WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Υγεία, Διατροφή και Άσκηση (http://www.world.gr/forum/%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%86%CF%83%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7/)
-   -   Διατροφή και Άσκηση (Bodybuilding style) (http://www.world.gr/forum/%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%86%CF%83%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%86%CF%83%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7-bodybuilding-style-4010.html)

OsirisE 08-10-2008 19:32

Απάντηση: Διατροφή και Άσκηση (Bodybuilding style)

Αυτή φοβόμουνα πως θα ήταν η απάντηση! :( Είναι απόλυτα λογικό πάντως κι ευχαριστώ τόσο για την απάντηση όσο και για το καλωσόρισμα. Θα αναπροσαρμόσω λοιπόν τη διατροφή μου.
Θα ήθελα να συνεχίσεις τις συμβουλές και να περάσεις και στο στάδιο της άσκησης. Συχνότητα, ένταση, μεθοδολογία, γενικά ό,τι νομίζεις ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο.
Επίσης, όποτε μπορέσεις, θα ήταν χρήσιμο να επανέλθεις στα συμπληρώματα. Το λέω αυτό διότι κυκλοφορούν πάρα πολλά και πολύπλοκα για κάποιον που δεν έχει σχετική γνώση. Εκτός αυτού είναι και πολύ ακριβά, οπότε η επιλογή θα πρέπει να είναι προσεκτική ώστε να υπάρχει υψηλή τιμή στον λόγο κόστος/αποτέλεσμα. Ίσως λοιπόν να μπορείς να προτείνεις κάποια, με πιο συγκεκριμένο τρόπο.
Και πάλι ευχαριστώ...

Astrolabos 08-10-2008 21:18

Πόσες μέρες τη βδομάδα μπορείς; Βασικά πιστεύω ότι αυτή την ερώτηση πρέπει να την κάνεις στον εαυτό σου για να δεις πόσες φορές μπορείς.

Mazda 6 09-10-2008 02:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο OsirisE (Μήνυμα 60563)
Αυτή φοβόμουνα πως θα ήταν η απάντηση! :( Είναι απόλυτα λογικό πάντως κι ευχαριστώ τόσο για την απάντηση όσο και για το καλωσόρισμα. Θα αναπροσαρμόσω λοιπόν τη διατροφή μου.
Θα ήθελα να συνεχίσεις τις συμβουλές και να περάσεις και στο στάδιο της άσκησης. Συχνότητα, ένταση, μεθοδολογία, γενικά ό,τι νομίζεις ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο.
Επίσης, όποτε μπορέσεις, θα ήταν χρήσιμο να επανέλθεις στα συμπληρώματα. Το λέω αυτό διότι κυκλοφορούν πάρα πολλά και πολύπλοκα για κάποιον που δεν έχει σχετική γνώση. Εκτός αυτού είναι και πολύ ακριβά, οπότε η επιλογή θα πρέπει να είναι προσεκτική ώστε να υπάρχει υψηλή τιμή στον λόγο κόστος/αποτέλεσμα. Ίσως λοιπόν να μπορείς να προτείνεις κάποια, με πιο συγκεκριμένο τρόπο.
Και πάλι ευχαριστώ...

Άσκηση... μάλιστα... εδώ είναι ένα στοίχημα που όπως υπονοόντας είπε κι ο άντμιν, είναι κάτι που λύνεις μόνος.

Εγώ δύσκολα κόβω το γυμναστήριο. Πλέον είναι τρόπος ζωής.

Σ' αυτά που ρωτάς, είναι τόσα πολλά που χρειάζονται τουλάχιστον 10 άρθρα για να καλυφθεί ένα μέρος μόνο των περιπτώσεων.

Όσον αφορά τα συμπληρώματα, πάνε ανάλογα την περίπτωση κι είναι ένα αρθράκι που έχω σκοπό να το κάνω, απλά θέλει το χρόνο του. Δεν κάνουν θαύματα όμως, κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το έχεις σίγουρο.

Υπόσχομαι πως θα προσπαθήσω να γράψω σύντομα τα άρθρα που θες.

Υ.Γ. Αν θες βοήθεια για κάτι παραπάνω πες μου σε ΡΜ.

17-01-2013 13:28

Γεια σε ολη την παρεα..υπαρχει κανα προγραμματακι να μ προτεινεις για ογκογραμμωση χαχα...?η διατροφη ειναι στρωμενη !

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:58.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0