|
|
#1151 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Λοιπον παιδες σημερα τα ξημερωματα (στις 3:30 ξεκινησε η αλλαγη μου και τελειωσε 5:30 αλλα μετα αντε να κοιμηθω) εγινα λιιιιιγο Ισπανος με το ονομα Αντονιο Εκλαθαμεντεθ! Τετοια νιλα ουτε στον Αστρολαβο! Λοιπον τελειωνει το ΟΛΑ και λεω να την πεσω! Ελα ομως που δεν νυσταζα! Ετσι εμεινα ξαπλα μεχρι που στις 3:30 ακουω ενα θορυβο στο μπαλκονι οπως θα εκανε αν καποιος παραπατουσε! Ψιλοφοβηθηκα αλλα ειπα κανενα ζωντανο θα ειναι και ηρεμησα! Αλλα σχεδον αμεσως ακουω και εναν αλλο θορυβο σαν κατι μεταλλικο (ή κατι τετοιο τελος παντων) να ακουμπα το μπατζουρι! Εκει μου πηγε τρεις και μια! Πεταγομαι ορθιος, ανοιγω το φως (οχι του μπαλκονιου, το μεσα) ετσι ωστε να φανει οτι καποιος ειναι μεσα μηπως και φοβιθει οποιος και να ηταν! Επισης επιασα και εναν σουγια-ανοικτηρι για μπυρες και αρχισα να κοβω βολτες! Αργοτερα ανοιξα και την τηλεοραση χαμηλα ωστε να ακουσω αμα γινει τιποτα αλλα αρκετα δυνατα ωστε να ακουγεται εξω (btw μ@λακιες εχει αυτες τις ωρες, ή τηλεμαρκετινγκ ή τιποτα τσοντες της συμφορας)! Εν'τω μεταξυ τα γονατα μου να τρεμουν και να τρεχει ο ιδρωτας ποταμι! Απο οταν ανοιξα το φως δεν ακουσα και πολλα πραγματα! Λιγο αργοτερα ακουσα σαν να περασε σε διπλανο μπαλκονι εκει δεν ακουσα τιποτα το ιδιαιτερο αλλα δεν μπορουσα να κοιμηθω με τιποτα! Σκεφτηκα πως ΑΝ ροχαλιζα (δεν ξερω αν ροχαλιζω) θα το ακουγε και θα εμπαινε ο κλεφτης (αν ηταν κλεφτης)! Περιμενα, διαβασα ελαχιστα γραμματικη των λατινικων (που μυαλο, που ουτως ή αλλως το εχω χασει, για διαβασμα) αλλα κυριως εκοβα βολτες με το ανοικτηρι στο χερι! Κατα τις 5:30 ακουσα ενα αυτοκινητο να βαζει μπρος και αφου περιμενε λιγο ανοιξε η πορτα της αυλης (γιατι εκει που μενω εχει αυλη) και φευγει! Κατα τις 6:00, αφου τελειωσε το "Στην Εντατικη" (που ειναι καλουτσικο) ανοιξα και το μπατζουρι και ειδα οτι το καλωδιο της διαφημιστικης πινακιδας ηταν σαν να ειχα πατηθει λιγο! Δεν προσεξα αν ειχε αφησει αποτυπωμα παπουτσιου αλλα εκανε λιγο κοιλια! Καταφερα κατα τις 9 να κοιμηθω καμια ωρα αλλα σηκωθηκα για να διαβασω λιγο λατινικα που εγραφα στις 15:00! Τσαμπα βεβαια γιατι ουτε να συγκεντρωθω μπορουσα και μεταφραση δεν εγραψα τελικα τιποτα! Λετε να ηταν η ιδεα μου που ειμαι πρωτη φορα κανονικα μονος, να ηταν κανενα ζωο και το αμαξι να ηταν απλως καποιου που εφυγε για δουλεια (παρολο που κι αλλη φορα ήμουν ξυπνιος τετοια ωρα και δεν ειχα ακουσει τπτ), να με βαρεσε η ζεστη ή να ήταν πραγματι κατι;
ΥΓ:Α ρε Αστρο δεν εχεις και κανενα smile που να δειχνει φοβο ΥΓ2: Δεν κανω πλακα! Πραγματι συνεβησαν τα παραπανω και δεν ειχα κανενα λογο να γραψω ποστ που θα με δειχνει χεστη! |
|
|
|
|
|
|
#1153 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Α, σε βρήκε ο Πάρης βλέπω
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#1155 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
λοιπον αφου λεμε ιστοριες ειπα και γω να πω την δικια μου και ο μονος λογος ειναι επειδη ειμαστε στο ιντερνετ και ειμαστε αφανεις.συχνα πυκνα κριως βραδια,σκεφτομαι και κανω απολογισμους για διαφορα πραγματα.καθε φορα που σκεφτομαι για την ομαδα ε(βλπ γουγλη)νιωθω διαφορα υπερφυσικα πραγματα πυ σαφως δεν ειναι προιοντα της φαντασιας μου.μου εχει τυχει και παρακαλω μην βαλετε τον γελοντα να ερθω σε επαφη με διαφορους ανθρωπους απο αλλο κοσμο αλλα μολις μου ζηταν να ανοιξουε συζητηση και να μ πουν καποια πραγματα σχετικα με την ελλαδα και το μελλον εγω διοτι και μικρος φοβαμαι και διακοπτω αυτην την επαφη εκεινοι με σεβονται και αποχωρουν απο τον προσωπικο μου χωρο.αυτες οι επαφες με εχουν κανει αρκετες φορες να δω τσοντες ,εχρι και τις 4 το πρωι.εκανα αυτη την απαντηση ετσι επειδη λεγαμε για αυπνιες
![]() |
|
|
|
|
|
#1156 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
ΥΓ: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει τόσο καιρό αλλά κι εγώ είμαι η μετεμψύχωση του Μέγα Ναπαλέοντα... Μάλιστα τα βράδια μιλάω με τον Λεωνίδα ,τον Μιλτιάδη,τον Μέγα Αλέξανδρο και άλλους στρατηγούς. Σας χαιρετούν. ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1157 (permalink) |
|
Desert rose
|
Oυάου υπάρχουν μπόλικα θέματα ν" απαντήσω απόψενες .....λοιπόν έχουμε και λέμε
![]() 1) Ξαβιέ ....δεν μένω "Ιστγουϊκ , κατάλαβέ το επιτέλους.... ![]() ![]() ![]() 2) Δέσποινα μην απελπίζεσαι...καύσων είναι , κάποια στιγμή θα τραβήξει για Καυσανία, και θα μας αφήσει ήσυχους .... ![]() 3) Προκρούστα ..δηλαδη πως έρχονται στον χώρο σου? Αβάδιστα ,αβίαστα , εχέμυθα, ααβόρα? ![]() 4) Μουα επίσης διαθέτω νυχτερινή ιστορία με ζωοκλέφτες , αστυνόμους, και βόμβες....Αλλα είναι πολύ αγκρίκολα βρε παιδί μου ,και ντρέπομαι να πω....Μυρίζει εξοχή, προβατίλα, και φασκόμηλο... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1158 (permalink) | ||
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Εχει "Στην Εντατικη"???Τι ωρα???Να μαθαινουμε και τιποτα χρησιμο~~ Παράθεση:
| ||
|
|
|
|
|
|
#1159 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12 (0 μέλη και 12 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:11.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο