Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-05-2007, 16:13   #43 (permalink)
paullina
Desert rose

Το avatar του χρήστη paullina

paullina is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην paullina
Προεπιλογή Απάντηση: Σε ποια θέση πιστεύετε ότι θα καταταγεί η Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni Εμφάνιση μηνυμάτων
Πλάκα κάνουμε,έτσι; Γιατί παρεξηγείστε και εύκολα εδώ μέσα μερικοί!

Για μένα που Γιουροβίζιον βλέπω για να γελάσω με τον κάθε τελειωμένο και το κάθε άφωνο ξέκωλο που πάει εκεί το τραγούδι του Ρακιντζή ήταν όλα τα λεφτά!

Γιο -γιο-γιο μ" ενα μπουκάλι ρούμι....
Μα αν παρεξηγηθούν κι οι δικές μου κρυάδες , δεν μου απομένει παρα να φορέσω ζαρτιέρα με ροζ φτερά , και να κάνω πρόγραμμα με Μπεζεντάκου και Λάμπρου...
<Ο Μιχάλης έχει γράψει βέβαια ενα καταπληκτικο έθνικ, αλλα το Σ" ΑΓΑΠΏ ήτανε σόρρυ κι όλας -άποψή μου-μια σκέτη πατάτα. Με διαφορετικό άσμα έπρεπε να πάει στο διαγωνισμό ,χώρια που και η στολή ήταν λάθος. Η Γιουροβίζιον βασίζεται στο χρώμα, το τραλαλα ,και το μαντάμ ε μεσιέ , αφου διοικητικά είναι ενας εμπορικός οργανισμός , συνεργαζόμενος με δισκογραφικές και τηλεοπτικά κανάλια , με προμόσιον και πωλήσεις των προϊόντων που λανσάρει κάθε χρονιά.
Οποιος ροκ-άς, μεταλ-άς , σοουλ-άς φορέσει τα καλά του, και δεδηλωμένα τραβήξει <αποφασισμένος > να πάρει πρωτιά, ήδη έχει αποτύχει να ενσωματωθεί στην φιέστα πανηγυρικά, δίχως να λογαριάσουμε την < ρετσινιά> που θα τον συνοδεύει πάντα.
Μάλλον την Τάμτα ήθελα...αλλα ας περιμένουμε λίγες ωρες ακόμα...."Η ταν, "η επι τας....