![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Ας πούμε ότι έκανε ένα ποστ με σκοπό να ερεθίσει το κοινό αίσθημα αλλά τελικά κατάφερε να ερεθίσει μόνο τα adminικα μου αισθήματα:P
Σε κάλυψα; ;p τέΛος |
Με τιμεί που αντί για ξύδια πίνω νυχτιάτικα φραπέδες για να διαβάσω όσο πάει;
Τιμεί τους καθηγητές μου που το άλλο Σάββατο έχω 2 παρουσιάσεις project και μία πρόοδο; Με τιμεί που θα λιώσω μέχρι τότε; Με τιμεί που αν με κόψει έστω και ένας θα ζωστώ με εκρηκτικά και θα τους κάνω ντου; |
Παράθεση:
οχι,,,δεν εισαι εσυ το γατονι που γνωρισαμε και αγαπησαμε οχι,τους κεραταδες. οχι και ιδιαιτερα ναι............ |
Παράθεση:
Όχι δεν τους τιμεί και σε καταλαβαίνω τι πίκρα τραβάς (Σάββατο - σχολή = φρίκη).... Όχι δεν σε τιμεί να λιώσεις..... Ήρεμα, ήρεμα δεν είσαι τρομοκράτης. Ήρεμα, ήρεμα είσαι το θύμα μιας αγάπης lol......;p |
Παράθεση:
Όχι Ναι για τον πρώτο λόγο. Εσένα σε τιμεί τους άμπαλους που σου βάζουν μάθημα δεν τιμεί που έπρεπε να κάναμε μπάνια στην παραλία μέρες που είναι.... Και κάτι άλλο δεν τους τιμεί. Ρε φιλαράκια καθηγητές όταν βάζεις το 4,5 τί διαφορά έχει από το 5 βάλτο μου εκεί να μην με πεδεύεις:armed: |
Με τιμεί που σήμερα θα φάω την κίνηση της παραλιακής;
Με τιμεί που δεν έχω αποφασίσει αν θα πάρω αμάξι ή όχι; Με τιμεί που ενώ όσους έχω ρωτήσει από τη σχολή έχουν αρχίσει διάβασμα,εγώ ακόμα συλλέγω βιβλία και δε νιώθω; Με τιμεί που αύριο όταν κάνω βλακείες στον αγώνα θα σας λέω ότι φταίει το χτεσινό ξενύχτι; |
Παράθεση:
να πάρεις αν έχει air condition ναι!!! ουτε εγωωωω στανταρ ναι!!! :clap: |
Παράθεση:
Καθόλου Ναι Πολύ όμως.... |
Παράθεση:
Παράθεση:
take your time ανετα δε θελω μ@λ@κιες Παράθεση:
τους τιμει γιατι οταν ''μεθαυριο'' στη δουλεια σου πρεπει να ετοιμασεις δυο παρουσιασεις ή δυο οτιδηποτε σε ορισμενο χρονικο διαστημα θα χεις ξαναπερασει απο τετοιο σταδιο και δα διαχειριστεις πιο σωστα την κατασταση (καλα οταν σοβαρευω ειμαι πολυ κα*λα) ΝΑΙ Ναι ρε με τα αιδοια τους καθηγητες |
Mε τιμεί η μεσημεριανή μου κοπάνα....για μακροβούτια?
Με τιμεί που μόλις συνδέθηκα world, έπεσε ο σέρβερ για λίγο? Με τιμεί να απαντήσω στον ΤΑLO ,ότι η Π-αιδοία σαν τέτοια που είναι ,διαθέτει καθηγητές που σετάρουν στην φιλοσοφία της...?:( |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:22. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin