|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η Βίβλος είναι το βιβλίο που κλέβουν πιο συχνά στην Αμερική. | |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Σας αρέσει το νέο στύλ; | |||
| Ναι |
|
13 | 92,86% |
| Όχι |
|
0 | 0% |
| Δεν με ενδιαφέρει |
|
1 | 7,14% |
| Ψήφισαν: 14. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#33 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
αχ ναι! ούτε εμένα μου αρέσει η παράθεση... πριν ήταν πιο ωραία!!!
επίσης.... στο νέο στυλ... είδα λίγο χρωματάκι παραπάνω.... ![]() αντε μπράβο!!! σιγά σιγά γινόμαστε άνθρωποι! αλλά γιατί τόσο λίγο? ![]() α! επίσης προτείνω... πιο στρογγυλοποιημένα παράθυρα μηνυμάτων και πιο 3D... και λίγη σκιά από πίσω.... και ο καθένας να έχει το χρώμα που θέλει και στο μήνυμά του....φόντο πως το λένε! πχ εγώ θέλω μαύρο και να γράφω με άσπρα γράμματα... και΄πίσω από την φοτο μου μαύρο.... πχ έδωσα! και η παράθεση να μπαίνει με το χρώμα του προηγούενου που είχε επιλέξει εκείνος! επίσης κάντε στην 1η σελίδα ή κάπου αλλού ένα ζωντανό chat... (επίσης να έχει χρώμα)! |
|
Μια μέρα χωρίς περιπέτεια... είναι μια χαμένη μέρα !!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MaDa : 22-09-2007 στις 09:08. |
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Μήπως στην μια περίπτωση βλέπεις τα νέα μηνύματα του φόρουμ δηλαδή τις νέες δημοσιεύσεις που έγιναν από την τελευταία φορά που μπήκες μέσα και στην άλλη περίπτωση βλέπεις τα προσωπικά σου μηνύματα;
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:02.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο