![]() |
Απάντηση: Παιχνιδια Forum
Παράθεση:
@pink : Το σχόλιο που έκανα δεν απευθυνόταν αποκλειστικά σε σένα... Πιστεύω πως γενικά τα παλικάρια το κατέχουν πολύ καλύτερα το άθλημα από ότι τα κορίτσια εφόσον ασχολούνται και περισσότερο.. Επομένως και γι αυτό θεωρώ πως είναι ευκολότερο πχ να κερδίσει εσένα ή εμένα παρά τον Μουσακάκη.. |
Παράθεση:
Καλα καλε, πλακα κανουμε.Δεν παρεξηγηθηκα κιολας!! Εγω θα παρω δωρο?? :P |
Παράθεση:
Άμα κερδίσεις θα πάρεις !!!! ;D |
Τι παίχτηκε στο τουρνουά breakout;;Κατάλαβε το παιχνίδι από μόνο του ότι δεν έχει νόημα και πέταξε απευθείας τον astrolabo στον τελικό;;;;
Αν είναι να κολλάνε όλα τα τουρνουά να το κλείσουμε το μαγαζί!!!! |
καλα ρε τι μπαγκερια εκανες στο breakout ρε αστρολαβε και αποκλειστικα χωρις καν να εχεις παιξει εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
και μαλιστα μονο μια φορα επαιξα! |
Δηλαδή δε σου βγάζει "play" από κάτω;
|
ρε επαιξα μονο τη μια φορα απο τις τρεις που δικαιουμαι και αμεσως χωρις να παιξεις εβγαλε εσενα νικητη του ζευγαριου...
|
Το έψαξα, δε μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει. Δε μπορώ να καταλάβω γιατι δε σε αφήνει να παίξεις. Εμένα μου βγάζει άλλες 2 προσπάθειες....
|
Και καλα τωρα...
Ο Χαβιε παιρνει κουπα ετσι.Και ρωταω εγω:τι ειναι ο χαβιε?Μοντερειτορ Ο Αστρολογος περναει αερα στους τελικους χωρις αντιπαλο.Τι ειναι ο αστροπλοιος?Αντμινιστρειτ ρ Μηπως τελικα τα αφεντικα του φορουμ κανονιζουν απο πριν την εκβαση των τουρνουα και εμεις πασχιζουμε τζαμπα? Εξω η σαπιλα και η παραγκα των διαχειριστων.Απαιτω καθαρση;p |
Αν κατάλαβα καλά κατηγορείς εμένα και το Βασίλη ότι κλέψαμε στο τουρνουά;
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:46. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin