|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το σέλινο έχει "αρνητικές θερμίδες". Καταναλώνεις περισσότερες θερμίδες για να το φας από αυτές που σου προσφέρει όταν το τρως. | |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#10 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Ναι ρε ο Μπίλυ μοιάζει στον Ζαγοράκη στην τεστοστερόνη, γιατί πουθενά αλλού δεν πιστεύω να του μοιάζει...... LOL 2. Το καλοκαιράκι.... που λέει και το τραγούδι του Πορτοκάλογλου. Αρχίζουν και σφίγγουν οι ζέστες ρε παιδάκια και θα λιώνουμε. Δεν μπορεί να παίζουμε τώρα συχνά. Πρέπει να πάμε διακοπές και να βρεθούμε στις 5 ιουλίου για την έναρξη της προετοιμασίας. Θα πάμε στο Σέεντορφ ή όπως το λένε το μέρος που πάει ο ΟΣΦΠ, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και μετά θα είμαστε έτοιμοι. Άσε που η χρονιά θα 'ναι κουτσή για τον ΤΑΛΟ και μένα γιατί η μαμά πατρίδα μας καλεί να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας. Θα ενισχύσουμε όμως την εθνική Κ.Ψ.Μ. απ' όσο το βλέπω. 3. Εγώ ξέρω τι είναι πάσα, αλλά δεν την εξασκώ γιατί δεν κάνω παρα φύσιν πράγματα.... ![]() Με λένε Νίκο και είμαι καλά..... Είμαι καλά..... LOL | |
|
|
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:45.

Θεματικός Τρόπος