![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Μα δεν σε τιμεί...:( Παράθεση:
Παράθεση:
Καλά,έλα να σου πω τα μαντάτα Νικολάκη... Παράθεση:
Παράθεση:
Όχι,γιατί ακούγοντας το μάθημα σου μένουν πράγματα αγαπητέ..;D Ναι,ας μην την απατούσε να μην βρισκόταν σε δύσκολη θέση τώρα...Τα θελε και τα παθε.. Παράθεση:
Παράθεση:
Όχι,δεν σε τιμεί...Άσε που τώρα λένε για το νόθο του Πασχάλη και την αίσχος γυναίκα Μπριζολέ...Τι άλλα καινούργια υπάρχουν δεν ξέρω,έχω να δώ Λαμπίρη εδώ και μια βδομάδα... Παράθεση:
Εμένα τα θρανία μου ήταν γεμάτα με στίχους και συγκροτήματα της ροκ!!! |
Με τιμεί που κατέβασα ένα torrent που διαρκεί 1 ώρα και δείχνει τα γκολ που έχουμε καρφώσει τα τελευταία 20 χρόνια στους βάζελους;
Με τιμεί που θα το βλέπω κάθε μέρα μέχρι την Κυριακή; |
Σε τιμει που κ του χρονου το ιδιο θα βλεπεις χωρις να χρειαζεται ανανεωση;;
|
Με τιμεί που δεν θα έχω χώρο στον σκληρό για να κατεβάσω τα update για Κυριακή και Τετάρτη; ;D
|
gatoni σε τιμει, αλλα θα σε τιμει οσο δεν παει αν μου δωσεις link για το torrent.
|
Αμα πέσει στο forum link για torrent θα σας "τιμήσω" κανονικά και τους δύο:P
|
Έστειλα pm. Αμέσως να τιμήσεις εσύ,μη γυρίσουμε την πλάτη μας! :P
|
Παράθεση:
Ναι και στα 2...:rofl: |
Παράθεση:
Δε σε πολυτιμει το γουστο σου εδω που τα λεμε! ;p Με τιμει που πηρα Proficiency?? :yahoo::yahoo::yahoo: Με τιμει που δεν εχω ξαναχαρει τοσο για πτυχιο? Με τιμει που το εμαθα περιμενοντας στον ηλεκτρικο, πηρα την κολλητη μου να της το πω και με ξεκουφανε με την τσιριδα της? Με τιμει που πραγματικα απ΄την προηγουμενη Τεταρτη ειχα ενα καλο προαισθημα για σημερα? ;D |
Παράθεση:
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!:clap: Ναι!!!:) Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Ναι!!! |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:39. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin