![]() |
Απάντηση: Παιχνιδια Forum
Παράθεση:
|
Στο Bloody Days αλλο ειναι το κολπο παιδια... Βεβαια χρειαζεται πολυ καλο σημαδι για να το κανεις :P :armed:
Γαμωτο εγω εβαλα συμμετοχη στο τουρνουα για το φιδακι αλλα εκανα βλακεια (ανανεωση αν και το ελεγε πως δεν πρεπει :angry: ) και επαιξα μονο το ενα παιχνιδι οπου καταφερα μονο 1900 :angry: Καλα στο Hot Shot Soccer εκει που εκανα γυρω στο 30 εκανα 42 και αμεσως μετα 49! Οτι να'ναι. |
Παράθεση:
Για ρίξε ένα βλέφαρο στη σφυροβολία που ειρωνευόσουν κιόλας... Όσο για το ποδοσφαιράκι respect!Απλησίαστος πιστεύω.Εκτός αν συνεχίσω τα ιδιαίτερα με τον Peter... Πάντως σε αυτό το παιχνίδι πιστεύω πως τις σέντρες τις βγάζει ο Βενετίδης από τη μία και ο Βύντρα από την άλλη.... Δεν εξηγείτε αλλιώς οι τσαρουχιές |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παντως για ριξε και συ ενα βλεφαρο στο Bloody Days οπου εχω τους 10πλασιους ποντους απ'τους δικους σου. Δεν νομιζω να σε χαλασε ε? :P Παράθεση:
|
Liverpoulaios - Slipknot.
Το el grafiko του world.gr!!! :clap: :clap: :clap: Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεετσι!!! |
Παράθεση:
Για φαντασου να μην υπηρχε κανενας γραφικος στο φορουμ. Ανατριχιαζω μονο που το σκεφτομαι :P |
Παράθεση:
|
Δημιουργησα tournament Bloody Days. Οποιος θελει ας μπει. 4 ειναι τα slots και 3 οι προσπαθειες.
|
Αλλοι 2 για το τουρνουα Τetris.
Ελατε γιατι παιζω με τον Anthropa και βιαζεται να χασει ΠΑΛΙ. |
Παράθεση:
Και όχι δε με χάλασε το bloody days!Με χαλάει που δεν λες το κόλπο;p Όσο για το ποσοσφαιράκι σε περιμένω... Και κάτι ακόμα.ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ!!! |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:34. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin