WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Σχετικά με το World.gr (http://www.world.gr/forum/%CE%A3%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-world-gr/)
-   -   Παιχνιδια Forum (http://www.world.gr/forum/%CE%A3%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-world-gr/%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%B1-forum-166.html)

Liverpoulaios 15-04-2007 00:03

Απάντηση: Παιχνιδια Forum

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 2710)
Με ποιο όπλο βαράς;

με το πρώτο

Slipknot 15-04-2007 01:25

Στο Bloody Days αλλο ειναι το κολπο παιδια... Βεβαια χρειαζεται πολυ καλο σημαδι για να το κανεις :P :armed:

Γαμωτο εγω εβαλα συμμετοχη στο τουρνουα για το φιδακι αλλα εκανα βλακεια (ανανεωση αν και το ελεγε πως δεν πρεπει :angry: ) και επαιξα μονο το ενα παιχνιδι οπου καταφερα μονο 1900 :angry:

Καλα στο Hot Shot Soccer εκει που εκανα γυρω στο 30 εκανα 42 και αμεσως μετα 49! Οτι να'ναι.

Liverpoulaios 15-04-2007 01:47

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Slipknot (Μήνυμα 2789)
Στο Bloody Days αλλο ειναι το κολπο παιδια... Βεβαια χρειαζεται πολυ καλο σημαδι για να το κανεις :P :armed:

Γαμωτο εγω εβαλα συμμετοχη στο τουρνουα για το φιδακι αλλα εκανα βλακεια (ανανεωση αν και το ελεγε πως δεν πρεπει :angry: ) και επαιξα μονο το ενα παιχνιδι οπου καταφερα μονο 1900 :angry:

Καλα στο Hot Shot Soccer εκει που εκανα γυρω στο 30 εκανα 42 και αμεσως μετα 49! Οτι να'ναι.

Δεν λες το κόλπο ε; Και απειλείς το θρόνο μου ε;

Για ρίξε ένα βλέφαρο στη σφυροβολία που ειρωνευόσουν κιόλας...
Όσο για το ποδοσφαιράκι respect!Απλησίαστος πιστεύω.Εκτός αν συνεχίσω τα ιδιαίτερα με τον Peter...
Πάντως σε αυτό το παιχνίδι πιστεύω πως τις σέντρες τις βγάζει ο Βενετίδης από τη μία και ο Βύντρα από την άλλη....
Δεν εξηγείτε αλλιώς οι τσαρουχιές

Slipknot 15-04-2007 02:33

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Liverpoulaios
Δεν λες το κόλπο ε; Και απειλείς το θρόνο μου ε;

Δεν απειλω τον θρονο σου. Αλλωστε δεν παιζω τοσο οσο εσυ και επισης εχω δοκιμασει μονο 1-2 φορες 4 απ'τα παιχνιδια που κατεχεις επειδη ξερω πως θελει να περνας πιστες και εγω βαριεμαι να παιζω τοσο πολυ... Τα παιχνιδια που κατεχω εγω παιρνουν πολυ λιγοτερο χρονο.
Παράθεση:

Για ρίξε ένα βλέφαρο στη σφυροβολία που ειρωνευόσουν κιόλας...

Εσυ ειρωνευτηκες πρωτος ("οντως καλουλι ειναι" αν θυμασαι καλα). Και παλι δεν θα ξαναπαιξω σφαιροβολια γιατι το ρεκορ σου δεν νομιζω να το φτασω.
Παντως για ριξε και συ ενα βλεφαρο στο Bloody Days οπου εχω τους 10πλασιους ποντους απ'τους δικους σου. Δεν νομιζω να σε χαλασε ε? :P
Παράθεση:

Όσο για το ποδοσφαιράκι respect!Απλησίαστος πιστεύω.Εκτός αν συνεχίσω τα ιδιαίτερα με τον Peter...

Μπα στο tournament θα πατωσω :P

gatoni 15-04-2007 02:36

Liverpoulaios - Slipknot.

Το el grafiko του world.gr!!! :clap: :clap: :clap:

Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεετσι!!!

Slipknot 15-04-2007 02:39

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 2818)
Liverpoulaios - Slipknot.

Το el grafiko του world.gr!!! :clap: :clap: :clap:

Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεετσι!!!

Εγω ειμαι γραφικος και το λεω.
Για φαντασου να μην υπηρχε κανενας γραφικος στο φορουμ.
Ανατριχιαζω μονο που το σκεφτομαι :P

gatoni 15-04-2007 02:43

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Slipknot (Μήνυμα 2821)
Εγω ειμαι γραφικος και το λεω.
Για φαντασου να μην υπηρχε κανενας γραφικος στο φορουμ.
Ανατριχιαζω μονο που το σκεφτομαι :P

Όλοι γραφικοί είμαστε λίγο-πολύ! Αυτό κάνει το forum γαμάτο! :clap: :clap:

Slipknot 15-04-2007 02:52

Δημιουργησα tournament Bloody Days. Οποιος θελει ας μπει. 4 ειναι τα slots και 3 οι προσπαθειες.

mousaka+10 15-04-2007 03:03

Αλλοι 2 για το τουρνουα Τetris.
Ελατε γιατι παιζω με τον Anthropa και βιαζεται να χασει ΠΑΛΙ.

Liverpoulaios 15-04-2007 16:17

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Slipknot (Μήνυμα 2813)
Δεν απειλω τον θρονο σου. Αλλωστε δεν παιζω τοσο οσο εσυ και επισης εχω δοκιμασει μονο 1-2 φορες 4 απ'τα παιχνιδια που κατεχεις επειδη ξερω πως θελει να περνας πιστες και εγω βαριεμαι να παιζω τοσο πολυ... Τα παιχνιδια που κατεχω εγω παιρνουν πολυ λιγοτερο χρονο.

Εσυ ειρωνευτηκες πρωτος ("οντως καλουλι ειναι" αν θυμασαι καλα). Και παλι δεν θα ξαναπαιξω σφαιροβολια γιατι το ρεκορ σου δεν νομιζω να το φτασω.
Παντως για ριξε και συ ενα βλεφαρο στο Bloody Days οπου εχω τους 10πλασιους ποντους απ'τους δικους σου. Δεν νομιζω να σε χαλασε ε? :P

Μπα στο tournament θα πατωσω :P

Δεν παίζεις όσο εγώ;Αφού κάθε φορά μέσα σε βλεπω!:P
Και όχι δε με χάλασε το bloody days!Με χαλάει που δεν λες το κόλπο;p
Όσο για το ποσοσφαιράκι σε περιμένω...

Και κάτι ακόμα.ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ!!!

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:34.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0