Λοιπόν μάστορα,
Φέτος κομμένες οι παπαριές. Τόσα χρόνια για σένα μου λένε και αν εξαιρέσεις κάτι τρενάκια και κάτι άλλα παιχνίδια που είδα μερικές Πρωτοχρονιές (και που στην τελική ο πατέρας μου τα αγόραζε και το έπαιζες μάγκας με τα λεφτά άλλων) από σένα δεν έχω δει τίποτα. Ξεκινάω λοιπόν να ζητάω από σήμερα γιατί έχεις χρωστούμενα 22 χρόνων. Ό,τι μου έρχεται θα το ζητάω καθημερινά. Α και βάλε τη σελίδα στα bookmarks,δεν θέλω γελοίες δικαιολογίες "δεν τα είδα" και τέτοια.
Αρχικά θέλω το πτυχίο φέτος. Δεν ξέρω τι θα κάνεις,στείλε το Άγιο Πνεύμα στον ύπνο μου να με φωτίσει,στείλε τα θέματα και τη διπλωματική με τα ΕΛΤΑ, ότι σε βολεύει τελοσπάντων. Σαπίσαμε στην Πάτρα.
Μετά θέλω να βάλεις τρίτο σωλήνα στη βρύση μου που να βγάζει μπύρα. Ξεφραγκιάστηκα να αγοράζω,δεν πάει άλλο.
Τέλος (προς το παρόν) θέλω να πείσεις τον Κυριούλη που κάνει "χοχοχο" σαν εσένα να δώσει τα 3 μύρια και να πάρει τον Ντελγάδο,μας γκάστρωσε από τον Αύγουστο. Κάντε "χοχοχο" παρέα μετά,θα τα βρείτε εσείς. Εξάλλου την ίδια τακτική έχετε. Εσύ τάζεις δώρα,αυτός Ντελγάδο και τελικά τα

σας μας δίνετε και οι 2.
Θα επανέλθω,να έχεις το internet ανοιχτό.