![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Τιμεί τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων στην Καλλιθέα Χαλκιδικής που μας έστελναν λέγοντας <<Δεν υπάρχει τίποτε άδειο>> πριν καν τους πούμε τη θέλουμε;
Τιμεί ιδιοκτήτη Πιτσαρίας-Γυροπωλείου που το μουσικό πρόγραμμα του στις χαλαρές ώρες έπαιζε Μπιθικώτση και Πουλόπουλο και στις γερές Βαμβακάρη και Τσιτσάνη; Τιμεί τη γκαρσόνα που στην παραλία της ζήτησα σόδα και μου απάντησε <<δεν έχω σόδα αλλά έχω Carib>>.Πού κολλάει η μπύρα με τη σόδα; Μας τιμάει που με το που την βρίσκαμε ξαπλώστρα πετούσαμε τα πράματα και βουτούσαμε για κανά 3ωρο στη θάλασσα με αποτέλεσμα να μη πληρώσουμε ούτε μια φορά ξαπλώστρα; Μας τιμεί που στον καρατσιφούτη σπιτονοικοκύρη μας πουλήσαμε μούσι ότι κάπου χάσαμε ένα 50ευρω.Λογικά θα ξύλωσε και τα πατώματα για να το βρει!!! Τιμεί κάφρικη παρέα που στον δρόμο Καλλιθέας-Θεσ/νικης κόρναραν σε περιπολικό της Τροχαίας που ήταν στην ουρά μπροστά τους. Με τιμεί που το άλλο Σαβ/κο φεύγω διακοπές Ρόδο πριν ξαναρχίσω την δουλειά; |
Παράθεση:
ΟΧΙ.Αλλά αν σε παρηγορεί θα πάρω εγω τη θέση σου. Αυτό μας έλειπε να μην ήθελες!Φαντάζομαι έλιωσες Παλιά πόλη - τα μπαράκια κοντά στην Ιξιά και Φαλιράκι,Κορυφή!!! |
Παράθεση:
Ναι μωρη γκαρσονα τετοια ν ακουω.Ακου σοδα.επισης πες που ειναι η γκαρσονα αυτη να της ανοιξω ενα τελαρο καριμπ |
Με τιμει που φευγω σε κανα δυωρο για Χαλκιδικη κι αφου εχω μαζεψει τα παντα και δεν εχω τι να κανω, θα βαλω το 1-4 της λεωφορου στο dvd ετσι για να γουσταρουμε?
|
Παράθεση:
|
Tιμει ξαδερφια, θειες, μαναδες, παππουδες κλπ να μ ευχηθουν στις 10 το πρωι;;;
Γιατι αργοτερα δν μπορουσατε;; |
Παράθεση:
ΟΧΙ.Αλλά αν σε παρηγορεί θα πάρω εγω τη θέση σου. Αυτό μας έλειπε να μην ήθελες!Φαντάζομαι έλιωσες Παλιά πόλη - τα μπαράκια κοντά στην Ιξιά και Φαλιράκι,Κορυφή!!![/quote] Δεν το συζητώ,τέλεια ήταν...;D Άντε καλα να περάσεις!!:worship: |
Παράθεση:
Όχι δεν νομίζω να τους τιμεί...πρωί πρωί...^o) |
Παράθεση:
χαλαρα ομως...καλα καναν οι ανθρωποι...και πιο νωρις επρεπε! |
Με εσενα θα τα πουμε απο Σεπτεμβρη...:armed::armed:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:11. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin