|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μετά την περίφημη εισβολή των Η.Π.Α. στην Γρενάδα, τον Οκτώβριο του 1983, ο αμερικανικός στρατός έκανε 9.000 παρασημοφορήσεις. Αν και στην απόβαση συμμετείχαν μόνο 7.000 άνδρες... | |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Σε ποια θέση πιστεύετε ότι θα καταταγεί η Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision | |||
| Στην πρώτη πεντάδα |
|
1 | 5,56% |
| 6η-10η θέση |
|
7 | 38,89% |
| 11η-15η θέση |
|
5 | 27,78% |
| Ακόμα πιο κάτω |
|
1 | 5,56% |
| Δεν ξέρω / Δεν με ενδιαφέρει |
|
4 | 22,22% |
| Ψήφισαν: 18. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Στην αρχή ήταν αγχωμένος και του έφυγε ένας στοίχος και μια φιγούρα. Κατά τα άλλα είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει μέχρι τώρα.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Στο διαγωνισμό οργίλε
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Καταγγέλω την κατάφορη αδικία σε βάρος Μολδαβίας και Σκοπίων!
Τέτοιες (φων)άρες είναι ανεπίτρεπτο να τερματίζουν τόσο χαμηλά! Επίσης καταγγέλω την επικράτηση της Σερβίας επειδή λέει είχε φωνή! Και τι με νοιάζει εμένα ρε??? Ουστ! |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Μια χαρα ο Σαμπρελ.Εμενα μονο που τον ειδα και το χαρηκε μου εφτασε και μου περισσεψε!Θα μπορουσε να τα παει και πολυ καλυτερα αν σκεφτουμε οτι τον περασαν Αρμενια, Τουρκια και Ουκρανια που τα κομματια ηταν α-νυ-παρ-κτα!!
Λευκορωσια, Μολδαβια, Ρωσια και Σκοπια μ' αρεσαν μπορω να πω!! Αντε και του χρονου!! |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
αντε περασε και αυτο επιτελους.....
μας τα ζαλισαν αρκετα πιστευω,αν και λιγοτερο απο περισυ... τωρα το μονο που μενει ,ειναι να μας πουν ποιοι θα πανε του χρονου εκ των ρεμου, πλουταρχου, κιαμου, γαρμπη, ζηνα και μετα να το ξεχασουμε για κανενα 10μηνο... |
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Ο Σαρμπέλας τελικά ήταν πολύ καλύτερος από κάτι άλλα ξωτικά που τον πέρασαν βαθμολογικά....
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:52.

Υβριδικός τρόπος