![]() |
Απάντηση: Εκτός Θέματος
Ψυχολογία, Κοινωνιολογία, Οικονομικό, Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης, Παιδαγωγικό Προσχολικής Εκπαίδευσης, Φ.Κ.Σ., Ιστορικό-Αρχαιολογικό... τα πήρε η ΠΑΣΠΑΡΑ!!!!!
Μόνο το Πολιτικό χάσαμε για 13 ψήφους διαφορά, αλλά είχαμε τουλουμιάσει απο το πρωί τους ΔΑΠίτες οπότε μας πέρασε ο πόνος. Φιλολογία............... τα @@ μου και πάλι οι ΔΑΠίτες όπως και κάθε χρόνο! Πάρ'τε το χαμπάρι όσο είμαι φοιτητής μόνο πράσινο θα είναι το τμήμα. Άνετα με 85 ψήφους διαφορά... ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΑΠΙΤΙΣΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΑΣΠΙΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΑΠΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝ' ΜΕ Π.Κ.Σ.ίτες... ΟΕ ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ.... |
Παράθεση:
Οπότε έχεις σκοπό να μείνεις αιώνια εκεί για το παίρνει η ΠΑΣΠ ή μπα?:P |
Παράθεση:
Και τώρα αυτές οι παρατάξεις θέλουν να αλλάξουν προς το καλύτερο το Πανεπιστήμιο... Όπου ΔΑΠ-ΠΑΣΠ-ΠΚΣ βάλτε ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-ΑΕΚ,λέμε και καμια ιδεολογική μλκία που έρχεται από τα κεντρικά να περνάει η ώρα ενώ σκούζουμε με γηπεδικά συνθήματα και παίζουμε ξύλο οι μεν με τους και όποιος βρει διαφορές με τα χουλιγκάνια στα γήπεδα κερδίζει ένα οικογενειακό παγωτό με γεύση σπανακόριζο. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
:worship::worship::worship: + απειρο |
παιζει πουθενα να δουμε μαζεμενα ολα τα αποτελεσματα απο ολες τις σχολες; η τουλαχιστον στη λαρισα αν ξερει κανενας..
|
Παράθεση:
Για δες εδώ: http://www.nka.gr/modules.php?name=Foititikes Τα δικά μας πάντως στη Φιλοσοφική στο Ρέθυμνο δεν τα έχει ακόμη. Άργησαμε να βγάλουμε αποτελέσματα. Εdit: Καλύτερο αυτό απο την Π.Κ.Σ. http://ekloges.pks.gr/index.php |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Δεν υπάρχει καλύτερη προσέγγιση στο θέμα απο αυτήν!!!:clap: |
Πηρα κατι παρασημα...:PΕπειδη στοιχηματισα να περασει η λιβερπουλ;;;;;
|
Προσωρινά είναι μη χαίρεσαι. Πειραματίζομαι μέχρι να καταλήξω στα μετάλλια όπου και θα ενημερωθείτε:P
|
Παράθεση:
Να μου πεις πότε για να προγραμματίσω ντοπάρισμα να πάρω κανα μετάλλιο! Έτσι για να είμαστε στο κλίμα! Λίγο oxibolone, halotestin, somatotropin, primobolan depot, clenbuterol και θα είμαι τούρμπο σε 4-5 βδομάδες:hehe: |
αν μου παρεις τα μεταλια που με τοσο κοπο και ιδρωτα κατεκτησα με την αξια μου , θα απευθυνω στη WEK...
|
Απάντηση: Champions League - UEFA
Προσκυνήστε με.:P
|
Παράθεση:
Eνταξει μετα απο αυτο , απλως αποχωρω.... The Great Comeback... Η επιστροφη του πρωτου και αυθεντικου τοπ-ποστερ ολων των worldιακων εποχων...:worship::worship::worship::worship : |
Δεν υπήρξε η σημερινή μέρα.Τέλος.:(
*&^%^$3@@!^^-v |
Παράθεση:
Πωπω...αυτό ΔΕΝ περίμενα να το δώ,με την καμία όμως!!! Υ.Γ.οκ,σε προσκυνάμε:worship::worship::worship: |
Καποιος απο δω περα μεσα στην πολλη κωλοφαρδια του ειναι ο πιο ατυχος ανθρωπος του κοσμου
Χρονη θα αυτοκτονησεις σε καμια πλατεια να ερθουμε η θες να εισαι μονος ρε? |
Παράθεση:
Νισάφι πια. ΤΙ 18-20 ΡΕ ****** ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟ ΠΑΜΕ ΑΥΣΤΡΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ??? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Μαλλον δεν καταλαβες οτι τελικα δεν θα μπορεσει να παει γιατι στις 20 δινει ειδικο μαθημα για πανελληνιες... |
Xρονη φερνε!!:P
|
Tι να φέρω ρε?
Λάβε σόρρυ ήμουν σε παραλήρημα.;D |
Μόλις γύρισα απο βολτίτσα...
Μιλάμε είχε τέτοια ζέστη που τη βγάλαμε άνετα δίπλα στο Παλιό Λιμάνι στα Χανιά με κοντομάνικα... όλος ο κόσμος έξω λες και είναι Αύγουστος! Και τη Κυριακή λέει πάμε για 30-33 βαθμούς!!!:3dance: |
Ποιος Αυστριακος μας στελνει ενημερωση κ γτ;;(66)
|
Παράθεση:
|
Στο youtube μου λέει αυτό:
Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. Καμιά ιδέα πως μπορώ να το φτιάξω? Κατέβασα το νεο Flash Player αλλά τίποτα. Και δεν ξέρω πως μπορεί να χω απενεργοποιήσει το JavaScript... Αυτα είναι πράγματα του (66) που λέει και η Λουκά. Δεν ξέρω απο αυτά.... |
Με firefox στο έβγαλε αυτό;
|
Παράθεση:
Εμενα μου βγαζει το ιδιο με firefox αλλα με internet explorer το παει μια χαρα;) |
EΠΕΣΤΡΕΨΑΑΑΑ! Είμαι σιγουρος οτι σας ελειψα! Σε ολους!;p
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Και σήμερα το μεσημεράκι έχει ψάρεμα, μπάνιο στη θάλασσα και ουζάκια με θαλασσινά στη παραλία... ΣΟΥΠΕΡ! Υ.Γ. Πάλι γ@μάμε τη διατροφή!!!kalo!!! |
Παράθεση:
Τι στο καλό...Μόνο η Αθήνα έχει κουφόβραση και συννεφιά??:blabla: Υ.Γ.Αν δεν το μετανοιώσεις με την διατροφή,μην σκιάζεσαι:P |
Παράθεση:
ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΗΤΗ!!!:hehe: Υ.Γ. Μπα δε θα το μετανιώσω... την άλλη βδομάδα ανεβαίνω Αθήνα να δω τον προπονητή μου και θα με χώσει αμέσως(66) |
Παράθεση:
Φτου σας ρε...Ντροπή και όνειδος...:blabla: Υ.Γ.Και πολύ καλά θα σου κάνει:hehe::rofl: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Φέρτου τίποτα απο τα Ζωνιανά;D |
Παράθεση:
Υ.Γ. Κι ένα κεφάλι γραβιέρα μη ξεχάσω!:hehe: |
Firefox χρησιμοποιώ.
Χαιρετώ τον συναγωνιστή Cantona13. Έλααααααααααα μωρή αρρώστια Μαντσεστερούμπα.... |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:02. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin