Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-12-2007, 22:14   #29 (permalink)
Santa Claus
Νέο Μέλος

Το avatar του χρήστη Santa Claus

Santa Claus is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Άγιε Βασίλη φέτος θα ήθελα....

You better
Watch out
you better not cry,
you better not pout i'm tellin' you why,
Santa Claus is coming to town,
he's making a list checkin it twice,
he's gonna find out whos naughty or nice,
Santa Claus is coming to town
the boys and girls in toyland will have a new physiqe
there gonna build a toy land all around
the christmas tree.
You better watch out you better
not cry you better not pout i'm tellin' you why
Sants Claus is coming to town

Χοχοχο!! Meeeerry Christmas φορουμίτες και φορουμίτησες!!!
Μου είχε κόψει ο ΟΤΕ τη DSL που λέτε και δεν μπορύσα να δω τις παραγγελίες σας για φέτος! Τώρα όμως είμαι εδώ,κοντά σας!

Καταρχήν όσοι μου ζητάτε θέματα και εργασίες να σας επισημάνω πως δεν είμαι το Άγιο Πνεύμα παιδιά μου για να μπορώ να σας δώσω φώτιση ούτε μπορώ να ξέρω τι θα έρθει στους καθηγητάδες σας να σας ρωτήσουν.Οπότε στρώστε τον κώλο σας και διαβάστε τεμπελόσκυλα!
Δεύτερον,όοοοοολοι εσείς που ζητάτε έχετε καμινάδα σπίτια σας; Αν όχι πως περιμένετε να μπω; Να βαράω κουδούνια πρωινιάτικα δεν λέει... Όποτε κάντε κι εσείς τα κουμάντα σας.

Κατά τα λοιπά...

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina Εμφάνιση μηνυμάτων
Άγιε Βασίλη θέλω να μου φέρεις ένα καλό παιδί να με παντρευτεί γιατί τα χρόνια περνάνε, το ράφι ψηλώνει και το ξεσκονόπανο ζορίζεται...
Αγαπητή depoina ένα καλό παιδί δεν το έχω πρόχειρο για να στο φέρω αλλά για το ράφι μην ανησυχείς. Σου έχω τη λύση.

Το νέο swiffer φτάνει ακόμα και στις δυσκολότερες γωνίες!

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπόν μάστορα,

Φέτος κομμένες οι παπαριές. Τόσα χρόνια για σένα μου λένε και αν εξαιρέσεις κάτι τρενάκια και κάτι άλλα παιχνίδια που είδα μερικές Πρωτοχρονιές (και που στην τελική ο πατέρας μου τα αγόραζε και το έπαιζες μάγκας με τα λεφτά άλλων) από σένα δεν έχω δει τίποτα. Ξεκινάω λοιπόν να ζητάω από σήμερα γιατί έχεις χρωστούμενα 22 χρόνων. Ό,τι μου έρχεται θα το ζητάω καθημερινά. Α και βάλε τη σελίδα στα bookmarks,δεν θέλω γελοίες δικαιολογίες "δεν τα είδα" και τέτοια.

Αρχικά θέλω το πτυχίο φέτος. Δεν ξέρω τι θα κάνεις,στείλε το Άγιο Πνεύμα στον ύπνο μου να με φωτίσει,στείλε τα θέματα και τη διπλωματική με τα ΕΛΤΑ, ότι σε βολεύει τελοσπάντων. Σαπίσαμε στην Πάτρα.
Μετά θέλω να βάλεις τρίτο σωλήνα στη βρύση μου που να βγάζει μπύρα. Ξεφραγκιάστηκα να αγοράζω,δεν πάει άλλο.
Τέλος (προς το παρόν) θέλω να πείσεις τον Κυριούλη που κάνει "χοχοχο" σαν εσένα να δώσει τα 3 μύρια και να πάρει τον Ντελγάδο,μας γκάστρωσε από τον Αύγουστο. Κάντε "χοχοχο" παρέα μετά,θα τα βρείτε εσείς. Εξάλλου την ίδια τακτική έχετε. Εσύ τάζεις δώρα,αυτός Ντελγάδο και τελικά τα σας μας δίνετε και οι 2.

Θα επανέλθω,να έχεις το internet ανοιχτό.
Για το πτυχίο στα είπα στην αρχή,κόψε τις κρεπάλες και στρώσε τον κώλο σου!
Σωλήνα δεν μπορώ να σου βάλω γιατί ένας απλός Άγιος είμαι,όχι υδραυλικός. Άσε που δεν μου το επιτρέπει το συμβόλαιό μου με την Heineken ( που να τα βγάλεις πέρα μόνο με τα λεφτά από την Κόκα Κόλα...)
Ντελγάδο ξέχνα τον,πάρε τον Σίσιτς κι θα δω τι μπορώ να κάνω με τον Μπελούτσι.

Το internet θα το έχω ανοιχτό εκτός αν μου το κόψει ο ΟΤΕ πάλι...
Α,και μίλα καλύτερα αν θες κανα δωράκι,ok μάστορα;

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Έτσι επανέρχομαι και ζητώ αυτή για δώρο (όχι απαραίτητα τυλιγμένη...)
Φίλε μου αυτή που ζητάς έχει γίνει τόσο τούμπανο που δεν χωράει από τη καμινάδα (αν έχεις όπως προείπα). Οπότε πως να στη φέρω; Σου δίνω πάντως tip για να τη ρίξεις.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Arkadios Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδι του Κοκκαλη, ερυθρολευκε Αγιε Βασιλη, υπαλληλε της Intracom, θελω 250 αεροπορικα εισιτηρια προς Αγγλια μερια!
Κοίτα, είναι πολλά τα εισητήρια,δεν μου δίνουν οι εταιρίες τόσα.
Μπορώ να σου πασάρω όμως το έλκηθρο με τους τάρανδους για να κάνεις τη δουλειά σου (εξαιρείται η περίοδος των γιορτών). Βέβαια τρώνε και πίνουν πολύ άσε που θα σου σπάσουν τα και τα καλικαντζαράκια... Αποφάσισε αν το θες και μου λες.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Santa Claus : 18-12-2007 στις 22:19.
Ο χρήστης Santa Claus δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση