|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο κατασκευάζονται 500.000.000.000 τούβλα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Επειδή οι γιορτές πλησιάζουν κι επειδή ήδη βλέπω πως αρχίσαμε όλοι να του ζητάμε χάρες ας τα μάζεψουμε όλα εδώ.
Βέβαια εγώ δεν τον έχω δει ποτέ οπότε αμφισβητώ πως είναι από την Καισαρεία και επιμένω πως είναι γέννημα θρέμα από τις Βρυξέλλες... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Λοιπόν,εμένα οφείλει να μου κάνει ρουσφέτια και χάρες λόγω ονόματος...
οπότε...Ρε άγιε θέλω τα θέματα της εξεταστικής του Φεβρουαρίου και γώ θα σου φτιάξω μια βασιλόπιτα όλη δική σου,ε.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Αυτό το θέμα τα σπάει
![]() Άγιε Βασίλη θέλω να μου φέρεις ένα καλό παιδί να με παντρευτεί γιατί τα χρόνια περνάνε, το ράφι ψηλώνει και το ξεσκονόπανο ζορίζεται... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Λοιπόν μάστορα,
Φέτος κομμένες οι παπαριές. Τόσα χρόνια για σένα μου λένε και αν εξαιρέσεις κάτι τρενάκια και κάτι άλλα παιχνίδια που είδα μερικές Πρωτοχρονιές (και που στην τελική ο πατέρας μου τα αγόραζε και το έπαιζες μάγκας με τα λεφτά άλλων) από σένα δεν έχω δει τίποτα. Ξεκινάω λοιπόν να ζητάω από σήμερα γιατί έχεις χρωστούμενα 22 χρόνων. Ό,τι μου έρχεται θα το ζητάω καθημερινά. Α και βάλε τη σελίδα στα bookmarks,δεν θέλω γελοίες δικαιολογίες "δεν τα είδα" και τέτοια. Αρχικά θέλω το πτυχίο φέτος. Δεν ξέρω τι θα κάνεις,στείλε το Άγιο Πνεύμα στον ύπνο μου να με φωτίσει,στείλε τα θέματα και τη διπλωματική με τα ΕΛΤΑ, ότι σε βολεύει τελοσπάντων. Σαπίσαμε στην Πάτρα. Μετά θέλω να βάλεις τρίτο σωλήνα στη βρύση μου που να βγάζει μπύρα. Ξεφραγκιάστηκα να αγοράζω,δεν πάει άλλο. Τέλος (προς το παρόν) θέλω να πείσεις τον Κυριούλη που κάνει "χοχοχο" σαν εσένα να δώσει τα 3 μύρια και να πάρει τον Ντελγάδο,μας γκάστρωσε από τον Αύγουστο. Κάντε "χοχοχο" παρέα μετά,θα τα βρείτε εσείς. Εξάλλου την ίδια τακτική έχετε. Εσύ τάζεις δώρα,αυτός Ντελγάδο και τελικά τα σας μας δίνετε και οι 2.Θα επανέλθω,να έχεις το internet ανοιχτό. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
...πολύ περισσότερα από αυτά που μπορείς να μου δώσεις...Οπότε άραξε,δώσε στου γατόνιδες του κόσμου τούτουτα "ζυθοποιήματα" που τους αξίζουν και κάνε τα κουμάντα σου
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Άγιε μου Βασίλη, ξέρω ότι ζορίζεσαι να ούμε εκεί στη Φιλανδία (ενάντια στους αδαείς που υποστηρίζουν Καππαδοκία!!!)...
Εκεί να ούμε έχει πολύ κρύο. Τόσο κρύο που ψοφάνε και τ'αεροπλάνα! Εγώ να ούμε για να 'βγαινα έξω εκεί (σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όπως η έλειψη παντός είδους έλειψης), θα φόραγα: Σοβρακοφανέλα του παππού (αυτοί ξέραν!) Μπλούζα σε όποια δύναμη κριθεί απαραίτητο. Πατελόνι τσόχινο, των ναυτικών. Μπότες βέρμαχτ (τις ψηλές). 2 ζευγάρια κάλτσες, 1 σε κάθε πόδι. Σόβρακο. Ένα. Να μην τα ζορίσουμε τα μας.Μπέρτα, κατα προτίμηση μαύρη, αλα Βίνσεντ Πρινς. Γάντια, χοντρά των Εσκιμόων. Μπαλακλάβα που φοράνε οι ΜΑΤατζήδες (αυτοί σίγουρα ξέρουν...), αλλά στις τρυπούλες που έχει για τα μάτια να έχω βάλει τζάμια. Κατανοώ λοιπόν τις ανάγκες του εργατικού κινήματος. Για να μην έχουμε όμως καμιά απεργία των Ξωτικών, καμιά στάση εργασίας των ταράνδων, εκμεταλεύομαι σαν άλλος στυγνός καπιταλιστής, χοντρός και ματσωμένος, την υπεραξία σου και καρπώνομαι τον ιδρώτα και το κόπο σου. Έτσι επανέρχομαι και ζητώ αυτή για δώρο (όχι απαραίτητα τυλιγμένη...) : |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mazda 6 : 03-12-2007 στις 20:03. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Badabing, badaboom I am Vladimir Putin!
![]() Εγγραφή: Sep 2007
Περιοχή: My bedroom
![]() |
Παιδι του Κοκκαλη, ερυθρολευκε Αγιε Βασιλη, υπαλληλε της Intracom, θελω 250 αεροπορικα εισιτηρια προς Αγγλια μερια!
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
![]() ![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:47.

σας μας δίνετε και οι 2.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο