Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-06-2007, 00:25   #10 (permalink)
Neacel
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Αμπαλοι όλου του κόσμου ενωθείτε

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Havier Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν είναι για ματς μεταξύ μας 5x5 το σκ 16-17/6 μέσα. Αλλιώς έξω.

1. Ο ταλος μας έχει σερβιριστεί από μόνος του για DC. Eκεί έχει παίξει όλα του τα ματς στους άμπαλους και σαν τέτοιον τον ξέρουμε. Ο Βασίλης με την ευκαιρία είναι ο ζαγοράκης της ομάδας και ας μην το βλέπετε. Έχει τη δυνατότητα να κόβει και να κατεβάζει τη μπάλα γρήγορα μπροστά ανεβάζοντας έτσι όλη την ομάδα. Ένα MC κλασικό που χαραμίζεται δεξιά, αν θέλετε τη δική μου γνώμη απ' ότι έχω δει.

2. Όσο για αντοχή νισέλ αγορίνα μου, τα λέω από χτες στα μσν-ένια όλη την ώρα. Αν κανονίζαμε τώρα που τελειώνουν σχολεία εξετάσεις κλπ να παίζαμε ανα τακτα χρονικά διαστήματα οι αντοχές και φυσικές καταστάσεις θα ανέβαιναν χαλαρά. Είχαμε να παίξουμε από τον Απρίλη και παίξαμε 90 λεπτά την Κυριακή. Έλεος...

3. Για να παίξουμε με άλλους κάποιοι αρκετοί από μας πρέπει να μάθουν πρώτα τι σημαίνει πάσα και μετά να την εξασκήσουν, γιατί αν νομίζετε ότι μπορούμε να ανεβοκατεβαίνουμε για ψίλου πήδημα και άδικα σε μεγάλο γήπεδο έτσι για πλάκα, πλανάστε πλάνην οικτράν...

Αυτό που προτείνω εγώ είναι να παίζουμε τακτικότερα μεταξύ μας, για φυσική κατάσταση και μετά έτσι για να γουστάρουμε να γραφτούμε σε κανένα πρωταθληματάκι.
1. Ο ΤΑΛΟΣ σας κοροιδεύει. Είναι παλιοχαρακτήρας. Μας κοροιδεύει όπως κοροιδευσε τον ΟΣΦΠ ο Μπέος και του πούλησε σαν φορ τον Ζίζι Ρόμπερτς ενώ ήταν μπακ..... Ε το ίδιο και με τον ΤΑΛΟ. Είναι φορ και μας το παίζει μπακ......

Ναι ρε ο Μπίλυ μοιάζει στον Ζαγοράκη στην τεστοστερόνη, γιατί πουθενά αλλού δεν πιστεύω να του μοιάζει...... LOL

2. Το καλοκαιράκι.... που λέει και το τραγούδι του Πορτοκάλογλου. Αρχίζουν και σφίγγουν οι ζέστες ρε παιδάκια και θα λιώνουμε. Δεν μπορεί να παίζουμε τώρα συχνά. Πρέπει να πάμε διακοπές και να βρεθούμε στις 5 ιουλίου για την έναρξη της προετοιμασίας. Θα πάμε στο Σέεντορφ ή όπως το λένε το μέρος που πάει ο ΟΣΦΠ, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και μετά θα είμαστε έτοιμοι. Άσε που η χρονιά θα 'ναι κουτσή για τον ΤΑΛΟ και μένα γιατί η μαμά πατρίδα μας καλεί να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας. Θα ενισχύσουμε όμως την εθνική Κ.Ψ.Μ. απ' όσο το βλέπω.

3. Εγώ ξέρω τι είναι πάσα, αλλά δεν την εξασκώ γιατί δεν κάνω παρα φύσιν πράγματα....

Με λένε Νίκο και είμαι καλά..... Είμαι καλά..... LOL