|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Πινόκιο σημαίνει το μάτι του πεύκου. | |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#11 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Αν είναι για ματς μεταξύ μας 5x5 το σκ 16-17/6 μέσα. Αλλιώς έξω.
1. Ο ταλος μας έχει σερβιριστεί από μόνος του για DC. Eκεί έχει παίξει όλα του τα ματς στους άμπαλους και σαν τέτοιον τον ξέρουμε. Ο Βασίλης με την ευκαιρία είναι ο ζαγοράκης της ομάδας και ας μην το βλέπετε. Έχει τη δυνατότητα να κόβει και να κατεβάζει τη μπάλα γρήγορα μπροστά ανεβάζοντας έτσι όλη την ομάδα. Ένα MC κλασικό που χαραμίζεται δεξιά, αν θέλετε τη δική μου γνώμη απ' ότι έχω δει. 2. Όσο για αντοχή νισέλ αγορίνα μου, τα λέω από χτες στα μσν-ένια όλη την ώρα. Αν κανονίζαμε τώρα που τελειώνουν σχολεία εξετάσεις κλπ να παίζαμε ανα τακτα χρονικά διαστήματα οι αντοχές και φυσικές καταστάσεις θα ανέβαιναν χαλαρά. Είχαμε να παίξουμε από τον Απρίλη και παίξαμε 90 λεπτά την Κυριακή. Έλεος... 3. Για να παίξουμε με άλλους κάποιοι αρκετοί από μας πρέπει να μάθουν πρώτα τι σημαίνει πάσα και μετά να την εξασκήσουν, γιατί αν νομίζετε ότι μπορούμε να ανεβοκατεβαίνουμε για ψίλου πήδημα και άδικα σε μεγάλο γήπεδο έτσι για πλάκα, πλανάστε πλάνην οικτράν... Αυτό που προτείνω εγώ είναι να παίζουμε τακτικότερα μεταξύ μας, για φυσική κατάσταση και μετά έτσι για να γουστάρουμε να γραφτούμε σε κανένα πρωταθληματάκι. |
|
|
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:22.

Θεματικός Τρόπος