![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Όχι...:P;D;D;D |
Παράθεση:
Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα δε λενε??Τον τιμει, να μαθουν οι αλλοι να μην ειναι μοναχοφαηδες!! :P |
Παράθεση:
:hehe::hehe::hehe: Nαι,ρε συ,αλλά μετά θα του ζητούσε κι άλλο...Οπότε δεν θα τον τιμούσε αυτό...Στην ανάγκη θα του βούταγε το σακουλάκι απ' τα χέρια...:rofl::rofl: |
Παράθεση:
Α δεν το ξερουμε αυτο!! Με τιμει που αυριο εχω το πιο γελοιο προγραμμα που μπορει να υπαρξει? |
Παράθεση:
Θα συμφωνήσω σε αυτό...;D Ναι,σε τιμεί!!!:clap:Εγώ πάλι το δυσκολότερο..:cry: |
Παράθεση:
Ναι φοιτήτρια,αλλά γω πατάω κάθε φορά που χουμε μάθημα,γιατί γράφω σημειώσεις και γενικά απο την παρέα γράφω πιο γρήγορα απο όλους...Ασε που κάνουμε και τις καφρίλες μας με τα κορίτσια και περνάμε μια χαρά!!!;):clap: Αύριο ας πούμε έχω να τρέξω Ιπποκράτους για 2 βιβλία,έχω 9-16 μάθημα και να τελειώσω μια εργασία...:amhn: Με τιμεί???Αντικειμενικά όμως,ε... |
Παράθεση:
να σου πω μιας που εισαι τοσο φιλοτιμη δεν μου κανεις και μενα μια εργασια στο μαρκετινκ?;p |
Παράθεση:
Με τιμεί αλλά εγώ,βρε παιδί μου, κάνω εργασία στην φιλοσοφία,το marketing που κολλάει...?;DΘα στην έκανα αλλά προέχει το διάβασμα γιατί η μέρα της κρίσης πλησιάζει...Σε ένα μήνα ακριβώς...:amhn::amhn::amhn: Υ.Γ.τς τς τς...Τα σλουρπ εγώ δεν τα δέχομαι... |
Παράθεση:
με τιμει που δεν εχω διαβασει τπτ και με βλεπω να μην περναω μαθημα το φλεβαρη? |
Σαφώς σε τιμεί προς το παρόν.
Βέβαια όταν θα φτάσεις στο επόμενο από το θεωρητικά τελευταίο έτος σου θα πιστεύεις πως δεν σε τιμεί αυτό που κάνεις τώρα. :cry: Αλλά θα σε τιμεί. Πάντα. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:11. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin