Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-06-2007, 20:57   #1156 (permalink)
gatoni
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni
Προεπιλογή Απάντηση: Εκτός Θέματος

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο prokroustis Εμφάνιση μηνυμάτων
λοιπον αφου λεμε ιστοριες ειπα και γω να πω την δικια μου και ο μονος λογος ειναι επειδη ειμαστε στο ιντερνετ και ειμαστε αφανεις.συχνα πυκνα κριως βραδια,σκεφτομαι και κανω απολογισμους για διαφορα πραγματα.καθε φορα που σκεφτομαι για την ομαδα ε(βλπ γουγλη)νιωθω διαφορα υπερφυσικα πραγματα πυ σαφως δεν ειναι προιοντα της φαντασιας μου.μου εχει τυχει και παρακαλω μην βαλετε τον γελοντα να ερθω σε επαφη με διαφορους ανθρωπους απο αλλο κοσμο αλλα μολις μου ζηταν να ανοιξουε συζητηση και να μ πουν καποια πραγματα σχετικα με την ελλαδα και το μελλον εγω διοτι και μικρος φοβαμαι και διακοπτω αυτην την επαφη εκεινοι με σεβονται και αποχωρουν απο τον προσωπικο μου χωρο.αυτες οι επαφες με εχουν κανει αρκετες φορες να δω τσοντες ,εχρι και τις 4 το πρωι.εκανα αυτη την απαντηση ετσι επειδη λεγαμε για αυπνιες
Άντε να τελειώσει ο καύσωνας γιατί οι παρενέργειες αυξάνονται δραματικά λέμεεε!!

ΥΓ: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει τόσο καιρό αλλά κι εγώ είμαι η μετεμψύχωση του Μέγα Ναπαλέοντα... Μάλιστα τα βράδια μιλάω με τον Λεωνίδα ,τον Μιλτιάδη,τον Μέγα Αλέξανδρο και άλλους στρατηγούς. Σας χαιρετούν.