WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

pink 06-01-2008 14:01

Απάντηση: Με τιμεί που...

Σε τιμει που σαι αναισθητος?

TALOS 06-01-2008 14:10

οχι, τελευταια μερα της αδειας μου, και θα σηκωθω απ τις 7 να βλεπω ειδησεις με τις τοσο πρωτοτυπες ερωτησεις ''ηταν ο κυριος σεισμος?'' ''ενεργοποιηθηκε το ρηγμα της παρνηθας?'' ''να περιμενουμε κι αλλους?''

Mazda 6 06-01-2008 14:22

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 40443)
οχι, τελευταια μερα της αδειας μου, και θα σηκωθω απ τις 7 να βλεπω ειδησεις με τις τοσο πρωτοτυπες ερωτησεις ''ηταν ο κυριος σεισμος?'' ''ενεργοποιηθηκε το ρηγμα της παρνηθας?'' ''να περιμενουμε κι αλλους?''

Άνετα σε τιμεί!!!

Άκου εκεί τελειώνει η άδεια και θα σηκωθούμε σα τα γιωτόμπαλα απο τις 6!!!

Insomni@ 06-01-2008 15:09

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 40435)
Με τιμεί που όταν έγινε ο σεισμός και κουνιόταν όλη η πολυκατοικία σα τη Τσίλα στο στιρπτιζ, εγώ συνέχησα να κοιμάμαι γιατί σκέφτηκα "πρέπει να είσαι πολύ μ@λ@κ@ς για να ονειρεύεσαι ότι γίνεται σεισμός, αλλά αν είναι αλήθεια, βαριέμαι να σηκωθώ" κι έτσι συνέχησα να κοιμάμαι του καλού καιρού;

Με τιμεί που ακόμη και το πρωί που σηκώθηκα δε πίστευα ότι έγινε σεισμός κι ότι τον ονειρευόμουν;

Όχι...
Όχι...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 40440)
Τιμει το ψυγειο μας που απο χθες κανει λες και το σφαζουν??
Το τιμει που μου χει σπασει τα νευρα?
Το τιμει που το χα και ηχητικη υποκρουση την ωρα του σεισμου?

χαχα,όχι...
Ναι...μεγαλώνει ο ''τρόμος'':rofl:

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 40441)
Με τιμει που το μονο που εκανα μετα το σεσμο ηταν να σηκωθω να κλειδωσω την πορτα γιατι ημουν σιγουρος οτι θα μπει μεσα η μανα μου να αρχισει τις ερωτησεις?
Τιμει την μπετουγια που οντως ακουστηκε μεσα στο επομενο λεπτο ενω εγω γυρισα πλευρο δικαιωμενος?

Όχι...
Ναι!!!;D

Astrolabos 06-01-2008 15:14

Με τιμεί που δεν πήρα γραμμή το σεισμό; ;p

Insomni@ 06-01-2008 15:42

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 40450)
Με τιμεί που δεν πήρα γραμμή το σεισμό; ;p

Όχι...:blabla:

hanter 06-01-2008 17:43

με τιμει που οταν καταλαβα το σεισμο ανοιξα τα ματια μου και οταν καταλαβα οτι δυναμωνει κατεβηκα λιγο πιο κατω στο κρεβατι για να μην μου πεσει ενα επικινδυνο ντουβαρι στο κεφαλι και ξανακοιμηθηκα αμεσως;
τιμει τον πατερα μου που οπως μου ειπαν σηκωθηκε απο το κρεβατι ανοιξε ολα τα φωτα του σπιτιου(και το δικο μου) και ετρεχε σε ολο το σπιτι σαν δαιμονισμενος;

gatoni 06-01-2008 17:55

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο hanter (Μήνυμα 40477)
με τιμει που οταν καταλαβα το σεισμο ανοιξα τα ματια μου και οταν καταλαβα οτι δυναμωνει κατεβηκα λιγο πιο κατω στο κρεβατι για να μην μου πεσει ενα επικινδυνο ντουβαρι στο κεφαλι και ξανακοιμηθηκα αμεσως;
τιμει τον πατερα μου που οπως μου ειπαν σηκωθηκε απο το κρεβατι ανοιξε ολα τα φωτα του σπιτιου(και το δικο μου) και ετρεχε σε ολο το σπιτι σαν δαιμονισμενος;

Ναι.
ΟΧΙ.

Με τιμεί που έκοψα μόνος μου τη βασιλόπιτα που είχα για το σπίτι στην Πάτρα γιατί λείπουν όλοι και ήθελα να φάω;
Με τιμεί που προβληματιζόμουν για ποιόν να κόψω κομμάτι αφού δεν ήταν κανένας άλλος εδώ;
Με τιμεί που τελικά τα έκοψα με την εξής σειρά:
Του pc, του σπιτιού,της μπύρας, δικό μου ( το 1/4 της πίτας), του Ντάρκο, του Ιέρο,του Τσιπ,του Ντέιλ και ό,τι έμεινε το άφησα και αν πέσει εκεί θα γίνει τζακ ποτ και του χρόνου θα βάλω 2 φλουριά;
Με τιμεί που βαριέμαι να ψάχνω που έπεσε και θα το ανακαλύψω τρώγοντας τις επόμενες μέρες;

depoina 06-01-2008 18:03

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 40479)
Ναι.
ΟΧΙ.

Με τιμεί που έκοψα μόνος μου τη βασιλόπιτα που είχα για το σπίτι στην Πάτρα γιατί λείπουν όλοι και ήθελα να φάω;
Με τιμεί που προβληματιζόμουν για ποιόν να κόψω κομμάτι αφού δεν ήταν κανένας άλλος εδώ;
Του pc, του σπιτιού,της μπύρας, δικό μου ( το 1/4 της πίτας), του Ντάρκο, του Ιέρο,του Τσιπ,του Ντέιλ και ό,τι έμεινε το άφησα και αν πέσει εκεί θα γίνει τζακ ποτ και του χρόνου θα βάλω 2 φλουριά;
Με τιμεί που βαριέμαι να ψάχνω που έπεσε και θα το ανακαλύψω τρώγοντας τις επόμενες μέρες;

Χαχαχαχαχαχα όλο το ποστ είναι έλεος...
Ναι σε όλα ;D

Slipknot 06-01-2008 18:07

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 40479)

Ναι.
Οχι γιατι τελικα βρηκες τη λυση.
ΝΑΙ. btw, η μπυρα νομιζω αξιζει το πιο τρανο κομματι.
Ε ναι.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:55.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0