλι και επειδή το ημερολόγιο τότε βασιζόταν στην σελήνη (moon), ο μήνας αυτός ονομάστηκε honeymoon. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Α,μην το λες..Όταν είμαι σπίτι το ελέγχω,όταν είμαι έξω όχι κα τόσο... ![]() Ναι!!!Τα κάνω και γω αυτάαααα... ![]() Ναι,εννοείται!!! Παράθεση:
Έλα βρε σίγα...Εγώ σήμερα θα πάω στις 8 το βράδυ... ![]() Τιμεί που όσοι με βλέπουν(και έχουν να με δουν καιρό) είτε δεν θα με αναγνωρίσουν είτε θα μείνουν με το στόμα ανοικτό? ![]() Με τιμεί που ρίχνω το γέλιο της αρκούδας μετά? ![]() | ||
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Ναι της έχουν βγάλει το λουρί και το κολάρο και την αφήνουν να κυκλοφορεί ελεύθερη κάθε Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο
![]() Με τιμεί που κατέβασα τα κοντομάνικα; ![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι σε τιμεί αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω ![]() ναι να κάνεις να κάνεις Με τιμεί που χτες και προχτές παίρνανε συνέχεια τηλέφωνο οι συγγενείς εκ του εξωτερικού για να μας ευχηθούν για Πάσχα ?? Μας τιμεί που δεν το σηκώναμε και εγώ πατούσα στο κινητό το κουμπάκι απασχολημένος?? ![]() Λίγο κακό στις άγιες δικές τους μέρες | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:39.

Υβριδικός τρόπος