|
Μεγάλες Αλήθειες | |
![]() |
Στην Κίνα η νύφη ντύνεται στα κόκκινα και όχι στα λευκά. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 (permalink) |
Οργίλος
![]() |
![]() Ξεκινάει αύριο.
Πρωταγωνιστές κάτι χιλιάδες παιδιά από όλη την Ελλάδα. Το σάιτ τούτο έχει στείλει 2 υποψήφιους.Μι εντ Μάνος. Πρώτη δοκιμασία Έκθεση. Εδώ θα γράφουμε με το Μάνο εντυπώσεις,τρόπους που τα λύσαμε ![]() Μήνυμα προς το συνάδελφο-συναγωνιστή Μάνο: Μάνο γερά μάμα τα νουνιά.- ![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
![]() Θα χει και Ορθούλα Παπαδάκου το παιχνίδι?
![]() Άντε ρε όλα θα πάνε καλά.... Επίσης μης μας αναλύετε τι γραψατε. Δεν κάνει.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
![]() Το ταξίδι έφτασε στο τέλος ε; Καλό στομάχι και καλή επιτυχία και στους δύο. Του χρόνου ξεβγάζουμε τη Μαιρούλα ε;
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 (permalink) |
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
![]() Πολύ καλή επιτυχία παιδιά!!!Ξεσκίστε τους,πάρτε τους τα σώβρακα και δείξτε τους ποιοί είσαστε!!!
![]() Όλα μια χαρά θα πάνε,μην ανησυχείτε!!Σας χτύπησαν αρκετά πέρσυ,για να σας κατακρεουργήσουν φέτος.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
belluschi-mania
![]() |
![]() Περυσι μας χαιδεψαν πολυ...στην ουσια μια μαντρα μας εκλασαν
Φετος τουλαχιστον σε ενα μαθημα,καμια φυσικη το κοβω,θα γινει κηδεια πιστευω Του χρονου ξεβγαζουμε τη μαιρουλα εκ θεωρητικης κατευθυνσης Vamos Vamos Χρονη |
![]() |
![]() |
#7 (permalink) |
belluschi-mania
![]() |
![]() Τριτη 20/5 ΕΚΘΕΣΗ
Πεμπτη 22/5 Μαθημα επιλογης (Μαθηματικα γενικης παιδειας για μενα) Σαββατο 24/5 Μαθηματικα Κατευθυνσης ![]() Τριτη 27/5 Διοικηση ![]() ![]() Πεμπτη 29/5 Φυσικη κατευθυνσης ![]() ![]() Σαββατο 31/5 Αναπτυξη εφαρμογων Τριτη 3/6 αρχες οικονομικης θεωριας ![]() και τελος |
![]() |
![]() |
#8 (permalink) | |
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
![]() Παράθεση:
![]() | |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 (permalink) | |
Οργίλος
![]() |
![]() Παράθεση:
Στοχεύω σ'ένα 40-45 περιληψοασκήσεις.Ε,ένα 30-35άρι δεν το γράφω στην έκθεση μετά?(Λογικό θέμα ε,όχι του στυλ,γιατί πιστεύετε μειώθηκε η αναπαραγωγή του λευκού καρχαρία στα Μπαρμπέιντος?) Μαθ.Γεν. μετά.Ναι,χαρακτηρίζοναι και είναι εύκολα.Ένα άγχος το 'χω όμως επειδή μου είναι βαρύτητας.19-20 θέλω. Μαθ.Κατ. έπονται.Έχω λύσει άπειρες ασκήσεις πιστεύω θα τα καταφέρω.Αισιοδοξώ.16+. Α.Ο.Δ.Ε.Υ..Νταξ,άθλιο μάθημα το 'χω διάβασει,όχι όμως όσο ήθελα περιμένω να γράψω όμως μεγάλο βαθμό,αν όχι τον άριστο.19+. Φυσική Κατ..ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ &*^ΤΣΑ ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ &*^ΤΣΑ. Πάω για κόλπο γκρόσσο εκεί.Χρειάζομαι τύχη εδώ το ομολογώ. Α.Ε.Π.Π..12 πιάνει η θεωρία.Την έχω πιστεύω.Ε,μετά η μία άσκηση,που δεν είναι κάτι τραγικό,σ'ανεβάζει αυτόματα 16.Στην μεγάλη τώρα κάτι μέσους όρους θέλει,ταξινομήσεις πιστεύω μπορώ.Υποπρογράμματα αχίλλειος φτέρνα. Α.Ο.Θ.Τόνοι άγχους.Μάθημα έξτρα σούπερ κουάλιτυ βαρύτητας.Θέλω και πιστεύω μπορώ μεγάλο βαθμό. Για σχολές,άμα μου κάτσει,όντας και ειδική κατηγορία,καμια στρατιωτική αλλιώς ναυτιλικά στον Πειραιά. Καλή μας επιτυχία. | |
![]() |
![]() |
#10 (permalink) |
belluschi-mania
![]() |
![]() Εκθεση 2 χρονια τωρα κυμαινομαι 16-18 οποτε για τοσο παω,με ενα λογικο θεμα οπωσδηποτε
Μαθηματικα γενικης 18+ Μαθηματικα κατευθυνσης ειμαι καλος αλλα ειναι τοσο υπουλο μαθημα που ανα πασα στιγμη σε ριχνει στο λακκο με τα αγγουρια.Τηρω σταση αναμονης Διοικηση 19+ Φυσικη κατευθυνσης προβλεπω παιδεραστεια... ΑΕΠΠ δε μ αρεσει σαν μαθημα και γι αυτο δεν το χω διαβασει οσο θα ηθελα.16 εδω ΑΟΘ παρα παρα πολυ σημαντικο...εδω τα δινουμε ολα |
![]() |
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:38.