WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Chat for FUN (http://www.world.gr/forum/chat-fun/)
-   -   Εκτός Θέματος (http://www.world.gr/forum/chat-fun/%CE%95%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%98%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-7.html)

Mazda 6 28-04-2008 02:38

Απάντηση: Εκτός Θέματος

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 51323)
Και μετά απο όλα αυτά που έφαγες επέζησες?!?!?:amhn:

Πωπω,τα σπάει ο παπούς ε...:clap:

Ναι, ζω και γράφω!!!

ΜΕγάλη μορφή ο παππούς μου, να τον έχει ο Θεός καλά! 91 παρακαλώ!!!

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 51333)
Το φιάσκο της χρονιάς

Εχθές το βράδυ κατά τις 11 πήγαμε στην εκκλησία. Είχε αρκετό κόσμο και περιμέναμε σιγά σιγά να μπούμε μέσα.
Δεν ακουγόταν όμως καμία ψαλμωδία. Μπαίνουμε μέσα και μια γυναίκα διάβαζε το γράμμα του πατριάρχη προς τους χριστιανούς.
Όλοι την είχαν γραμμένη και μιλούσαν χαμηλόφωνα μεταξύ τους.
Μετά από 5 λεπτά που τελειώνει το γράμμα και για τα επόμενα 25 λεπτά (μέχρι της 12 παρά 5) δεν εμφανίστηκε ο παπάς, οι ψάλτες στα @@ τους και όλοι εμείς να αναρωτιόμαστε τι γίνεται. Έτσι όλος ο κόσμος άρχισε να μιλάει.

Στις 12 παρά 5, εμφανίζεται ο τράγος και αρχίζει να γκαρίζει κάτι ψαλμούς. Μισά αγγλικά, μισά ελληνικά και σε κάποια φάση ξεχνάει τα λόγια. Σόρρυ φορ γκοντ σέικ, άι φοργκότ δε γουόρντς, λέει. Μετά ξαναρχίζει. Στις 12:20 θυμήθηκε να πει το Χριστός Ανέστη.

Κλασικά όλοι εξαφανίστηκαν και μείναμε καμιά πενηνταριά μαλάκες για να κοινωνήσουμε. Ο παπάς (κύπριος σε παρακαλώ που ζοριζόταν πολύ με τα ελληνικά) το βιολί του. Άρχιζε, σταματούσε φύσαγε, ξεφύσαγε. Κανένας συγχρονισμός με τους ψάλτες.

Λέγανε κάτι προσευχές οι ψάλτες και απότομα σταματούν γιατί ήταν η σειρά του. Γυρνάει και τους λέει 'Καλά διάλειμμα κάνουμε;;'. ''Οχι, είναι η σειρά σας' του λέει μία. Ε και αρπάζονται...

Αυτό συνέβει 5-6 φορές με ψαλμωδίες, παύσεις και μπινελίκια από μέσα τους. Επιτέλους στις 2:00 κοινωνήσαμε και φύγαμε...

Και να επιτέλους μια χώρα που μπορούν να συμβούν το ίδιο τραγελαφικα΄πράγματα όπως στην Ελλάδα!;D

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 51334)
Αυτός προφανώς είχε ντυθεί παπάς στις απόκριες και ξέχασε να βγάλει τη στολή απο πάνω του...;D:amhn:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:hehe:

greekfansws 28-04-2008 12:42

δεν φταίει η χώρα εμείς πήγαμε εκεί :P

Insomni@ 28-04-2008 12:58

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 51339)
Και να επιτέλους μια χώρα που μπορούν να συμβούν το ίδιο τραγελαφικα΄πράγματα όπως στην Ελλάδα!;D

Αν κάτι τέτοιο συνέβαινε εδώ θα τον είχαν γιουχάρει τον παπά(?) με την μία...kalo!!!

depoina 28-04-2008 13:16

Η χώρα δεν έχει καμία σχέση με την εκκλησία και τον τραγόπαπα τον τεμπέλη! (66)

Insomni@ 28-04-2008 13:18

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 51358)
Η χώρα δεν έχει καμία σχέση με την εκκλησία και τον τραγόπαπα τον τεμπέλη! (66)

:rofl: :hehe::rofl:

Cantona13 28-04-2008 16:23

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 51364)
:hehe:
ΟΧΙ!

Η απαντηση στο 3ο ειναι το παρακατω... Μπηκαμε σαν τα καλα κοριτσια στα συγκρουομενα. Τιμει τον υπευθυνο που ανοιγοκλεισε 3 φορες το συστημα γιατι μια φιλη μου δε μπορουσε να ξεκινησει??
Την τιμει τελικα που ειχε μπει σε χαλασμενο συγκρουομενο?
Την τιμει που αλλαξε και παλι δε μπορουσε να ξεκινησει?
Την τιμει που ειναι η πρωτη που βρηκε... οπισθεν σε συγκρουομενο? :hehe:

Σιγουρα ειχε μπει σε συγκρουομενο και οχι σε πραγματικο αυτοκινητο;:rofl:

pink 28-04-2008 16:40

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 (Μήνυμα 51366)
Σιγουρα ειχε μπει σε συγκρουομενο και οχι σε πραγματικο αυτοκινητο;:rofl:

Σιγουροτατα. Αλλα μαλλον δεν τους ειχαν βαλει βενζινη... :hehe:

mousaka+10 29-04-2008 01:12

K η φαση του τριημερου...

Κυριακη βραδυ...εχουν φυγει ολοι απο σπιτι κ εχω μεινει εγω,οι γονεις μ κ ενας φιλος μ με τη μανα τ.Ειμαστε ολοι ψιλοπτωματα κ καθομαστε.Δν ακουγοταν σχεδον τπτ.Το πλυντηριο ρουχων τα ειχε ψιλοπαιξει κ εκανε τρελους ηχους.Σε μια στιγμη κανει ενα δυνατο ηχο σαν να τριζει το σπιτι κ η μανα μ πεταγεται εξω απο το σπιτι τρεχοντας και φωναζοντας "Βγειτε εξω.Παναγια μου,τι σεισμος ειναι αυτος,θα πεθανουμε!!"

Το τι εγινε μπορειτε να το φανταστειτε!!Χρειαστηκε ενα 10λεπτο να σταματησουμε να γελαμε.Η μανα μ για κανα τεταρτο επιανε την καρδια της κ προσπαθουσε να ηρεμησει απο το φοβο κ μετα απο κανα 20λεπτο αρχισε να γελαει σαν τρελη.:hehe::hehe::worship::worship:

Cantona13 29-04-2008 11:18

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 51374)

Κυριακη βραδυ...εχουν φυγει ολοι απο σπιτι κ εχω μεινει εγω,οι γονεις μ κ ενας φιλος μ με τη μανα τ.Ειμαστε ολοι ψιλοπτωματα κ καθομαστε.Δν ακουγοταν σχεδον τπτ.Το πλυντηριο ρουχων τα ειχε ψιλοπαιξει κ εκανε τρελους ηχους.Σε μια στιγμη κανει ενα δυνατο ηχο σαν να τριζει το σπιτι κ η μανα μ πεταγεται εξω απο το σπιτι τρεχοντας και φωναζοντας "Βγειτε εξω.Παναγια μου,τι σεισμος ειναι αυτος,θα πεθανουμε!!"

Το τι εγινε μπορειτε να το φανταστειτε!!Χρειαστηκε ενα 10λεπτο να σταματησουμε να γελαμε.Η μανα μ για κανα τεταρτο επιανε την καρδια της κ προσπαθουσε να ηρεμησει απο το φοβο κ μετα απο κανα 20λεπτο αρχισε να γελαει σαν τρελη.:hehe::hehe::worship::worship:

:hehe::hehe::hehe::hehe:

Insomni@ 29-04-2008 21:55

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 51374)

Το τι εγινε μπορειτε να το φανταστειτε!!Χρειαστηκε ενα 10λεπτο να σταματησουμε να γελαμε.Η μανα μ για κανα τεταρτο επιανε την καρδια της κ προσπαθουσε να ηρεμησει απο το φοβο κ μετα απο κανα 20λεπτο αρχισε να γελαει σαν τρελη.

:hehe:
Δεν παίζεται η μάνα σου ρε Μουσακά!!!:clap::worship: :worship:
Και αυτή η εναλλαγή φόβου και μετά γέλιου τα σπάει!!!:rofl:

Neacel 30-04-2008 20:36

Αφήστε ήσυχο το GTA μωρέ....

Bλέπω ένα ρεπορτάζ στον Αlpha και κράζουν τo Grand Theft Auto

greekfansws 30-04-2008 21:43

gta ftw :P

Mazda 6 30-04-2008 22:22

Κι εγώ το έβλεπα όταν έκανα διάδρομο στο γυμναστήριο.

Δε κοιτάνε που έξω απο κάθε σχολίο έιναι και 2 πρεζέμποροι το GTA τους μάρανε!;p

depoina 01-05-2008 00:44

Καλό μήνα σε όλους! ;D

Astrolabos 01-05-2008 00:48

http://www.estatevaults.com/lm/%20%20May%201st-1.jpg

;D

kallithea4 01-05-2008 13:40

Μάριε,ό,τι έκθεση έχεις δώστες σε μένα και το Μάνο τώρα που ξυνόμαστε κι έχουμε άπλετο χρόνο.
Η Βίκυ έχει εξεταστική σε 52 μήνες από τώρα και που να προλάβει.Κατάλαβε τη λίγο.;D

Insomni@ 01-05-2008 14:31

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο kallithea4 (Μήνυμα 51531)
Μάριε,ό,τι έκθεση έχεις δώστες σε μένα και το Μάνο τώρα που ξυνόμαστε κι έχουμε άπλετο χρόνο.
Η Βίκυ έχει εξεταστική σε 52 μήνες από τώρα και που να προλάβει.Κατάλαβε τη λίγο.;D

Σε ένα μήνα έχω εξεταστική αλλά του είπα όχι τώρα γιατί έχω 2 εργασίες να κάνω (που πρέπει να τις παραδώσω γρήγορα και με το να του κάνω εκθέσεις δεν θα βοηθήσω τόσο πολύ τον εαυτό μου..;p)

click to show

Mazda 6 01-05-2008 14:38

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 51535)
Σε ένα μήνα έχω εξεταστική αλλά του είπα όχι τώρα γιατί έχω 2 εργασίες να κάνω (που πρέπει να τις παραδώσω γρήγορα και με το να του κάνω εκθέσεις δεν θα βοηθήσω τόσο πολύ τον εαυτό μου..;p)

click to show

Σταματήστε ρε με τις εξεταστικές και προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε!!!:hehe::amhn:

Insomni@ 01-05-2008 14:41

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 51537)
Σταματήστε ρε με τις εξεταστικές και προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε!!!:hehe::amhn:

Μπα δεν αγχώνομαι πλέον...δεν με πολυνοιάζει!!;D
Τις εργασίες να δώσω μόνο με νοιάζειkalo!!!

Mazda 6 01-05-2008 14:45

Εγώ έχω να ρίξω πολύ διάβασμα... θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι. Και θα προσπαθήσω κιόλας να μη σταματήσω τη γράμμωση!!!

anthropas 01-05-2008 16:05

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο kallithea4 (Μήνυμα 51531)

Aναλαμβανω και κατασκευες για την τεχνολογια γυμνασιου προκειμενου να σκοτωσω την ωρα μου

Neacel 01-05-2008 18:10

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 51535)

click to show

Aυτός ο ωχαδερφισμός και ο στ@ρχιδισμός θα μας φάει. Βοηθάτε αλλήλους έλεγε ο Χριστός και ο έχων δυο χιτώνες να δίνει τον ένα.... Αλλά εσένα μόνο οι απαλλακτικές σε νοιάζουν. Τστστστστσ.

Με τιμά που μόνο σε 4 μαθηματα στο ΤΕΙ μου χει δωθει η ευκαιρια να κανω απαλλακτικες εργασιες? Στην Βιλλυ τρια με τεσσερα μαθηματα σε καθε ετος εχουν απαλλακτικη.

Με τιμά που δεν εκανα καμια τους και τα περασα στο τελος με 2 εννιαρια και 1 οκτάρι και 1 εφταμισι?

Με τιμά που δεν έκανα τις εργασίες γιατί ήξερα πως μπορούσα να γράψω καλύτερα απ' όσο θα έπαιρνα αν εκανα εργασία (σ.σ. εργασια να κανεις παραπανω απο 8 δεν προκειται να δεις εδώ που μαι εγω)

gatoni 01-05-2008 18:27

68 μαθήματα για πτυχίο... Απαλλακτική δεν μπορείς να πάρεις σε κανένα... Τι μου λέτε τώρα...

Mazda 6 01-05-2008 18:31

54 εγώ, χωρίς πτυχιακή, με 4 σεμιναριακές εργασίες, και με δίμηνη πρακτική σε Γυμνασίο και Λύκειο, που ΔΕΝ πληρώνεσαι, αλλά πρέπει να βάζεις κι απο τη τσέπη σου.

Φιλολογία Ρεθύμνου:armed:

mousaka+10 01-05-2008 22:13

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 51544)
Aναλαμβανω και κατασκευες για την τεχνολογια γυμνασιου προκειμενου να σκοτωσω την ωρα μου

Διαθεματικη πανω στη μαχη της Αγγλιας αναλαμβανεις;;;p

aitherovamon 02-05-2008 16:14

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 51555)
Διαθεματικη πανω στη μαχη της Αγγλιας αναλαμβανεις;;;p

εχει ονομαστει καμια μαχη ως μαχη της αγγλιας;;;:P

Astrolabos 02-05-2008 16:27

O Τελικός Τσέλσι - Μάντσεστερ:hehe:

mousaka+10 02-05-2008 16:42

To βιβλιο της Ιστοριας λεει για μια μαχη της Αγγλιας...

Τι λες να εννοει;;

aitherovamon 02-05-2008 16:43

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 51596)
To βιβλιο της Ιστοριας λεει για μια μαχη της Αγγλιας...

Τι λες να εννοει;;

Toν τελικο της Μοσχας...;)

Insomni@ 04-05-2008 18:18

Καλως ήρθες alyssa!!!:flower::flower::flower:

click to show

alyssa 04-05-2008 18:32

Thanks Βασιλική!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thnx:

greekfansws 04-05-2008 20:02

καλως ήρθες :)

ομάδα βλέπω παο μια χαρα :D

R@tNET 04-05-2008 22:28

Βάλτε ΝΕΤ ρεεε...

:clap::clap::clap::clap:

R@tNET 04-05-2008 22:30

Καλώς ήρθες Alyssa... :ghey:

Astrolabos 04-05-2008 23:42

ναρκωτικά;

Mazda 6 04-05-2008 23:45

Ναι, αλλά απο αυτά που κάνουν θόρυβο, όπως το ΚΡΑΚ;D

R@tNET 05-05-2008 00:40

http://www.casafree.com/modules/xcga...ove%20kill.jpg

depoina 05-05-2008 19:09

Μιλάμε για τρελά ψυχολογικά προβλήματα :P

R@tNET 05-05-2008 19:15

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 51795)
Μιλάμε για τρελά ψυχολογικά προβλήματα :P

http://freakymartin.com/nitro/funtas...lection139.png

depoina 05-05-2008 19:18

Χαχαχαχα ακριβώς!

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:37.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0