|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Λόγω κρουσμάτων κερδοσκοπίας, από το 1950 και έκτοτε όλοι οι νικητές των Όσκαρ υπογράφουν συμβόλαιο, σύμφωνα με το οποίο τους απαγορεύεται να πουλήσουν το πολυπόθητο βραβείο. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
ΑγιοΒασίλη, βάλε και κουκούλα άμα λάχει, μη μασήσεις! Θέλουμε Α-Π-Ο-Δ-Ε-Ι-Ξ-Ε-Ι-Σ φέτος,γκέγκε?
Α,και πάρε λίγο τα μούσια με την ξυριστική (ή κανα κλαδευτήρι ξέρω 'γω). Πρώτον, για να μη τα πατήσεις και φας καμια σαβούρδα. Δεύτερον για να μην αρπάξουν όπως θα κατεβαίνεις σε κανα τζάκι. Και τρίτον για να χεις και συ τα τυχερά σου ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Άγιε Βασίλη θέλω να με κλείσεις σε ένα τεράστιο βιβλιοπωλείο, όποιο θες εσύ, εκεί θα τα χαλάσουμε, και να μου επιτρέψεις να πάρω γύρω στα 100 βιβλία που έχω σταμπάρει και μου αρέσουν τόοοοοοοσο πολύ.
Α και μετά να με βοηθήσεις και λίγο να τα πάω σπίτι μου ![]() Ευκολάκι ε ;; |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Λοιπόν άγιε Βέλγε, άκυρα όλα όσα σου ζήτησα. Όλοι ζητάνε να τους φέρεις,να τους αγοράσεις,να τους δώσεις κλπ. Εγώ θα πρωτοτυπήσω και θα σου ζητήσω αντί να μου φέρεις να μου πάρεις κι από πάνω! Θέλω λοιπόν να μου παίρνεις το κινητό κάθε φορά που πίνω πολύ γιατί κάνω λαλακίες και το κακό είναι πως δεν τις θυμάμαι κιόλας την επόμενη μέρα και επίσης να μου παίρνεις το κωλοhangover όταν ξυπνάω το άλλο πρωί γιατί δεν παλεύεται με τίποτα. Αυτά και είμαστε οκ
click to show |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
| |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
||
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:07.

Υβριδικός τρόπος