![]() |
Απάντηση: Εκτός Θέματος
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
kalo!!! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Οι συνταγές παρασκευής διαφέρουν πολύ... μπορεί να γίνονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο και απλά και το Μανιάτικο και το Κρητικό να λέγονται σύγκλινα. π.χ. το σύγκλινο που έχει διατηρηθεί σε ξύδι κι όχι στο χοιρινό λίπος του, λέγεται απάκι εδώ. |
Παράθεση:
Χοιρινό καπνιστό με διάφορα μυρωδικά που το διατηρούμε μέσα στο λίπος του. Το βγάζεις απο το βαζάκι, βάζεις λίγο λάδι και λίγο απο το λίπος στο τηγάνι, τα ψήνεις 3-4 λεπτάκια και μετά.... τσικουδιά και κρητικά να έχεις και καλή παρέα!!! |
Παράθεση:
Πωπω πείνασα....:rofl: |
Παράθεση:
ΠΡέπει να είναι ωραίο. Εγώ φτιάχνω με ένα φίλο μου (Γειά σου Μανούσο!) απο ένα διπλανό χωριό. Περίπου 50 κιλά κρέας το κάνουμε σύγκλινα. |
Παράθεση:
Ααα,γιατί στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάτι σε τυρί:rofl: Παράθεση:
|
Υοutube με firefox μια χαρα.
Καλως σε ξαναβρηκαμε δασκαλε! Συγκλινα ειναι γτπ. |
Παράθεση:
Μη βρίζεις εσύ και κοίτα να είσαι το άλλο Σ/Κ Αθήνα να πάμε να παίξουμε καμιά μπαλίτσα:hehe: |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Και στα δικά σου λοιπόν..:P Γιατί καλέ,είναι ανάγκη να πάρεις ντε και καλά Cavalli??? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ωχ,ναι.. Εν δυνάμει φιλόλογος παρακαλώ!!!;D Βασικά δεν το είχα προέξει...Μήπως λέω τώρα,μήπως απο φιλόλογος να γίνεις ποιητής ή ακόμα καλύτερα στιχουργός?Πιο πολλά θα βγάλεις...:P |
Παράθεση:
|
Απάντηση: Με τιμεί που...
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Κι εγω σε παω Ανδρεα.Κι εγω προσπαθω να κανω οτι κι εσυ.Να ελευθερωσω κτ που αγαπω πολυ αλλα αυτο εξαιτιας ενος ανθρωπου κατρακυλαει.
click to show |
Ρε τι κωλόκαιρο έχει απόψε...Κουφόβραση.. (66)
|
Εδώ είναι μια χαρά ο καιρός πάντως:P
|
Παράθεση:
|
Όχι αλλά θυμίζει καλοκαιρινό βράδυ. Ένα δροσερό καλοκαιρινό βράδυ.
|
Αχ,τι ωραίος καιρός σήμερα το βράδυ!!!Με μπουφάν δεν ήταν και ότι καλύτερο βέβαια αλλά με το μπλουζάκι σκέτο ήταν Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!!:)
Μύριζαν και τα λουλούδια στα δέντρα...Τί όμορφα...:D:clap: |
οι κλανιές από τις γάτες ήταν που μύριζαν:P
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ρε μας δουλεύετε δεν εξηγείται αλλιώς. Ή εγώ ζω σε άλλη χώρα....:angry: |
Κωλόκαιρο είχε εχθές. Η Ινσόμνια μάλλον είναι ερωτευμένη και τα βλέπει όλα ροζ και να μυρίζουν! :P
|
Παράθεση:
Μάλλον εσύ ζείς σε άλλη χώρα...:rofl::p Παράθεση:
Όχι!!!Μα αφού εγώ χθές έσκαγα με το μπουφάν και όταν πήγα και όταν έφευγα...Βασικά δεν τα βλεπα ροζ,μαύρα τα βλεπα και ήταν(a.k.a νύχτα:P)Και για τον καιρό δεν το λεγα μόνο εγώ...kalo!!! |
Ινσόμνια τραβήξου να πάμε για κανένα καφέ από βδομάδα να σου δώσω και κάτι πραγματάκια για τον παππού! ;D
|
Αμέεεεεε,πάμε!!! :D
Το κανονίζουμε στο μσν;) |
Πείτε μου Χριστιανοί ή ότι άλλο πιστεύετε ή δεν πιστεύετε όταν έχει σχετική υγρασία (το RH Bίλλυ σε περίπτωση που δεν ξέρεις) στις 12 παρα γύρω 76% που την είδες ωραία βραδιά. Υγρασία του κερατά είχε και εμάς τους γέρους μας πειράζει στα κόκκαλα....:rofl:
|
Παράθεση:
Εμ,ενώ εγώ που δεν είμαι γιαγιάκα δεν με πείραξε;Dούτε στα κόκαλα μου,ούτε στα μαλλιά μου:rofl: |
Nταξει νικο το καταλαβαμε οτι ξερεις φυσικη και χημεια ρε;D
|
Παράθεση:
|
Κοίτα,Νίκο,εγώ μια φορά αισθάνθηκα πολύ καλά,όχι μόνο με τον καιρό,το όλο σκηνικό(με τα λουλουδάκια που μύριζαν,τον κόσμο που είχε βγεί έξω σαν τα σαλιγκάρια κλπ),οπότε δεν με νοιάζει τι μου λέτε;D;p
|
Παράθεση:
Tι σχεση εχει το μπουζουκι ρε ανιδεε? |
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:15. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin