![]() |
Survivor 2008
Ξεκινάει αύριο.
Πρωταγωνιστές κάτι χιλιάδες παιδιά από όλη την Ελλάδα. Το σάιτ τούτο έχει στείλει 2 υποψήφιους.Μι εντ Μάνος. Πρώτη δοκιμασία Έκθεση. Εδώ θα γράφουμε με το Μάνο εντυπώσεις,τρόπους που τα λύσαμε;p κι ότι άλλο έχει σχέση με το ''παιχνίδι''. Μήνυμα προς το συνάδελφο-συναγωνιστή Μάνο: Μάνο γερά μάμα τα νουνιά.-:armed: |
Απάντηση: Survivor 2008
Θα χει και Ορθούλα Παπαδάκου το παιχνίδι?;p
Άντε ρε όλα θα πάνε καλά.... Επίσης μης μας αναλύετε τι γραψατε. Δεν κάνει....;p |
Παιδια μου οτι καλύτερο σας εύχομαι..και με την νικη (αν και χειροτερα απο οτι τα πηγα εγώ δεν παίζει να πάει κανενας);D
|
Το ταξίδι έφτασε στο τέλος ε; Καλό στομάχι και καλή επιτυχία και στους δύο. Του χρόνου ξεβγάζουμε τη Μαιρούλα ε;
|
Πολύ καλή επιτυχία παιδιά!!!Ξεσκίστε τους,πάρτε τους τα σώβρακα και δείξτε τους ποιοί είσαστε!!!;D
Όλα μια χαρά θα πάνε,μην ανησυχείτε!!Σας χτύπησαν αρκετά πέρσυ,για να σας κατακρεουργήσουν φέτος..;) |
Περυσι μας χαιδεψαν πολυ...στην ουσια μια μαντρα μας εκλασαν
Φετος τουλαχιστον σε ενα μαθημα,καμια φυσικη το κοβω,θα γινει κηδεια πιστευω Του χρονου ξεβγαζουμε τη μαιρουλα εκ θεωρητικης κατευθυνσης Vamos Vamos Χρονη |
Τριτη 20/5 ΕΚΘΕΣΗ
Πεμπτη 22/5 Μαθημα επιλογης (Μαθηματικα γενικης παιδειας για μενα) Σαββατο 24/5 Μαθηματικα Κατευθυνσηςkalo!!! Τριτη 27/5 Διοικηση:hehe::hehe: Πεμπτη 29/5 Φυσικη κατευθυνσης:cry::cry: Σαββατο 31/5 Αναπτυξη εφαρμογων Τριτη 3/6 αρχες οικονομικης θεωριας;) και τελος |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Στοχεύω σ'ένα 40-45 περιληψοασκήσεις.Ε,ένα 30-35άρι δεν το γράφω στην έκθεση μετά?(Λογικό θέμα ε,όχι του στυλ,γιατί πιστεύετε μειώθηκε η αναπαραγωγή του λευκού καρχαρία στα Μπαρμπέιντος?) Μαθ.Γεν. μετά.Ναι,χαρακτηρίζοναι και είναι εύκολα.Ένα άγχος το 'χω όμως επειδή μου είναι βαρύτητας.19-20 θέλω. Μαθ.Κατ. έπονται.Έχω λύσει άπειρες ασκήσεις πιστεύω θα τα καταφέρω.Αισιοδοξώ.16+. Α.Ο.Δ.Ε.Υ..Νταξ,άθλιο μάθημα το 'χω διάβασει,όχι όμως όσο ήθελα περιμένω να γράψω όμως μεγάλο βαθμό,αν όχι τον άριστο.19+. Φυσική Κατ..ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ &*^ΤΣΑ ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ &*^ΤΣΑ. Πάω για κόλπο γκρόσσο εκεί.Χρειάζομαι τύχη εδώ το ομολογώ. Α.Ε.Π.Π..12 πιάνει η θεωρία.Την έχω πιστεύω.Ε,μετά η μία άσκηση,που δεν είναι κάτι τραγικό,σ'ανεβάζει αυτόματα 16.Στην μεγάλη τώρα κάτι μέσους όρους θέλει,ταξινομήσεις πιστεύω μπορώ.Υποπρογράμματα αχίλλειος φτέρνα. Α.Ο.Θ.Τόνοι άγχους.Μάθημα έξτρα σούπερ κουάλιτυ βαρύτητας.Θέλω και πιστεύω μπορώ μεγάλο βαθμό. Για σχολές,άμα μου κάτσει,όντας και ειδική κατηγορία,καμια στρατιωτική αλλιώς ναυτιλικά στον Πειραιά. Καλή μας επιτυχία. |
Εκθεση 2 χρονια τωρα κυμαινομαι 16-18 οποτε για τοσο παω,με ενα λογικο θεμα οπωσδηποτε
Μαθηματικα γενικης 18+ Μαθηματικα κατευθυνσης ειμαι καλος αλλα ειναι τοσο υπουλο μαθημα που ανα πασα στιγμη σε ριχνει στο λακκο με τα αγγουρια.Τηρω σταση αναμονης Διοικηση 19+ Φυσικη κατευθυνσης προβλεπω παιδεραστεια... ΑΕΠΠ δε μ αρεσει σαν μαθημα και γι αυτο δεν το χω διαβασει οσο θα ηθελα.16 εδω ΑΟΘ παρα παρα πολυ σημαντικο...εδω τα δινουμε ολα |
Μην κάνετε βλακείες και δηλώσετε στρατιωτικές σχολές. Το πάνε για 35ετία θητείας
|
Καλη επιτυχια και μην ακουτε τους αλλους τι να δηλωσετε και τι να μην δηλωσετε...
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα. :) ΥΓ: προγραμματισμός είναι εύκολος πιστεύω μπορείτε πιο καλό βαθμό αρκεί να βάλετε στη σειρά αυτά που ζητάει. |
Καλή επιτυχία παίδες και κυρίως ψυχραιμία. Το μόνο σημείο άγχους να είναι το 5λεπτο από την ώρα που σας λένε να κάτσετε στις θέσεις σας μέχρι να πάρετε τα θέματα!
Τους έχετε λέμε! |
Παιδες καθαρίστε γρηγορα και χωρίς άγχος ευκαιρίες στη ζωή θα βρείτε αρκετές αρκεί να τις κυνηγάτε.
Χαλαρουιτα και όλα θα έρθουν όπως πρέπει..... |
Εγω ενα ξερω
ΔΕ ΜΕΝΩ ΤΥΦΛΟΣ ΣΤΑ ΨΕΓΑΔΙΑ ΜΟΥ RULEZZZZZZZZZZZZ |
Μπήκα στην τάξη ψιλοαγχωμενός. Με το που πήρα τα θέματα όμως μου πέρασε κάθε άγχος. Μα κάθε. Μόνο στην μιάμιση ώρα αγχώθηκα αν θα προλάβαινα. 10' πριν τη λήξη τέλειωσα, ακριβώς έφυγα.
Περίληψη με ψιλοδυσκόλεψε έχω να πει. 120 λέξεις μου πήρε(μπορεί να γίνει μου φαίνεται μια απόκλιση 5-10 λέξεων), δεν ήξερα τι να πρωτοαφήσω έξω. Αν είχα κι αλλο χρόνο έγραφα καλύτερα θεωρώ. Τεσπα,τα έχω συμπεριλάβει τα σημαντικότερα. Ίδωμεν. Καλά, η πρόταση μεγάλη βλακεία http://www.fmgreece.gr/phpBB3/images...ll_coholic.gif . 10' μου πήρε πως να αρχίσω. Έγραψα εκεί μια μπούρδα άντε να χάσω μα μονάδα από 'κει. Τέτοιες λεξιλογικές κάναμε στην ΣΤ' δημοτικού. 'Εκθεση γούσταρα έχω να πω. Πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν είχα πρόβλημα στον επίλογο ξέρω γω! Από έκθεση πιστεύω έχω ένα 35+ του http://www.fmgreece.gr/phpBB3/images...2/rk01_gay.gif . Τώρα από περιληψηασκήσεις δε ξέρω. Καλά ασκήσεις 14-15. Περίληψη μπορεεί να 'ναι και σούπερ μπορεί και του 15 στα 25. Χου νόους. Ευελπιστώ γενικά σ'ένα 15+ και είμαι ευχαριστημένος για μένα. |
Ρε απλα πείτε θέματα πως σας φάνηκαν και έτσι. Τι κάθεσαι ρε μπιφτέκι και αναλύεις....
Θέμα έκθεσης όμως δεν μας είπατε.... |
Ρε μπούφε, εσύ όταν αναλύει το κάθε καμμένο ματς σου μιλάει κανείς?;p
Το θέμα ήταν να πούμε αίτια για την απομάκρυνση των νέων από την παράδοση και να προτείνουμε τρόπους επανασύνταξης. |
Παράθεση:
Τουλαχιστον γραφει για πανελληνιες ρε, δεν γραφει για τις μεταγραφικες βομβες που ετοιμαζει η Χιλσμπορο |
Εσυ Γιαννάκη πώς τα πήγες;
|
Tα ιδια με τον Χρονη πανω-κατω
|
Οκ, άντε για το επόμενο. Έφυγε το πρώτο.
|
Μάγκες καλή επιτυχία κι απο εμένα! Εύχομαι ότι καλύτερο!
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Αυτό λέμε μια γενική παρουσιαση πως ηταν τα θεματα ευκολα δυσκολα και τι πραγματευονταν. Αυτό εννοώ γιατί πολυ λεγαν τα γραψα αλλα ειχαν γραψει τα @@ τους. |
Neacel θα σε αποκεφαλίσω. Άσε τα παιδιά να γράψουν ότι θέλουν (66)
|
Παράθεση:
Περιμένω απο ανθρωπα αναλυση των θεματων Μαθ. Κατ.;p Και να βγει και ο Χρόνης στο τηλέφωνο κυρία Στάη μου.... |
Ρε,όταν θα γράψω μαθηματικοφυσικές θα δω τις λύσεις μετά και θα σας γράψω τι πήρα πάνω κάτω. Στην έκθεση ουδείς γνωρίζει.
Μάνο, πόσες λέξεις έγραψες περίληψη? |
Εαν θέλετε κάποια λύση πάνω στην έκθεση πείτε μου. Γενικά στα Φιλολογικά μαθήματα.
|
Παράθεση:
100 λεξεις περιληψη και 600 εκθεση |
Παράθεση:
Αυτό ακριβώς γιατί ο κάθε κωλοεξεταστής βαθμολογεί διαφορετικά...Να εύχεστε παιδιά μου να μην πάτε αναβαθμολόγηση στην έκθεση και χάσετε μονάδες:amhn: |
Eλπιζω αυτος που αυτη τη στιγμη αποφασιζει ποια θα ειναι τα αυριανα θεματα να ειναι Μαντσεστερ
Αλλιως θα πληρωσουμε τα σπασμενα του Ανελκα |
O Ανελκάς φταίει ή ο Τέρυς;
|
@@
|
Τι ρε; Γίνε πιο σαφής
|
Δεν πειράζει Μάνο,δεν τέλειωσαν οι πανελλήνιες.
Καλά εγώ,ένα σουλου έχασα. |
Παράθεση:
Γενικως καλα πηγα αλλα δεν εγραψα το 20αρι που περιμενα και μπορουσα ανετα με τα σημερινα θεματα Τραγελαφικα λαθη |
Παράθεση:
ΥΓ: Ρε ειναι συχνο το λαθος να μπερδεύει ο κόσμος το κωμικοτραγικο με το τραγελαφικο. Τραγελαφικό προέρχεται απο τις λεξεις τράγος και ελάφι και σημαίνει κατι το "παράξενο". Κωμικοτραγικο ειναι αυτό που σημαίνει. Σόρρυ για την διόρθωση ε?;) |
Παράθεση:
Αν λαβεις υποψη σου οτι εγραψα ολα τα θεματα και εκανα λαθος το πρωτο ερωτημα του πρωτου θεματος που επιανε 8 μορια και ηταν πραγματικο δωρο οντως ηταν τραγελαφικο Ηθελε να αποδειξεις οτι (c)'=0 Λες και μ επιασε η γκαβομαρα εκεινη την ωρα και εφαγα κολλημα |
εγώ είχα ξεάσει να γράψω υποερώτημα :P
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:42. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin