![]() |
Απάντηση: Παιχνιδια Forum
Έκανα 2410 στο Hammer Throw και το έβγαλε στο Orca Slap. Τι έγινε;
|
Δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει, τα logs μου δείχνουν τα εξής:
Game Username Score Time Hammer Throw gatoni (xxx.xxx.xxx.xxx) 2.353 Today Remove Yetisports 2 - Orca Slap gatoni(xxx.xxx.xxx.xxx) 2.41 Today Remove Σβήνω το λάθος σκορ. |
Παράθεση:
εχε χαρη που δεν εχω συνδεση απο την εδρα μου ,αυτη τη στιγμη,αλλιως οταν ια την ξανααποκτησω θα λιωσω,οσο και γραφικος να ακουγομαι! |
Κατόπιν σχετικής έρευνας το σκορ (2315) του GrimReaper στο παιχνίδι Yeti Long Shot: Porpoheus αφαιρείται, αφού το μέγιστο ρεκόρ είναι 1224. Παρακάτω δίδονται σχετικές διευθύνσεις με αποτελέσματα του παιχνιδιού.
http://www.lagrosseradio.com/groscaf...ode=stats&g=17 http://www.emagi.co.uk/forum/index.p...ode=stats&g=33 |
Παράθεση:
|
Eπιτέλους δικαιωσύνη!!!!
|
Μπορούμε να βάλουμε το Yeti 4 Albatross ?
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Το yeti 5 είναι με διαφορά το κορυφαίο για μένα. Flamengo drive λέγεται,αν γίνεται να μπει... Ε φανταστικέ administrator??? ΣΛΙΟΥΡΠ!!!
|
Παράθεση:
Χωρις πλακα τωρα τελικα μονο αυτα τα yeti που εχουμε στο forum ειναι τοσο πολυ random. ΥΓ. Αυτο που ειπε το γατονι κι αλλα 2-3 μου αρεσαν αρκετα και μενα. |
|
Aν καποιος χρηστης δν εχει κανει ποστ δν μπορει να μπει σε τουρνουα;
|
Μπορεί νομίζω. Δεν έχει τύχει. Ξέρεις κάποιον που δεν μπορεί να μπεί;
|
Ο manolojohny που μπηκε σημερα.Παταει register στο Alias 3 και του βγαζει"the administrator has disabled playing games for your usergroup.
|
Aκυρο αστρολαβε.
Απλως δν ειχε εναργοποιησει τον λογαριασμο.:hehe::hehe: |
|
Ωραιο παιχνιδι.;D
Ε,Αστρολαβε;:armed: |
Μια χαρά, δε λέω;p
|
Να ειναι καλα ο Ομηρος που με απασχολει.;D
Μολις ξεμπερδεψω με αυτον θα σου το ριξω το ρεκορ. Τωρα με τον Ομηρο παει πολυ το Mansion.:armed: |
στα yeti games αν υπάρχει η δυνατότητα η βαθμολογία να γίνει με ένα δεκαδικό ψηφίο. έτσι ξεχωρίχουν τα high scores μια και όλοι σχεδόν φτάνουν στο max score.
|
Παράθεση:
|
ναι όντως αλλά καλό είναι να φαίνονται. επίσης αυτό που παρατηρώ είναι ότι σε πολλά παιχνίδια και τουρνουά όταν παίζεις σαν να ψιλοκολλάνε στιγμιαία και να ψιλοπαγώνουν. και έχω χιλιάρα adsl άρα δεν είναι τέτοιο θέμα. δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει άλλος...
|
Παράθεση:
|
εμενα σημερα μου κολλησε 2 φορες στο τουρνουα χαμερ και σπαστηκα. το ίδιο και στο άλλο τουρνουά με τη σφαίρα. βασικά χέστηκα για το αποτέλεσμα δεν περίμενα να κερδίσω αλλά έλεος είναι εκνευριστικό...
επίσης το φλαμένγκο από τα γέτι είναι μάλλον το καλύτερο. βασικά και τα ice age είναι καλά του ίδιου κατασκευαστή αν μπορούμε να τα βάλουμε καλά θα ήταν... |
αντε ο λαος θελει flamengo! ;D
|
Όχι το flamengo ρε παιδία!
Έχουμε και ζωή!!!! |
Δώστε το flamengo στο λαό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Το flamengo δε το έχω βρει σε working edition. Μόλις το βρώ θα το βάλω να είστε σίγουροι.
|
με το σταυρολεξο τι γινεται τελικα;;
|
Και το Albatros ειναι παρα πολυ καλο.
|
Εγώ πάντως οταν δεν σκοτώνομαι με την γνωστή σας πια Αμερικάνα στο γιάχου, σαν φρόνιμο κοριτσάκι που είμαι , προτιμώ κάποιο απο τα παλιά ξύλινα κλασσικά.Καμιά σχέση με μπάλα....
Συνήθως παίζω Αlladin, αλλα κι οι πιγκουϊνοι δεν με χαλάνε.... http://www.donutgames.com/ |
...και μη γελάτε, σας βλέπω μιλάμε...:P
|
Ευχαριστούμε που προτιμάς τα παιχνίδια μας;p
|
Παιχνίδια forum...
Μπορεί να μην είμαι ο βασιλιάς(όχι για πολύ)αλλά τουλάχιστον είμαι ο leader που αποδεικνίει ποιος είναι ο καλύτερος εσω μέσα... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ε,λοιπον αφου δεν μπορεις να περιμενεις μεχρι το σαββατοκυριακο και με προκαλεις τωρα,σου υποσχομαι οτι μεχρι τις 7 το πρωι σημερα το ρεκορ σου θα το εχω παρει,αρκει να εχω τη συντροφια του γατονιου να λεμε καμια μ@λ@κια να περναει η ωρα... |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:28. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin