WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Insomni@ 10-01-2008 18:23

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 40973)
Με τιμει που σημερα με αλλους 3 συμμαθητες παιζαμε σκατα την ωρα των Θρησκευτικων κ για χαρτια ειχαμε αριθμημενα κομματια απο το εξωφυλλο των Θρησκευτικων;;;

Ωωωω,σας τιμεί!!!!Εμείς της κάναμε κουλές ερωτήσεις και την έπιαναν τα νεύρα της..χεχεχε...:rofl::rofl::rofl:

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 40988)
Sorry for the gap, αλλά τι είναι το παιχνίδι "σκατά"; ^o)

:hehe::hehe::hehe:

Insomni@ 10-01-2008 18:24

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 40992)
Με τιμεί που δε ξέρω ούτε τι είναι ο "γάιδαρος";

Όχι...:amhn:Εγώ μόνο τα σκατά ξέρω...;DΤο παίζαμε στην 5μερη και στα διαλείμματα των γαλλικών....:clap:

anthropas 10-01-2008 19:07

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 40995)
Όχι...:amhn:Εγώ μόνο τα σκατά ξέρω...;DΤο παίζαμε στην 5μερη και στα διαλείμματα των γαλλικών....:clap:

Πρωτον δε σας τιμει που σε ολοκληρη 5ημερη παιζατε shit
Και δευτερον δε σας τιμει που παιζατε στο διαλλειμμα και οχι στο μαθημα

gatoni 10-01-2008 19:19

Και γενικά δεν τιμεί κανέναν σας που στο σχολείο παίζατε χαρτιά και όχι τάβλι όπως εμείς.

Mazda 6 10-01-2008 19:46

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 40992)
Με τιμεί που δε ξέρω ούτε τι είναι ο "γάιδαρος";

ΕΕΕΕ ΓΕΡΟΟΟΟΟ!!!!

Admin μου γεράσαμε!!! Ούτε κι εγώ ξέρω!!!

Εμάς μας τιμεί που σχεδόν όλες τις ώρες έκαναν μάθημα 5-6 λαλακισμένα και όλοι οι υπόλοιποι κάφροι παίζαμε "Παλέρμο";;;:hehe:

gatoni 10-01-2008 19:55

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 41012)
ΕΕΕΕ ΓΕΡΟΟΟΟΟ!!!!

Εμάς μας τιμεί που σχεδόν όλες τις ώρες έκαναν μάθημα 5-6 λαλακισμένα και όλοι οι υπόλοιποι κάφροι παίζαμε "Παλέρμο";;;:hehe:

Σας τιμεί,ναι. Όχι όσο θα σας τιμούσε κάτι με περισσότερη φασαρία πάντως.

Και μιας και πιάσαμε την κατηγορία "τι κάναμε στην τάξη".
Με τιμεί που σε ένα μάθημα κατεύθυνσης καθόμουν μόνος μου σε ολόκληρη σειρά,στο πρώτο θρανίο,μπροστά στην έδρα και με πήρε ο ύπνος;
Με τιμεί που στην ερώτηση του καθηγητή "Κοιμάσαι;" έδωσα την αφοπλιστική απάντηση "Ναι";
Τον τιμεί που δεν με πέταξε με απουσία;
Με τιμεί που δεν είχα ποτέ καταφέρει να φάω ωριαία αποβολή αν και το προσπάθησα αλλά έχω φάει ημερίσια;

Insomni@ 10-01-2008 20:50

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 41014)
Σας τιμεί,ναι. Όχι όσο θα σας τιμούσε κάτι με περισσότερη φασαρία πάντως.

Και μιας και πιάσαμε την κατηγορία "τι κάναμε στην τάξη".
Με τιμεί που σε ένα μάθημα κατεύθυνσης καθόμουν μόνος μου σε ολόκληρη σειρά,στο πρώτο θρανίο,μπροστά στην έδρα και με πήρε ο ύπνος;
Με τιμεί που στην ερώτηση του καθηγητή "Κοιμάσαι;" έδωσα την αφοπλιστική απάντηση "Ναι";
Τον τιμεί που δεν με πέταξε με απουσία;
Με τιμεί που δεν είχα ποτέ καταφέρει να φάω ωριαία αποβολή αν και το προσπάθησα αλλά έχω φάει ημερίσια;

Χοχοχοχο,ναι!!!:clap:
Ναι!!
Μπράβο του:worship:
Σε τιμεί

Insomni@ 10-01-2008 20:52

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 41012)
ΕΕΕΕ ΓΕΡΟΟΟΟΟ!!!!

Ωωωωω,σας τιμεί!!!Και μείς Παλέρμο παίζαμε,και συγκεκριμένα στην πληροφορική παίζαμε με την καθηγήτρια μαζί!!!:clap::clap::clap:

Insomni@ 10-01-2008 20:57

Μας τιμεί που εγώ,2 φίλες μου και ένας φίλος μας,παίζαμε στην β'λυκείου στα μαθηματικά κατεύθυνσης ''Όνομα-Ζωο-Πράγμα'' αν και καθόμασταν και στο πρώτο θρανίο??
Μας τιμεί που σε όλο το λύκειο είχαμε κάνει την καθηγήτρια των θρησκευτικών μανιακή..???;D
Μας τιμεί στην 5μερη που ένα βράδυ που δεν μας έβγαλαν έξω,καθόμασταν στους διαδρόμους και σηκώσαμε το ξενοδοχείο στο πόδι???
Τιμεί τα ζώα τα αγόρια της τάξης μου που έκαναν πανώ για την εκδρομή και το ξέχασαν στο πλοίο???:grr::amhn:

Insomni@ 10-01-2008 21:06

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 41023)
ναι ε;:armed:

Nαι ρε γιατί εσύ τι έκανες στο σχολείο???Εξάλλου Πανελλήνιες μια χαρά έγραψα!!!Γι αυτό μη μιλάς να σε τιμεί...χεχεχε:rofl::rofl::rofl:

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο greekfansws (Μήνυμα 41025)
βάλε τάξη βάλε τάξη :rofl:

stfu :amhn:;D

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:55.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0