WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Σχετικά με το World.gr (http://www.world.gr/forum/%CE%A3%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-world-gr/)
-   -   Παιχνιδια Forum (http://www.world.gr/forum/%CE%A3%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-world-gr/%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%B1-forum-166.html)

aitherovamon 14-05-2007 21:40

Απάντηση: Παιχνιδια Forum

Bασικα στο "Mansion Impossible" το παιχνιδι κολλαει οταν δεν πρεπει...
εφτασα στο να εχω ολα τα σπιτια δικα μου και με ενα σωρο λεφτα και οταν πηγα να αγορασω και το τελευταιο,το παιχνιδι κρασαρε και μου κολλησε...

Slipknot 14-05-2007 21:54

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 10381)
Bασικα στο "Mansion Impossible" το παιχνιδι κολλαει οταν δεν πρεπει...
εφτασα στο να εχω ολα τα σπιτια δικα μου και με ενα σωρο λεφτα και οταν πηγα να αγορασω και το τελευταιο,το παιχνιδι κρασαρε και μου κολλησε...

Μα σου λεω νομιζω δεν χρειαζεται να εχεις ολα τα σπιτια δικα σου (αλλωστε δεν γινεται, αφου οταν οι τιμες πεφτουν πρεπει να τα πουλας). Το μονο που χρειαζεται (ετσι εχω καταλαβει δλδ) ειναι να αγορασεις την Mansion οσο το δυνατον γρηγοροτερα. Πραγμα το οποιο αν κανεις παιρνεις χαμηλη βαθμολογια.

aitherovamon 14-05-2007 21:58

βασικα η βαθμολογια αν καταλαβα βγαινει αναλογως με το ποσο καιρο καθεσαι η με τα ποσα σπιτια αγοραζεις-πουλας..
κοιτα κατω αριστερα τα χρονια,που λεει,αυτο ειναι η βαθμολογια.
εσυ τι εκανες,την αγορασες γρηγορα η καθισες ωρα;

σε αυτο με το σφυρι γιατι δεν μας βγαζει στη βαθμολογια και εχει μονο το μουσακα.;;

Astrolabos 14-05-2007 22:06

Αν κάνεις κλικ στα high scores θα δεις ότι βγάζει και τις άλλες.

Slipknot 14-05-2007 22:26

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 10391)
βασικα η βαθμολογια αν καταλαβα βγαινει αναλογως με το ποσο καιρο καθεσαι η με τα ποσα σπιτια αγοραζεις-πουλας..
κοιτα κατω αριστερα τα χρονια,που λεει,αυτο ειναι η βαθμολογια.
εσυ τι εκανες,την αγορασες γρηγορα η καθισες ωρα;

σε αυτο με το σφυρι γιατι δεν μας βγαζει στη βαθμολογια και εχει μονο το μουσακα.;;

Μα σου λεω μπορεις πολυ ανετα να συγκεντρωσεις τα λεφτα που χρειαζονται για τη Mansion και μετα να καθεσαι οσα χρονακια θελεις και το score να μεγαλωνει. Και οποτε θες το ληγεις, αγοραζεις και πατας sumit.

Ομως δεν μου εξηγησατε πως παιζεται αυτο με το σφυρι.

Astrolabos 14-05-2007 22:28

Προσπαθείς να πετύχεις το καρφί.

aitherovamon 14-05-2007 22:31

προσπαθεις να πετυχεις το σφυρι,αλλα εχει Inverse mouse.και οταν βλεπεις οτι ειναι πολυ δυσκολο πατα το space για να πιει ενα τσαγακι και να ηρεμησει.

paullina 14-05-2007 22:51

Ας έβαζε καλε Θεούλη μου , και τίποτις Luxor ο ιστοκράτωρ....:amhn::flower:

Slipknot 14-05-2007 23:24

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 10398)
αλλα εχει Inverse mouse.

Α οκ το 'πιασα.

aitherovamon 15-05-2007 14:05

Προσκαλω Liverpoulaio kai katalano στο τουρνουα Bombjack 2 που εφτιαξα μονο και μονο για να μην τρεφονται με αυταπατες οτι ειναι καλυτεροι...:P

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:46.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0