|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Όλοι οι κύκνοι στην Αγγλία είναι ιδιοκτησία του στέμματος, και κανείς δεν επιτρέπεται να τους πειράξει. | |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Σε ποια θέση πιστεύετε ότι θα καταταγεί η Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision | |||
| Στην πρώτη πεντάδα |
|
1 | 5,56% |
| 6η-10η θέση |
|
7 | 38,89% |
| 11η-15η θέση |
|
5 | 27,78% |
| Ακόμα πιο κάτω |
|
1 | 5,56% |
| Δεν ξέρω / Δεν με ενδιαφέρει |
|
4 | 22,22% |
| Ψήφισαν: 18. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Πλάκα κάνουμε,έτσι; Γιατί παρεξηγείστε και εύκολα εδώ μέσα μερικοί!
Για μένα που Γιουροβίζιον βλέπω για να γελάσω με τον κάθε τελειωμένο και το κάθε άφωνο ξέκωλο που πάει εκεί το τραγούδι του Ρακιντζή ήταν όλα τα λεφτά! ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Desert rose
|
Παράθεση:
Γιο -γιο-γιο μ" ενα μπουκάλι ρούμι.... Μα αν παρεξηγηθούν κι οι δικές μου κρυάδες , δεν μου απομένει παρα να φορέσω ζαρτιέρα με ροζ φτερά , και να κάνω πρόγραμμα με Μπεζεντάκου και Λάμπρου... <Ο Μιχάλης έχει γράψει βέβαια ενα καταπληκτικο έθνικ, αλλα το Σ" ΑΓΑΠΏ ήτανε σόρρυ κι όλας -άποψή μου-μια σκέτη πατάτα. Με διαφορετικό άσμα έπρεπε να πάει στο διαγωνισμό ,χώρια που και η στολή ήταν λάθος. Η Γιουροβίζιον βασίζεται στο χρώμα, το τραλαλα ,και το μαντάμ ε μεσιέ , αφου διοικητικά είναι ενας εμπορικός οργανισμός , συνεργαζόμενος με δισκογραφικές και τηλεοπτικά κανάλια , με προμόσιον και πωλήσεις των προϊόντων που λανσάρει κάθε χρονιά. Οποιος ροκ-άς, μεταλ-άς , σοουλ-άς φορέσει τα καλά του, και δεδηλωμένα τραβήξει <αποφασισμένος > να πάρει πρωτιά, ήδη έχει αποτύχει να ενσωματωθεί στην φιέστα πανηγυρικά, δίχως να λογαριάσουμε την < ρετσινιά> που θα τον συνοδεύει πάντα. Μάλλον την Τάμτα ήθελα...αλλα ας περιμένουμε λίγες ωρες ακόμα...."Η ταν, "η επι τας.... ![]() | |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
||
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Με το show που εκανα πανω στην σκηνη.Με τις μασκες, τους κοθορνους, τα φτερα και τα πυροτεχνηματα νικησαν....Αλλιως θα το επαιρναν κι αλλα ροκ (περιπου) τραγουδια που ειχαν παει πιο παλια αλλα δεν τους εκατσε! |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Εγώ απλά πιστεύω ότι το τραγούδι του Ρακιτζή ήταν ΤΖΙ ΑΗ ΕΗ ΤΙ ΟΟΥ ΠΙ ΕΙ ΟΟΥ ΕΣ και δε φτάνει ούτε τα συμφέροντα ούτε η σκηνική παρουσία, ούτε το σκυλάκι του Κωστέτσου (από παλιά στις ίντριγκες τι σκασμένο). | ||
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|||
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Μ' αρεσει οπως το θετεις (αυτη τη στιγμη σωνω τα κοτσιδια μου, αν δεν το καταλαβες!) Ξαναειδα την Ευρυδικη μολις στην ΝΕΤ.Στα κοντινα ηταν πιο τρομαχτικη κι απ' τον Κοργιαλα, οσο τρομαχτικο μπορει να ειναι το 1,20 με τα χερια στην αναταση, που εχει και στυλ, μην τρελαθουμε κιολας! | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:09.

Υβριδικός τρόπος