![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Σου χω και καλυτερα!Φευγουμε για εξω κατα τη 1 και κατι. Μας τιμει που γυρισαμε 7 παρα, και βρηκαμε τη μανα μου με το θειο μου να χορευουν βλαχικα κι ολους τους αλλους να σπανε οτι υπηρχε σε ποτηρι? :hehe: Τους τιμει που μολις γυρισαμε το διαλυσανε γιατι "περιμεναμε τα παιδια"?? Τιμει τη φιλεναδα μου που μετα το ξενυχτι το ριξε στο σουφλε της μανας μου? Τιμει τα ποδαρακια μου τα καημενα που περα απ' το περπατημα το πρωι, αντεξαν 6ωρη ορθοστασια και χορο, ανηφορα απ' το σταθμο του μετρο μεχρι το σπιτι μου και 3 φορες τα σκαλια 3ος-4ος?? Με τιμει που δε νυσταζω? :amhn: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Όχι...τι το διαλύσανε ωρε...?kalo!!! ΝΑΙ!!!:clap: Μα αφού τα άντεξαν όλα αυτά,ναι τα τιμούν!!!;D Ναι!!!:) Και σείς σήριαλ!kalo!!! |
Με τιμεί που πήγα Γιαννά-Στάμο με 6 φίλους ψες?
Τους τιμεί που 'χαν το μπυκάλι 160 έουρος? Μας τιμεί που 3 από τους 7 μαζί κι εγώ γίναμε ντίρλα? Μας τιμεί που επειδή δεν είχαμε μεταφορικό στο γυρισμό περπατήσαμε όλη την Αλίμου?(για τους γνώστες) Με τιμεί που εγώ ο μεθυσμένος πήγα σπίτι έναν άλλον μεθυσμένο? Με τιμεί που κοιμήθηκα 6 και ξύπνησα 14.30 σπάζοντας το προσωπικό μου ρεκόρ? |
Παράθεση:
Όχι...κλέφτες όλοι τους....:grr: Ναι ρε...μια φορά αλλάζει ο χρόνος...:hehe: Το χω κάνει και γώ αυτό αλλά όχι βράδυ...;DΣας τιμεί... Ναι:clap: Ναι!!!!!!!!kalo!!! |
Παράθεση:
ΟΧΙ Σαφώς. Όχι αλλά αν δεν υπάρχει ούτε ταξί... Τα λεωφορεία δεν είχαν ξεκινήσει; Έεεεεεεεετσιιιι..... :clap: Αυτό είναι ρεκόρ??? Σε 2 χρόνια θα το σκέφτεσαι και θα γελάς! |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:17. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin