Απάντηση: Εκτός Θέματος
Λοιπον παιδες σημερα τα ξημερωματα (στις 3:30 ξεκινησε η αλλαγη μου και τελειωσε 5:30 αλλα μετα αντε να κοιμηθω) εγινα λιιιιιγο Ισπανος με το ονομα Αντονιο Εκλαθαμεντεθ! Τετοια νιλα ουτε στον Αστρολαβο! Λοιπον τελειωνει το ΟΛΑ και λεω να την πεσω! Ελα ομως που δεν νυσταζα! Ετσι εμεινα ξαπλα μεχρι που στις 3:30 ακουω ενα θορυβο στο μπαλκονι οπως θα εκανε αν καποιος παραπατουσε! Ψιλοφοβηθηκα αλλα ειπα κανενα ζωντανο θα ειναι και ηρεμησα! Αλλα σχεδον αμεσως ακουω και εναν αλλο θορυβο σαν κατι μεταλλικο (ή κατι τετοιο τελος παντων) να ακουμπα το μπατζουρι! Εκει μου πηγε τρεις και μια! Πεταγομαι ορθιος, ανοιγω το φως (οχι του μπαλκονιου, το μεσα) ετσι ωστε να φανει οτι καποιος ειναι μεσα μηπως και φοβιθει οποιος και να ηταν! Επισης επιασα και εναν σουγια-ανοικτηρι για μπυρες και αρχισα να κοβω βολτες! Αργοτερα ανοιξα και την τηλεοραση χαμηλα ωστε να ακουσω αμα γινει τιποτα αλλα αρκετα δυνατα ωστε να ακουγεται εξω (btw μ@λακιες εχει αυτες τις ωρες, ή τηλεμαρκετινγκ ή τιποτα τσοντες της συμφορας)! Εν'τω μεταξυ τα γονατα μου να τρεμουν και να τρεχει ο ιδρωτας ποταμι! Απο οταν ανοιξα το φως δεν ακουσα και πολλα πραγματα! Λιγο αργοτερα ακουσα σαν να περασε σε διπλανο μπαλκονι εκει δεν ακουσα τιποτα το ιδιαιτερο αλλα δεν μπορουσα να κοιμηθω με τιποτα! Σκεφτηκα πως ΑΝ ροχαλιζα (δεν ξερω αν ροχαλιζω) θα το ακουγε και θα εμπαινε ο κλεφτης (αν ηταν κλεφτης)! Περιμενα, διαβασα ελαχιστα γραμματικη των λατινικων (που μυαλο, που ουτως ή αλλως το εχω χασει, για διαβασμα) αλλα κυριως εκοβα βολτες με το ανοικτηρι στο χερι! Κατα τις 5:30 ακουσα ενα αυτοκινητο να βαζει μπρος και αφου περιμενε λιγο ανοιξε η πορτα της αυλης (γιατι εκει που μενω εχει αυλη) και φευγει! Κατα τις 6:00, αφου τελειωσε το "Στην Εντατικη" (που ειναι καλουτσικο) ανοιξα και το μπατζουρι και ειδα οτι το καλωδιο της διαφημιστικης πινακιδας ηταν σαν να ειχα πατηθει λιγο! Δεν προσεξα αν ειχε αφησει αποτυπωμα παπουτσιου αλλα εκανε λιγο κοιλια! Καταφερα κατα τις 9 να κοιμηθω καμια ωρα αλλα σηκωθηκα για να διαβασω λιγο λατινικα που εγραφα στις 15:00! Τσαμπα βεβαια γιατι ουτε να συγκεντρωθω μπορουσα και μεταφραση δεν εγραψα τελικα τιποτα! Λετε να ηταν η ιδεα μου που ειμαι πρωτη φορα κανονικα μονος, να ηταν κανενα ζωο και το αμαξι να ηταν απλως καποιου που εφυγε για δουλεια (παρολο που κι αλλη φορα ήμουν ξυπνιος τετοια ωρα και δεν ειχα ακουσει τπτ), να με βαρεσε η ζεστη ή να ήταν πραγματι κατι;
ΥΓ:Α ρε Αστρο δεν εχεις και κανενα smile που να δειχνει φοβο
ΥΓ2: Δεν κανω πλακα! Πραγματι συνεβησαν τα παραπανω και δεν ειχα κανενα λογο να γραψω ποστ που θα με δειχνει χεστη!
|