![]() |
Απάντηση: Παιχνιδια Forum
To ίδιο πρόβλημα είχε και ο Havier. Από ό,τι φαίνεται, οι σχεδιαστές του παιχνιδιού δεν σας είχαν υπολογίσει:P
|
Eγω θελω να μου περασετε το ρεκορ.;D
|
Κανενα καινουριο παιχνιδι παιζει;;D
|
γιατι αυτα που υπαρχουν δεν σου κανουν;;;
η βλεπεις οτι δεν μπορεις να νικησεις σε κανενα και απογοητευσαι...:P να για παραδειγμα στο xexagon...:P |
Στο hexxagon οσο και να κανω παλι δικο σου ειναι.
Μπες στο βαθρο και μετα βλεπουμε. Πηρα και το armor games,εφτασα τα 4 ρεκορ και περασα στη 2η θεση.Εσυ ποσα ρεκορ εχεις;Θυμισε μου; |
2 εχω,αλλα αν ειχε πουθενα κανενα οργανο που να μετρουσε ποσες ωρες εχει αφιερωσει ο καθενας,σιγουρα για την αναλογια μου θα σε περνουσα...:P
|
http://www.world.gr/arcade.php?&act=...&module=league για να δείτε την κατάταξη
|
Παράθεση:
|
Νέο Παιχνίδι: FIFA Word Cup '06 ;D
|
Είσαι μεγάλος... :clap: :clap: :clap:
|
[*] Gun Run :armed:
|
Πως λεγεται αυτο το κομματι που συνοδευει το Gun Run???
Metallica ειναι? ^o) |
Παράθεση:
|
The Shortest Straw - Metallica
Άμουσοι;p |
Πω τι βλακας ειμαι.
Το ειχα το κομματι μεσα στο φακελο Metallica Discography τον οποιο ειχα βρει σε ενα net cafe αλλα τα κομματια ειναι τοσα πολλα που δεν τα εχω ακουσει ολα ακομα. Παντως το βρηκα. Ανηκει στο δισκο του 1988 "...And Justice For All" ;D |
Πως γινεται στο Hot Shoot Soccer να εχουμε παιξει εναμισι και δυο λεπτα ενω το παιχνιδι διαρκει 60 δευτερολεπτα;
|
Είχε πολλούς τραυματισμούς το ματς και κράτησε καθυστερήσεις.:P :P
|
Ισως ο χρονος μετραει απο τη στιγμη που επιλεγεις να παιξεις το Hot Shot Soccer μεχρι τη στιγμη που πατας submit για να αποθηκευσεις το ρεκορ. ^o)
|
Γενικα σε ολα τα παιχνιδια , ο χρονος πρεπει να ειναι χαλασμενος...
|
1)Πειτε μου καποιος πως παιζεται αυτο το καινουριο παιχνιδι με το σφυρι. Πως ελεγχεις που θα παει ο στοχος?
2) Ειμαι 100% σιγουρος οτι ο τροπος που μετριεται το σκορ στο "Mansion Impossible" ειναι λαθος. Κανονικα τα λιγοτερα χρονια θα επρεπε να παιρνουν μεγαλυτερο σκορ. Δηλαδη οσο γρηγοροτερα μαζευεις τα χρηματα για τη Mansion τοσο μεγαλυτερο σκορ θα πρεπει να παιρνεις. Καποιος π.χ. αν θελει (ετσι εκανα και γω και εχω το ρεκορ;D), μαζευει τα λεφτα για τη Mansion, και μετα καθεται και περιμενει οσο θελει. Και οσο πιο πολυ αργησει να αγορασει τη Mansion τοσο μεγαλυτερο σκορ θα παρει. Αλλαξτε το αν γινεται. |
Bασικα στο "Mansion Impossible" το παιχνιδι κολλαει οταν δεν πρεπει...
εφτασα στο να εχω ολα τα σπιτια δικα μου και με ενα σωρο λεφτα και οταν πηγα να αγορασω και το τελευταιο,το παιχνιδι κρασαρε και μου κολλησε... |
Παράθεση:
|
βασικα η βαθμολογια αν καταλαβα βγαινει αναλογως με το ποσο καιρο καθεσαι η με τα ποσα σπιτια αγοραζεις-πουλας..
κοιτα κατω αριστερα τα χρονια,που λεει,αυτο ειναι η βαθμολογια. εσυ τι εκανες,την αγορασες γρηγορα η καθισες ωρα; σε αυτο με το σφυρι γιατι δεν μας βγαζει στη βαθμολογια και εχει μονο το μουσακα.;; |
Αν κάνεις κλικ στα high scores θα δεις ότι βγάζει και τις άλλες.
|
Παράθεση:
Ομως δεν μου εξηγησατε πως παιζεται αυτο με το σφυρι. |
Προσπαθείς να πετύχεις το καρφί.
|
προσπαθεις να πετυχεις το σφυρι,αλλα εχει Inverse mouse.και οταν βλεπεις οτι ειναι πολυ δυσκολο πατα το space για να πιει ενα τσαγακι και να ηρεμησει.
|
Ας έβαζε καλε Θεούλη μου , και τίποτις Luxor ο ιστοκράτωρ....:amhn::flower:
|
Παράθεση:
|
Προσκαλω Liverpoulaio kai katalano στο τουρνουα Bombjack 2 που εφτιαξα μονο και μονο για να μην τρεφονται με αυταπατες οτι ειναι καλυτεροι...:P
|
αλήθεια μήπως πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε unregister πριν ένα τουρνουά αρχίσει? πχ είδα το bombjack και το μπέρδεψα με άλλο παιχνίδι....
|
Έγινε αντικατάσταση με τον Καταλανό.
|
καλα το replace ok αλλά αν θέλεις να φυγεις δεν παίζει ?
|
Nope, μόνο αντικατάσταση έχει.
|
Παράθεση:
Από 3 Ιουνίου και μετά που τελειώνω με εξεταστική και Αγγλικά θα δείτε ποιος είναι ο βασιλιάς του arcade |
Αυτό είναι απειλή; :P
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Που είσαι και σε έψαχνα να μου πεις τι να ποντάρω στα παιχνίδια ΝΒΑ... Καλά αυτό το Absolutely Hammered δεν δουλεύει σωστά ;; Δεν αποθηκεύει βαθμολογίες... |
Παράθεση:
check your pm... Στο mansion θα αλλάξουν οι βαθμολογίες; Έτσι δεν έχει νόημα. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:28. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin