![]() |
Απάντηση: Παιχνιδια Forum
Παράθεση:
Aφήστε πρώτα να τα μάθω,και μετά ας έρθουν οι οικτιρμοί...:) Εντελώς ανεκπαίδευτη ,δεν τολμώ να συνυπάρξω με τους εξπέρ της σελίδας.:8 |
Παράθεση:
|
[*] Μπήκαν δεκαδικοί σε Yeti Games
[*] Στο Mansion Impossible πλέον η καλύτερη επίδοση θεωρείται η μικρότερη ;D |
Παράθεση:
|
τελικα δεν χρειαστηκε να καθησουμε μεχρι το πρωι γατονι,...
το εσπασε απο νωρις το ρεκορ γιατι τρια συνεχομενα σερι χωρις υπνο μονο και μονο για καψιμο δεν πολυ λεει αν σκεφτει κανεις οτι αυριο παλι 8 η ωρα εχω μαθημα... οποτε λιβερπουλαιε σου βρηκα δουλεια να κανεις ,πριν την εξεταστικη,...:P |
Ρε γραφικούλη δεν λες ότι εγώ σου είπα πως να περνάς τις πίστες;
Καθόσουν και έλιωνες τώρα που έχω εξεταστική και δεν μπορώ να λιώσω; Και όπως σου είχα πει δεν μου είχε σώσει ένα ρεκορ τησ τάξης των 178000... |
Πρώτον,Αιθέρα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και δεύτερον τι γίνεται με το παιχνίδι που μόλις ανέβηκε;Γιατί δεν παίζει;;;
|
Παράθεση:
|
http://www.world.gr/../arcade/images...antsAdvDR2.gifFancy Pants Adventure World 1
http://www.world.gr/../arcade/images/yetitourYL2.gifYeti Pentathlon http://www.world.gr/../arcade/images...chillibpg2.gifNordic Chill ΚΑΙ για να σας προλάβω ΠΡΙΝ αρχίσετε να σκούζετε, το Fancy Pants δεν αποθηκεύει σκόρ. Απλά επειδή μου άρεσε το έβαλα. |
Τελεια παιχνιδια.
Μπραβο ρε Αστρολαβε!:clap: |
Μετά από 41 σελίδες, το πρώτο μπράβο που ακούω. Να' σαι καλά μουσακάκη;p
|
Τι εγινε με το Leaderboard;
|
Αστρολαβε τα μπραβο θα τα ακουσεις αν καταφερεις να βαλεις αυτο με το flamengo και το Albatros. ;D
Παντως ωραια τα καινουρια παιχνιδια, ειδικα το yeti pentathlon που εχει και το flamengo και το Albatros. Ναι οντως τι εγινε με το leaderboard? Μετριεται αλλιως τωρα η βαθμολογια? Astrolave το τσατσια εκανες και εισαι πρωτος? :armed: |
Αμέσως να σκούξετε ρε. Τι είστε εσείς ρε; Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου...
|
1 Συνημμένο(α)
Αυτο που γινεται στο bombjack ειναι καθαρα μια προπαγανδα εναντιον μου....
δεν παιζει τετοια φαση που εγινε.. ας μας πει ο προγραμματιστης μεχρι που φτανει ο αλγοριθμος για να ξερω να μην ξεσκιζομαι... |
Στο pants εκανα 150 περιπου και μου εβγαλε οτι τερματισα το world 1 αλλα δν μου αποθηκευσε το σκορ.
Τι εγινε; |
Αυτό το Fancy Pants μου έσπασε τα νεύρα !!!!
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Για να αποθηκεύσει το σκόρ μην σκοτώσετε τον πιγκουίνο.Αφήστε τον να σας σκοτώσει αυτός.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Ωραίο το γέτι πένταθλο, δεν το είχα ξαναδεί αλλού. Καλό και το άλλο στα χιόνια αλλά ρε γμτ πρέπει να είναι μεγάλα σε όγκο και τα δύο και ψιλοκολλάνε...
|
Δηλαδή; ^o)
|
γενικά σε κάποια πανίδια όταν περάσει κάποιος χρόνος και ενώ παίζεις σαν να ψιλοπαγώνουν, να κολλάνε στιγμιαία...
|
Αυτό είναι θέμα client όχι server. Το παιχνίδι το κατεβάζεις στην ουσία και το τρέχεις στο pc σου. Ο server εμπλέκεται μόνο στο ανέβασμα του σκορ
|
|
Με πέταξε έξω από το τουρνουά του yeti pentathlon ενώ έπαιζα και μου έβγαλε score 0. ΕΛΕΟΣ!!! Δεν γίνεται να το ξαναπαίξω,ε;
|
Όχι δυστυχώς.
|
Ούτε το ίδιο το παιχνίδι δεν ήθελε να αποκλειστω!Αφού όλα στραβά μου χανε πάει...
|
Παράθεση:
|
στο Five Acorns εμενα μου κρασαρε το παιχνιδι.εκει που ειχα ενα σκιουρακι με το φρουτο στο χερι παταω ξαφνικα αριστερο κλικ και μου βγαινει και αλλο σκιουρακι που δεν ειχε φρουτο και αρα δεν μπορουσα να παιξω!
|
Κι εμένα μου το έκανε αυτό,λογικά θα είναι κανα κόλπο του παιχνιδιού.
|
η κανενα κολπο της ωρας...;p
καλα πως γινεται καθε μερα να ειμαστε εμεις οι δυο παντα που καιγομαστε τετοια ωρα;;; |
Χαλαρά... Είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία... :P
|
στο Hexxagon Tournament ξερει κανεις τι εγινε και αποκλειστηκα με 0 .;;;;;
|
Όχι:P
|
Παράθεση:
απλως θα παρω το μπουλο και θα το βουλωσω;;^o) |
καλα μωρέ θα γίνουν κι άλλα τούρναμεντς. πάντως μην τα αφήνετε μέρες χωρίς να παίξετε. έτσι την έπαθα και εγώ ακριβώς, αφού δεν έχω ιντερνετ σπίτι...
|
Παράθεση:
Κάποιος δουλεύει πολύ σκληρά...:lamogio: |
Κανα παιχνίδι που να πυροβολάς γυναίκες υπάρχει να πάω το σκορ στο άπειρο;
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:57. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin