![]() |
Απάντηση: Παιχνιδια Forum
Αυριο γυρναω Πατρα γιατι την Δευτερα ξαναμπαινω φυλακη.:(
Παιξε το παιχνιδι κανονικα να δουμε. Anthropaki δεν σε χαλασε.:hehe: ;D |
βασικα οι δυο φορες που εβαλες στο τουρνουα δεν μου φτανουν...
για να κανω αυτο που θελω ,πρεπει να παιξω τουλαχιστον 5 φορες. αλλα θα δουμε... μεχρι αυριο θα εχω παιξει,τωρα βαριεμαι και βλεπω και Prison break! |
Αυτό το Χάμμερ Θρόου τι βάναυσο είναι..Συνέχεια ρίχνω τη σφαίρα πάνω στο παλικάρι και ο ήχος με κάνει και ανατριχιάζω λες και γίνεται στ΄αλήθεια...
|
βασικα στο τουρνουα του breakout,αν και μου βγαλε να παιξω μια φορα,οταν εχασα με πεταξε στο πινακα των σκορ απο το κανονικο παιχνιδι και οχι απο το τουρνουα.
και οταν ξαναμπηκα στη σελιδα του τουρνουα μου ειχε 1/3 προσπαθειες,last played=today kai eliminated... |
ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Στο τουρνουα φιδακι επαιξα μια φορα,εκανα 320 και πανω που ετοιμαζομουν να κανω το τριχιλιαρο μου εβγαλε οτι εχω συμπληρωσει τις προσπαθειες μου και αποκλειομαι Παλι ο χαβιε θα περασει ετσι.......................................... .............................................. |
ρε στο bloody days τι παίζει; σκοτώνω τους πάντες με το οπλάκι και φτάνω μέχρι εκεί που είμαι(2000 και βάλε) και ο άλλος πήγε και έκανε 6000!!
Πείτε πως!!! |
Με ποιο όπλο βαράς;
|
Τα όπλα όντως κάνουν τη διαφορά...Νομίζω πως άμα ρίχνεις με το δεύτερο μαζεύεις λιγότερους βαθμούς...
|
Με ποιο παιρνεις περισσοτερους ποντους??
|
Στο Pacman και στο Blow up θα περασει κανεις στο τουρνουα, εχω βαρεθει να περιμενω!!
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:53. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin