![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Πρωτον δε σας τιμει που σε ολοκληρη 5ημερη παιζατε shit Και δευτερον δε σας τιμει που παιζατε στο διαλλειμμα και οχι στο μαθημα |
Και γενικά δεν τιμεί κανέναν σας που στο σχολείο παίζατε χαρτιά και όχι τάβλι όπως εμείς.
|
Παράθεση:
Admin μου γεράσαμε!!! Ούτε κι εγώ ξέρω!!! Εμάς μας τιμεί που σχεδόν όλες τις ώρες έκαναν μάθημα 5-6 λαλακισμένα και όλοι οι υπόλοιποι κάφροι παίζαμε "Παλέρμο";;;:hehe: |
Παράθεση:
Και μιας και πιάσαμε την κατηγορία "τι κάναμε στην τάξη". Με τιμεί που σε ένα μάθημα κατεύθυνσης καθόμουν μόνος μου σε ολόκληρη σειρά,στο πρώτο θρανίο,μπροστά στην έδρα και με πήρε ο ύπνος; Με τιμεί που στην ερώτηση του καθηγητή "Κοιμάσαι;" έδωσα την αφοπλιστική απάντηση "Ναι"; Τον τιμεί που δεν με πέταξε με απουσία; Με τιμεί που δεν είχα ποτέ καταφέρει να φάω ωριαία αποβολή αν και το προσπάθησα αλλά έχω φάει ημερίσια; |
Παράθεση:
Ναι!! Μπράβο του:worship: Σε τιμεί |
Παράθεση:
Ωωωωω,σας τιμεί!!!Και μείς Παλέρμο παίζαμε,και συγκεκριμένα στην πληροφορική παίζαμε με την καθηγήτρια μαζί!!!:clap::clap::clap: |
Μας τιμεί που εγώ,2 φίλες μου και ένας φίλος μας,παίζαμε στην β'λυκείου στα μαθηματικά κατεύθυνσης ''Όνομα-Ζωο-Πράγμα'' αν και καθόμασταν και στο πρώτο θρανίο??
Μας τιμεί που σε όλο το λύκειο είχαμε κάνει την καθηγήτρια των θρησκευτικών μανιακή..???;D Μας τιμεί στην 5μερη που ένα βράδυ που δεν μας έβγαλαν έξω,καθόμασταν στους διαδρόμους και σηκώσαμε το ξενοδοχείο στο πόδι??? Τιμεί τα ζώα τα αγόρια της τάξης μου που έκαναν πανώ για την εκδρομή και το ξέχασαν στο πλοίο???:grr::amhn: |
Παράθεση:
Nαι ρε γιατί εσύ τι έκανες στο σχολείο???Εξάλλου Πανελλήνιες μια χαρά έγραψα!!!Γι αυτό μη μιλάς να σε τιμεί...χεχεχε:rofl::rofl::rofl: Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:55. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin