WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Chat for FUN (http://www.world.gr/forum/chat-fun/)
-   -   Εκτός Θέματος (http://www.world.gr/forum/chat-fun/%CE%95%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%98%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-7.html)

Insomni@ 17-03-2008 01:26

Απάντηση: Εκτός Θέματος

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 47944)
Καλά τώρα μιλάς σοβαρά ;;
Δεν ήμουν πολύ γλυκιά όταν με γνώρισες ;; ;D

(πρόσεχε τι θα απαντήσεις γιατί θα πέσει τσεκούρι)

Πλάκα σου κάνω ρε:P

Εννοείται!!!Αφού το ξέρεις ότι σε συμπάθησα!!!;)

greekfansws 17-03-2008 01:27

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 47947)

σοφή απάντηση :clap:

depoina 17-03-2008 01:27

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο greekfansws (Μήνυμα 47946)
με το τριφύλλι επάνω Plz να είμαι στο στοιχείο μου ;D

Έτσι παλικάρι μου...Αυτός είσαι, διάολε ;D

depoina 17-03-2008 01:27

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 47947)

Α, νόμιζα ;D

Insomni@ 17-03-2008 01:28

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο greekfansws (Μήνυμα 47948)
σοφή απάντηση :clap:

;D

Πέρα απ' την πλάκα,αλήθεια είναι,την συμπάθησα πολύ

Astrolabos 17-03-2008 01:31

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο greekfansws (Μήνυμα 47946)
με το τριφύλλι επάνω Plz να είμαι στο στοιχείο μου ;D

http://i170.photobucket.com/albums/u...jacket-pao.jpg

depoina 17-03-2008 01:32

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 47951)
;D

Πέρα απ' την πλάκα,αλήθεια είναι,την συμπάθησα πολύ

;D

Καλά ο ζουρλομανδύας σε πρασινάκι, τα σπάει !!!!

gatoni 17-03-2008 04:17

Έχω να δηλώσω πως είμαστε μια κλίκα και ορίζουμε ποιός είναι τσάτσος ποιανού. Όχι μόνο στο φόρουμ... Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά οι 2-3 άλλοι που ξεκινήσαμε την πλάκα περι WEK (δηλαδή αν υπάρχει άνθρωπος που το πήρε στα σοβαρά τι να πω...) κτλ κρυβόμαστε πίσω από την παράγκα στην μπάλα,το σκάνδαλο Ζαχόπουλου,τις πυρκαγίες του Αυγούστου,την επίθεση στους δίδυμους πύργους, την δολοφονία του Κένεντι,την φυλάκιση του Κολοκοτρώνη, το άνοιγμα της Κερκόπορτας, τη σταύρωση του Χριστού, το προπατορικό αμάρτημα και άλλα πολλά... Η δύναμη μας είναι τέτοια που τα περισσότερα τα κάναμε αν και αγέννητοι τότε...

Ντάξει ήμαρτον... Να το γυρίσουμε στο "Λόλα να ένα μήλο" να μην παρεξηγείται κανείς...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 47878)
Kι εγώ πλακίτσα έκανα, αλλά δεν είναι ότι καλύτερο να σε λέει τσάτσο ένα παιδάκι και 2-3 άλλοι. Περισσότερο οι άλλοι με νοιάζουν, γιατί αυτός είναι μικρός. Και κανένας δε γουστάρει τον λένε έτσι και να κάθονται πίσω απο ένα πληκτρολόγιο... Κι έχω θυμώσει πολύ τώρα. Κι όταν θυμώνω γίνομαι άλλος άνθρωπος.

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 47885)
Ρε μάστορα ΕΛΕΟΣ!

Λες ότι με κάποιους με λέτε τσάτσο του Αστρολάβου και είναι αυτό πλάκα;! Πολύ εύκολα ρε τα καλύπτεις όλα με τη πλάκα.

Και το κόβω εδώ γιατί όσο πάει και φορτώνω.

Προφανώς εννοείς και εμένα οπότε θα απαντήσω.

Πρώτον το "τσάτσος" το είπε φανερά στην πλάκα.Από εκεί και πέρα είναι διακαίωμα σου να το πάρεις στα σοβαρά και στραβώσεις ή όχι. (προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο πάντως)
Δεύτερον, το ότι σε είπαν και άλλοι από που προκύπτει; Κανένας δεν έχει πει κανέναν τσάτσο απλούστατα γιατί όλη αυτή η πλάκα αρχίζει και τελειώνει εδώ μέσα.
Τρίτον, όσο ξέρεις προσωπικά τον μουσακά εσύ άλλο τόσο τον ξέρω κι εγώ. Το ίδιο ισχύει και με όλα τα παιδιά εδώ εκτός του Άκη (κυρίως) και του Μάνου που παρεπιπτόντως κι αυτούς μέσω του φόρουμ τους γνώρισα. Οπότε αυτά για παρέες απλά δεν παίζουν.
Τέταρτον και τελευταίο όποιος έχει όρεξη για παρεξηγήσεις ατύχησε,δεν προλαβαίνω αυτό τον καιρό.

Για μένα το θέμα κλείνει εδώ και δεν μπαίνω στον κόπο να ξαναπαντήσω,αν κάποιος θέλει να το συνεχίσει... πμ.-
Απλά κομμένος ο πολύς χαβαλές γιατί δημιουργούμε και παρεξηγήσεις και κάνουμε και την ζωή της Δέσποινας και του Αστρόλαβου δύσκολη.

Insomni@ 17-03-2008 09:14

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 47962)
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά οι 2-3 άλλοι που ξεκινήσαμε την πλάκα περι WEK (δηλαδή αν υπάρχει άνθρωπος που το πήρε στα σοβαρά τι να πω...) κτλ κρυβόμαστε πίσω από την παράγκα στην μπάλα,το σκάνδαλο Ζαχόπουλου,τις πυρκαγίες του Αυγούστου,την επίθεση στους δίδυμους πύργους, την δολοφονία του Κένεντι,την φυλάκιση του Κολοκοτρώνη, το άνοιγμα της Κερκόπορτας, τη σταύρωση του Χριστού, το προπατορικό αμάρτημα και άλλα πολλά... Η δύναμη μας είναι τέτοια που τα περισσότερα τα κάναμε αν και αγέννητοι τότε...

:hehe::rofl:kalo!!!:clap::worship:

Astrolabos 17-03-2008 10:31

Παράθεση:

Έχω να δηλώσω πως είμαστε μια κλίκα και ορίζουμε ποιός είναι τσάτσος ποιανού. Όχι μόνο στο φόρουμ... Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά οι 2-3 άλλοι που ξεκινήσαμε την πλάκα περι WEK (δηλαδή αν υπάρχει άνθρωπος που το πήρε στα σοβαρά τι να πω...) κτλ κρυβόμαστε πίσω από την παράγκα στην μπάλα,το σκάνδαλο Ζαχόπουλου,τις πυρκαγίες του Αυγούστου,την επίθεση στους δίδυμους πύργους, την δολοφονία του Κένεντι,την φυλάκιση του Κολοκοτρώνη, το άνοιγμα της Κερκόπορτας, τη σταύρωση του Χριστού, το προπατορικό αμάρτημα και άλλα πολλά... Η δύναμη μας είναι τέτοια που τα περισσότερα τα κάναμε αν και αγέννητοι τότε...

Ντάξει ήμαρτον... Να το γυρίσουμε στο "Λόλα να ένα μήλο" να μην παρεξηγείται κανείς...

Πρώτον το "τσάτσος" το είπε φανερά στην πλάκα.Από εκεί και πέρα είναι διακαίωμα σου να το πάρεις στα σοβαρά και στραβώσεις ή όχι. (προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο πάντως)
Δεύτερον, το ότι σε είπαν και άλλοι από που προκύπτει; Κανένας δεν έχει πει κανέναν τσάτσο απλούστατα γιατί όλη αυτή η πλάκα αρχίζει και τελειώνει εδώ μέσα.
Τρίτον, όσο ξέρεις προσωπικά τον μουσακά εσύ άλλο τόσο τον ξέρω κι εγώ. Το ίδιο ισχύει και με όλα τα παιδιά εδώ εκτός του Άκη (κυρίως) και του Μάνου που παρεπιπτόντως κι αυτούς μέσω του φόρουμ τους γνώρισα. Οπότε αυτά για παρέες απλά δεν παίζουν.
Τέταρτον και τελευταίο όποιος έχει όρεξη για παρεξηγήσεις ατύχησε,δεν προλαβαίνω αυτό τον καιρό.

Για μένα το θέμα κλείνει εδώ και δεν μπαίνω στον κόπο να ξαναπαντήσω,αν κάποιος θέλει να το συνεχίσει... πμ.-
Απλά κομμένος ο πολύς χαβαλές γιατί δημιουργούμε και παρεξηγήσεις και κάνουμε και την ζωή της Δέσποινας και του Αστρόλαβου δύσκολη.

Πέφτουν τα προσωπεία και φαίνεται το πραγματικό διαπλεκόμενο πρόσωπο της WEK. Μέσα από σκανδαλολογίες, παραφιλολογίες και λοιπές αερολογίες, φαίνεται η δράση της WEK που σαν απώτερο σκοπό της έχει την κατάλληψη του Κόσμου (World).
Η τρομολαγνεία δε θα περάσει. Το World είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Θα απαντήσουμε με νέες ηχηρές μεταγραφές:P

World.gr

Neacel 17-03-2008 14:06

Παράθεση:

Έλα γατόνι λες και δεν έχουμε καταλάβει πως και συ είσαι τσάτσος της Χαινεκεν... Και ο μουσακάς είναι ο τσάτσος του Τζίγγερ....

http://img144.imageshack.us/img144/3760/tsatsoshr8.jpg

Τον Αρτέμη Μάτσα τι τον έχεις?
http://img525.imageshack.us/img525/1107/artemistn9.jpg

Insomni@ 17-03-2008 19:47

Λοιπόν...Μπαίνουμε σήμερα στο αμφιθέατρο,να κάνουμε το πρώτο μάθημα φιλοσοφίας...Λέγαμε εμείς,γυναίκα καθηγήτρια,άντε να δούμε τι σόι πράγμα θα είναι... Και όταν την είδαμε πάθαμε!!!Γιατί,εκτός του ότι είναι λίγο bitch(οκ δεν μας νοιάζει αυτό και πολύ;D) έχει ένα πολύ ιδιαίτερο styling...:rofl:
Είναι μετρίου αναστήματος,γεμάτη,με κοντό καπελέ μαλλί(μαλλί αντρικό κουρεμένο μόνο που πίσω κάνει καπελάκι:hehe:),φούστα λίγο πιο κάτω απο το γόνατο,σακάκι ασορτί σε ένα απροσδιόριστο χρωμα και μποτάκι λίγο πιο κάτω απο τη φούστα και η κάλτσα να προεξέχει απο το μποτάκι!!!kalo!!!:p:slap::3dance:

Astrolabos 17-03-2008 19:49

Σκέψου τι θα λένε για σένα τα παιδιά αν γίνεις δασκάλα ε;

Insomni@ 17-03-2008 19:50

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 47990)
Σκέψου τι θα λένε για σένα τα παιδιά αν γίνεις δασκάλα ε;

Γιατί ρε άκυρε άνθρωπε εγώ κυκλοφορώ έτσι???:P

Υ.Γ.ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ θα γίνω όχι δασκάλα(:P)

aitherovamon 17-03-2008 20:15

και μετα απο ενα συντομο break απο τους οικογενειακους τσακωμους , κανω την εξης ερωτηση.. τα στοιχηματα που πηγαν απο τα νεα μηνυματα;

Astrolabos 17-03-2008 20:18

Εσείς δε σκούζατε να μην φαίνονται στα νέα μηνύματα;

aitherovamon 17-03-2008 20:37

ναι ρε ενταξει..απλως που πηγαν ρωτησα εγω , οχι να τα ξαναφερεις!

Astrolabos 17-03-2008 20:50

Δεν πήγαν πουθενά, στην θέση τους είναι:P

aitherovamon 17-03-2008 21:32

και πως βρισκει καποιος τη θεση τους;;;

Astrolabos 17-03-2008 22:26

My World -> World Sports -> Στοίχημα

pink 17-03-2008 22:38

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 47989)
Λοιπόν...Μπαίνουμε σήμερα στο αμφιθέατρο,να κάνουμε το πρώτο μάθημα φιλοσοφίας...Λέγαμε εμείς,γυναίκα καθηγήτρια,άντε να δούμε τι σόι πράγμα θα είναι... Και όταν την είδαμε πάθαμε!!!Γιατί,εκτός του ότι είναι λίγο bitch(οκ δεν μας νοιάζει αυτό και πολύ;D) έχει ένα πολύ ιδιαίτερο styling...:rofl:
Είναι μετρίου αναστήματος,γεμάτη,με κοντό καπελέ μαλλί(μαλλί αντρικό κουρεμένο μόνο που πίσω κάνει καπελάκι:hehe:),φούστα λίγο πιο κάτω απο το γόνατο,σακάκι ασορτί σε ένα απροσδιόριστο χρωμα και μποτάκι λίγο πιο κάτω απο τη φούστα και η κάλτσα να προεξέχει απο το μποτάκι!!!kalo!!!:p:slap::3dance:

ΘΕΑ απλα θεα!! Μαρια η ασχημη στο πιο μεγαλο δηλαδη ε?? :hehe:

Insomni@ 17-03-2008 22:53

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 48012)
ΘΕΑ απλα θεα!! Μαρια η ασχημη στο πιο μεγαλο δηλαδη ε?? :hehe:

:P Κοίτα άσχημο πρόσωπο δεν λες ότι είχε αλλά το όλο σύνολο δεν την βοηθάει...Είχε και ένα στυλάκι Χίτλερ...σαν γερμανίδα

depoina 17-03-2008 22:55

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 48021)
:P Κοίτα άσχημο πρόσωπο δεν λες ότι είχε αλλά το όλο σύνολο δεν την βοηθάει...Είχε και ένα στυλάκι Χίτλερ...σαν γερμανίδα

Ελπίζω το μουστάκι να το έχει περιποιημένο όπως ο Αδόλφος ;D

Insomni@ 17-03-2008 22:57

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 48023)
Ελπίζω το μουστάκι να το έχει περιποιημένο όπως ο Αδόλφος ;D

Άσε,άσε...Πολύ περιποιημένο ήταν!!!:amhn:

depoina 17-03-2008 23:11

Άξια τότε...Που ξέρεις, μπορεί στο τέλος της χρονιάς να έχετε μάθει πιο πολλά με τον Χίτλερ από ότι με άλλους καθηγητές ;D

Insomni@ 17-03-2008 23:13

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 48028)
Άξια τότε...Που ξέρεις, μπορεί στο τέλος της χρονιάς να έχετε μάθει πιο πολλά με τον Χίτλερ από ότι με άλλους καθηγητές ;D

Φιλοσοφία κάνει...δεν έχει και πολλά παρά παπαγαλίες...:P

Mazda 6 17-03-2008 23:41

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 47991)
Υ.Γ.ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ θα γίνω όχι δασκάλα(:P)

Και θα κάνεις τη καλύτερη επιλογή!!!:rofl::clap::worship:

Insomni@ 19-03-2008 00:56

click to show

kallithea4 19-03-2008 00:57

Kαλά,ας μιλήσουμε λίγο για σοβαρά θέματα...

Έπαιζα με το εφηβικό του Ο.Σ.Φ.Π. σήμερα στο βοηθητικό του Σ.Ε.Φ.Κατεβάνω λοιπόν από ενα δρομο στην Καλλιθέα,να πάω προς το τραίνο,όπου έχει ένα ανοιχτό που κάνει προπόνηση ο κόουτς μου σε κάτι μικρά.Λέω δεν μαμιέται να πάω μαζί του.

Άργησε όμως να τελειώσει.

Φτάνουμε στο γήπεδο και πριν μπω βλέπω Παπαμάκ.Σκέφτηκα θα τέλειωσαν προπόνηση.Μπαίνω μέσα στον περιβάλλοντα χώρο,2 συμπαίχτες μου μου λένε ότι είδαν όλους τους παίκτες κι ότι βγάλαν με 2-3 φωτό.

Μένω κάπως έτσι: http://www.fmgreece.gr/phpBB3/images...s/icon_eek.gif http://www.fmgreece.gr/phpBB3/images...s/icon_eek.gif http://www.fmgreece.gr/phpBB3/images...s/icon_eek.gif

Εγώ μόνο με Τζάκσον. http://www.fmgreece.gr/phpBB3/images...s/icon_mad.gif (όχι ότι με χάλασε αλλά τέεεσπα).

Χάιλαιτ:Όταν μου 'παν ότι ο Μάτσε βγήκε από τα αποδυτήρια τραγουδώντας ''Αν είσαι σπίτι...''
http://www.fmgreece.gr/phpBB3/images...s/icon_eek.gif http://www.fmgreece.gr/phpBB3/images...s/icon_eek.gif http://www.fmgreece.gr/phpBB3/images...s/icon_eek.gif

depoina 19-03-2008 01:03

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 48108)
 click to show

What happened?

Insomni@ 19-03-2008 01:07

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 48112)
What happened?

Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο,απλά μερικές φορές πρέπει να εκτονώνεσαι γιατί το να τα κρατάς μέσα σου όοοολα δεν βοηθάει καθόλου και σου 'ρχεται να βγεις στο μπαλκόνι και να τσιρίξεις...(πράγμα το οποίο δεν πρόκειται να κάνω ποτέ;D)

depoina 19-03-2008 01:11

Χαχαχα πολύ εύκολα εκτονώνεσαι εσύ....
Άμα ακολουθούσα τον ίδιο τρόπο, για να έχει αποτέλεσμα θα έπρεπε να λέω σκ@τά τουλάχιστον 2 μέρες συνεχόμενες ;D

Insomni@ 19-03-2008 01:17

Μπα,καθόλου εύκολα,απλά δεν έχει ξεχιλίσει το ποτήρι ακόμη και η εκτόνωση είναι σε μικρό βαθμό:P
Αν είναι να εκτονωθώ βαρβάτα δεν θα το κάνω εδώ...αλίμονο...

depoina 19-03-2008 01:22

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 48115)
Μπα,καθόλου εύκολα,απλά δεν έχει ξεχιλίσει το ποτήρι ακόμη και η εκτόνωση είναι σε μικρό βαθμό:P
Αν είναι να εκτονωθώ βαρβάτα δεν θα το κάνω εδώ...αλίμονο...

Να ξέρεις πάντως πως είμαστε πολύ φιλόξενοι τύποι :P

Insomni@ 19-03-2008 01:24

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 48116)
Να ξέρεις πάντως πως είμαστε πολύ φιλόξενοι τύποι :P

Έλα βρε Δέσποινα και τι μ' αυτό?;p

depoina 19-03-2008 01:27

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 48117)
Έλα βρε Δέσποινα και τι μ' αυτό?;p

Αστειεύομαι...Σιγά μη σε έχουμε εδώ να χτυπιέσαι :P

Insomni@ 19-03-2008 01:28

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 48118)
Αστειεύομαι...Σιγά μη σε έχουμε εδώ να χτυπιέσαι :P

Έτσι μπράβο!!!ΤΩΡΑ μιλάς σωστά!!!;D;)

depoina 19-03-2008 01:29

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 48119)
Έτσι μπράβο!!!ΤΩΡΑ μιλάς σωστά!!!;D;)

Κερνάω καφέ να το συζητήσουμε ;D

Insomni@ 19-03-2008 01:30

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 48120)
Κερνάω καφέ να το συζητήσουμε ;D

διαδικτυακό?:P:rofl:

depoina 19-03-2008 01:32

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 48121)
διαδικτυακό?:P:rofl:

Όχι ρε...φέις του φέις ;D

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:14.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0