![]() |
Απάντηση: Survivor 2008
Εγώ είχα κάνει ακόμα καλύτερο. Γράφω μια απόδειξη και δεν μου πολυφαινόταν σωστή. Οπότε ενώ δεν είχα να γράψω εναλλακτική λύση την σβήνω και δεν γράφω τίποτα. Και ήταν σωστό αυτό που είχα γράψει αρχικά... :jerk::whipped:
Χαλαρά Μάνο, 8 μόρια είναι,μπαλώνονται από αλλού. |
Μα κι εγω σωστη την ειχα κανει και σβηνω το + και το κανω -...
|
Πολύ πιθανό να μην σου την κόψουν και ολόκληρη τότε. Βασικά μην το σκέφτεσαι καν πλέον, το επόμενο τώρα! Στα δύσκολα να ποντάρεις και όσο καλύτερα έχεις διαβάσει τόσο πιό δύσκολα να εύχεσαι να βάλουν.
|
Nαι ισχύει αυτό που λέει το Γατόνι, μπορεί να μην σου κόψουν όλες τις μονάδες....
|
Xρονη καλη διασκεδαση
Αυριο ειναι η μερα του βιασμου Αφου δεν μπορουμε να το αποφυγουμε,ας το γλεντησουμε τουλαχιστον |
Τρελος βιασμος αλλα δε με νοιαζει γιατι οτι μπορουσα εκανα
Προβλεπω ενα 85% κατω απ τη βαση στα μαθ κατ φετος Εγω κυμαινομαι μεταξυ 12-15 |
Για ποσταρε κάνα θέμα ρε Μάνε. Αν μπορείς και έχεις την διάθεση....
Φαντάζομαι τι θα σας έβαλαν....:rofl: |
|
Μμμμμμμ ναι. Το δεύτερο θέμα στανταρ δεν θα το λυνα. Κωλομιγαδικοί....
Το ολοκλήρωμα όμως είναι σχετικά εύκολο. Σχετικά πάντα ε? Μην με βρίζεις Δηλαδη πρεπει να κανεις κατι να ξαποστειλεις την f(t)dt και μετα ψιλολυνεται.... |
Το δευτερο θεμα θεωρειται πολυ ευκολο
Το ολοκληρωμα δεν ξαποστελνεται με τιποτα |
Eγώ γύρω ατο 14-16.Έπιασα τα δύσκολα κι έχασα κάτι βλακείες.:(
|
Χρονη μια χαρα εισαι ρε...εχει πεσει πολυ σφαξιμο απ οτι καταλαβα μιλωντας με αλλα παιδια.Γενικως οποιος ειναι πανω απο τη βαση ειναι μια χαρα ποσο μαλλον εσυ που την εχεις ξεπερασει κατα πολυ
Εγω τις πρωτες δυομιση ωρες ειχα πιασει γυρω στο 8...αλλλα στο τελευταιο μισαωρο ειπα κατι προσευχες κτλ και μου ρθαν κατι αγιες επιφοιτησεις (βλεπε ΘΜΤ) |
ευκολα,ακοπα,αβιαστα
9.20 ειχα τελειωσει και περιμενα μεχρι τις 10.30 για να βγω εξω |
Neeeeeeeeeeext...
|
Έτσι, στα φρύδια σας:P
|
Τους λυπήθηκαν και βάλαν εύκολα σήμερα....;p:rofl:
|
Και Αρχαια που περιμενανε σφαξιμο ηταν πολυ καλα τα θεματα. Το αγνωστο που εριξα μια ματια ειναι αρκετα ευκολο. Το προβλημα ειναι οτι αναγκαστικα ανεβαινουν κι οι βασεις παλι... κι αλλοιμονο απο μενα.. :cry:
|
ενα 80-85 το χω
|
τι γραφατε σημερα Ωρε?
|
Φυσ κατ...
|
ποπο μπουκιτσι το μαθημα.εγω ειχα γραψει 10,5 και ηταν ενα απο τα λιγα που διαβασα ολη τη χρονια
|
Βλέπω τα θέματα.Ωραία λέω,όχι κύμα κι οπτική.
1ο θέμα.-12 μονάδες.Καλά να πάθω αφού δεν άγγιξα θεωρία όλη τη χρονιά. 2ο θέμα και 4ο θέμα ολόσωστα. 3α σωστό. . . . Μα γιατί βρήκα διπλάσια την επιτάχυνση.Πώς?Τι? (Εσωτερικός διάλογος μετά στο σπίτι μου): -Μα πού είν' το λάθος? -Πήρες τη δύναμη εφαπτομενική. -... |
Παράθεση:
εγω τα ειχα κανει σκατα στο δευτερο θεμα το τεταρτο δεν το ειχα αγγιξει σχεδον ευτυχως ειχα ολοσωστο το τριτο και μαζευτικε η κατασταση |
ποσα σας μενουν ακομα ρε?
|
Παράθεση:
Σαββατο 31/5 Αναπτυξη εφαρμογων Τριτη 3/6 αρχες οικονομικης θεωριας |
Παραδίδω μαθήματα στην Ανάπτυξη εφαρμογών ;p
|
Παράθεση:
|
την θυμάμαι ακόμα ρε :P
|
Εγω παντως με αυτα που εχω μαθει μεχρι τωρα , αν πηγαινα αυριο να γραψω αλγοριθμο σε ψευδογλωσσα δεν νομιζω οτι θα τα καταφερνα καλα..
|
Ξερει κανεις αν αντι για υποπρογραμμα συναρτηση κανω υποπρογραμμα διαδικασια αλλα την εχω κανει σωστα ειναι λαθος?
|
νομίζω ότι όλες οι συναρτήσεις μπορούν να γίνουν με διαδικασίες, αντίθετα οι διαδικασίες δεν μπορούν να γίνουν με συναρτήσεις.
αν τα έχεις γράψει σωστά δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα εκτός και αν σου ζήταγε να υλοποιηθεί να συνάρτηση. |
Παράθεση:
Οχι ζητουσε να κατασκευασω το καταλληλο υποπρογραμμα απλα |
ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
|
Καλά αποτελέσματα παίδες!
Και καλές διακοπές! ;D |
Καλή αρχή;D
|
Καλά αποτελέσματα παιδιά και καλή ξεκούραση!
|
Παιδιά εύχομαι ότι καλύτερο!
|
Και με τα 2 πόδια στη σχολή.;D
|
για που στοχευται και οι δυο,,,εννοω σε ποια σχολη θελετε να μπειτε με το καλο...
|
Εγω πανεπιστημιο πειραια θελω και το πιανω
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:03. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin