![]() |
Απάντηση: Παιχνιδια Forum
Αυριο γυρναω Πατρα γιατι την Δευτερα ξαναμπαινω φυλακη.:(
Παιξε το παιχνιδι κανονικα να δουμε. Anthropaki δεν σε χαλασε.:hehe: ;D |
βασικα οι δυο φορες που εβαλες στο τουρνουα δεν μου φτανουν...
για να κανω αυτο που θελω ,πρεπει να παιξω τουλαχιστον 5 φορες. αλλα θα δουμε... μεχρι αυριο θα εχω παιξει,τωρα βαριεμαι και βλεπω και Prison break! |
Αυτό το Χάμμερ Θρόου τι βάναυσο είναι..Συνέχεια ρίχνω τη σφαίρα πάνω στο παλικάρι και ο ήχος με κάνει και ανατριχιάζω λες και γίνεται στ΄αλήθεια...
|
βασικα στο τουρνουα του breakout,αν και μου βγαλε να παιξω μια φορα,οταν εχασα με πεταξε στο πινακα των σκορ απο το κανονικο παιχνιδι και οχι απο το τουρνουα.
και οταν ξαναμπηκα στη σελιδα του τουρνουα μου ειχε 1/3 προσπαθειες,last played=today kai eliminated... |
ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Στο τουρνουα φιδακι επαιξα μια φορα,εκανα 320 και πανω που ετοιμαζομουν να κανω το τριχιλιαρο μου εβγαλε οτι εχω συμπληρωσει τις προσπαθειες μου και αποκλειομαι Παλι ο χαβιε θα περασει ετσι.......................................... .............................................. |
ρε στο bloody days τι παίζει; σκοτώνω τους πάντες με το οπλάκι και φτάνω μέχρι εκεί που είμαι(2000 και βάλε) και ο άλλος πήγε και έκανε 6000!!
Πείτε πως!!! |
Με ποιο όπλο βαράς;
|
Τα όπλα όντως κάνουν τη διαφορά...Νομίζω πως άμα ρίχνεις με το δεύτερο μαζεύεις λιγότερους βαθμούς...
|
Με ποιο παιρνεις περισσοτερους ποντους??
|
Στο Pacman και στο Blow up θα περασει κανεις στο τουρνουα, εχω βαρεθει να περιμενω!!
|
Παράθεση:
|
Στο Bloody Days αλλο ειναι το κολπο παιδια... Βεβαια χρειαζεται πολυ καλο σημαδι για να το κανεις :P :armed:
Γαμωτο εγω εβαλα συμμετοχη στο τουρνουα για το φιδακι αλλα εκανα βλακεια (ανανεωση αν και το ελεγε πως δεν πρεπει :angry: ) και επαιξα μονο το ενα παιχνιδι οπου καταφερα μονο 1900 :angry: Καλα στο Hot Shot Soccer εκει που εκανα γυρω στο 30 εκανα 42 και αμεσως μετα 49! Οτι να'ναι. |
Παράθεση:
Για ρίξε ένα βλέφαρο στη σφυροβολία που ειρωνευόσουν κιόλας... Όσο για το ποδοσφαιράκι respect!Απλησίαστος πιστεύω.Εκτός αν συνεχίσω τα ιδιαίτερα με τον Peter... Πάντως σε αυτό το παιχνίδι πιστεύω πως τις σέντρες τις βγάζει ο Βενετίδης από τη μία και ο Βύντρα από την άλλη.... Δεν εξηγείτε αλλιώς οι τσαρουχιές |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παντως για ριξε και συ ενα βλεφαρο στο Bloody Days οπου εχω τους 10πλασιους ποντους απ'τους δικους σου. Δεν νομιζω να σε χαλασε ε? :P Παράθεση:
|
Liverpoulaios - Slipknot.
Το el grafiko του world.gr!!! :clap: :clap: :clap: Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεετσι!!! |
Παράθεση:
Για φαντασου να μην υπηρχε κανενας γραφικος στο φορουμ. Ανατριχιαζω μονο που το σκεφτομαι :P |
Παράθεση:
|
Δημιουργησα tournament Bloody Days. Οποιος θελει ας μπει. 4 ειναι τα slots και 3 οι προσπαθειες.
|
Αλλοι 2 για το τουρνουα Τetris.
Ελατε γιατι παιζω με τον Anthropa και βιαζεται να χασει ΠΑΛΙ. |
Παράθεση:
Και όχι δε με χάλασε το bloody days!Με χαλάει που δεν λες το κόλπο;p Όσο για το ποσοσφαιράκι σε περιμένω... Και κάτι ακόμα.ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ!!! |
Πως χανεις στο jedi trainer;;;;;;;;
|
Αν σε βγεις εκτός όθόνης
|
Δεν χανεις και αν σε χτυπησουν αυτες οι πολυχρωμες μαλακιουλες?
|
Ε, λίγο στην άκρη όμως ;p
|
Το βρηκα!!
Πανω,διπλα απο το high score γραφει hit points Αυτο αν γινει 0 χανεις. |
Ωραια. και τωρα για πες μας και πως κερδιζεις. Τι πρεπει να κανεις?
|
Να σκοτωνεις τις μπαλες.
Το παιχνιδι τελειωνει μονο αν χασεις,δεν μπορεις να το τερματισεις. |
Ρε παιδιά κάντε μου μια χάρη.Επειδή είδα πως κάποιος έσπασε το ρεκόρ μου στο πακμαν,μην σπάτε τα ρεκόρ που έχω.Μέχρι την Παρασκευή το βράδυ.
Ξεκίνησε η σχολή και έχω ένα σωρο εργαστήρια και ένα σωρό Αγγλικά και δεν προλαβαίνω να λιώσω μέχρι τότε... Θάνατος στην εργαστηριακή ΦυσικήΙΙ |
Αντε ρε παιδια 2 ακομα για το τουρνουα Hot Shot Soccer και ενας ακομα για Tetris :)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Αλλωστε η συμμετοχη μετραει και οχι η νικη.(μ****ιες, μονο η νικη μετραει, ο πρωτος ειναι τα παντα και οι υπολοιποι μηδενικα:hehe:) Aν μπεις και στο Hot Shot Soccer ακομα καλυτερα :P |
Παράθεση:
|
*Νέα παιχνίδια:
Archery 2000 Alias 3 |
πελατάκο παραιτηθήκαμε από τα τουρνουά?
|
Ρε τραγικούλη Καταλανέ τι σκορ είναι αυτό στο τετρις ;;
|
respect στην γκαντεμιά της κλήρωσης :clap:
|
Άντε ρε παιδιά τι θα γίνει με τα τουρνουά ;; Θα τα τελειώσουμε καμιά φορά τα ρημάδια ;; :grr:
Όλο δηλώσεις είναι μερικοί μερικοί αλλά καταβάθος είναι κοτούλες..Κάθονται και περιμένουν να δουν τι σκορ θα κάνει ο αντίπαλος για να παίξουν μετά...... :hehe: |
ετσι πες τα γιατί εμένα με λένε και φασίστα....
|
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:28. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin