|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το συνολικό όνομα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι: «Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας, Βόρειας Ιρλανδίας και του Berwick-upon-Tweed». Το τελευταίο είναι μια πολύ μικρή πόλη στα σύνορα με την Σκωτία, την οποία διεκδικούσε ο βασιλιάς των Σκωτσέζων επί μακρόν. Η πόλη αυτή μάλιστα ήταν επίσημα σε εμπόλεμη κατάσταση με την Γερμανία, μέχρι το 1987 επειδή ο Tσόρτσιλ κήρυξε τον πόλεμο με το συνολικό όνομα του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά στην συνθήκη συνθηκολόγησης ξεχάστηκε να αναγραφεί. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1576 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
τιμεί τον πρόεδρα της διναμο ζάγκρεμπ που λέει ότι έχει πουλήσει το λουκά το μόντριτς στην άρσεναλ?
τον τιμεί που λέει επίσης ότι ο μόντριτς θα πάει μετά από 6 μήνες στην αγγλία και όχι τώρα? τιμεί το μόντριτς που είναι εντελώς όμως μανατζερικός παίκτης? τιμεί το βενγκέρ που δεν εχει ασχοληθεί καν με το μόντριτς? |
|
|
|
|
|
|
#1577 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Ναι τον τιμεί Πέρα απο μανατζερικός παίκτης και στην πραγματικότητα είναι πολύ καλός παίκτης. Όχι δεν τον τιμεί.... | |
|
|
|
|
|
|
#1578 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
ΜΕ ΤΙΜΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ ? | |
|
|
|
|
|
#1580 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
με τιμεί που είναι το 1ο μου καλοκαίρι στην Αθήνα?
με τιμεί που είναι το 1ο μου καλοκαίρι στην Αθήνα και δουλεύω? με τιμεί που πάντα έκανα 3 μήνες διακοπές... ενώ τώρα μετά βίας 14 μέρες... μετρώντας την άδεια με σταγονόμετρο? με τιμεί που πάντα μαύριζα... και πάθαινα ηλίαση... ενώ τώρα είμαι του γάλακτος? με τιμεί που θέλω να βάλω κοχύλια στο γραφείο μου? (χμ... τώρα το σκέφτηκα αυτο... κάτσε να δεις αύριο τι θα φέρω... ψαρίλα θα βρωμάει...) |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:44.

?
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο