|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το 1400 μ.Χ. οι σωροί των σκουπιδιών στο Παρίσι είχαν τόσο μεγάλο ύψος, που συγχέονταν από πολλούς με τα αμυντικά τείχη της πόλης | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Με την έναρξη του πρωταθλήματος της Ελληνικής SuperLeague, ξεκινάμε και εμείς ένα μαραθώνιο διαγωνισμό προγνωστικών, ο οποίος θα ξεκινήσει και θα λήξει με το ελληνικό πρωτάθλημα.
Οι κανόνες είναι απλοί. Όλοι έχουν 1000 μονάδες με τις οποίες μπορείτε να στοιχηματίσετε σε όσα γεγονότα θέλετε, όσες φορές θέλετε. Ο νικητής θα αναδειχθεί στο τέλος της σεζόν και θα είναι αυτός ο οποίος θα έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους. Σίγουρα θα υπάρξουν δώρα για τον νικητή, τα οποία θα ανακοινωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα. Πρός το παρόν, το μόνο σίγουρο δώρο είναι μία αγκαλια του Μένιου στο νικητή μας ![]() Αυτά. Καλή τύχη σε όλους, μακρυά από το κουβά και ότι απορίες και προτάσεις έχετε μοιραστείτε τις με εμάς. Για παράπονα, κάντε κλίκ εδώ ![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Λοιπόν,μιας και άνοιξε συζήτηση για το αν θα υπάρχει μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα προς στοιχηματισμό...
Γνώμη μου είναι πως αν μπουν άλλα πρωταθλήματα σε τακτική βάση (ολόκληρες αγωνιστικές δηλαδή) θα χαθεί εντελώς η μπάλα γιατί τα ματς θα είναι πάρα πολλά.Δεν θα είναι και ωραίο αισθητικά για το φόρουμ πιστεύω να υπάρχουν κάθε ΣΚ 30-40 νέα θέματα μόνο με ματς για στοίχημα. Προσωπικά προτείνω, εκτός του πρωταθλήματος, να μπαίνουν μόνο ευρωπαϊκά ματς και ματς εθνικών ομάδων και ίσως κάποια ντέρμπυ από ξένα πρωταθλήματα αν κάποιος θέλει να συντονίζει την τελευταία κατηγορία. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Και γενικα ,γιατι πρεπει στο διαγωνισμο στοιχηματος να εχουμε ολα τα παιχνιδια της αγωνιστικης.Δηλαδη υπαρχουν κατι αγωνες που σιγουρα δεν θα τους ακουμπησει κανεις.
εγω λεω , αντι να βαζουμε ολους τους αγωνες του ελληνικου να βαζουμε τους καλυτερους , οχι συγκεκριμενα αυτους που παιζουν ολυμπιακος , παναθηναικος που οι αποδοσεις θα ειναι μικρες, και για να εχουμε και περισσοτερα ματς, να βαλουμε και κανενα ντερμπακι σε αγγλια-ισπανια-γερμανια η ο,τι αλλο. απλως προταση κανω. |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Κοιτάξτε, να παίξουν δύο διαφορετικά στοιχήματα δεν γίνεται. Η πιο σωστή πρόταση είναι να γίνει στυλ προ-πο με επιλεγμένους (από ποίον; ) αγώνες της SuperLeague, Β εθνικής (γιατί όχι; ), Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και Ch.L.
Η αρχική ιδέα ήταν να μιμηθούμε το περσινό SuperLeague 1-2-X οργανωμένο όμως λίγο καλύτερα. Δε μου άρεσε να τρέχουν δύο πράγματα ταυτόχρονα, και ο διαγωνισμός και το SuperLeague 1-2-X οπότε σκεφτείτε πως θα μπορέσουμε να το οργανώσουμε. |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
ναι το μονο κακο ειναι οτι οταν εχεις μοναδες εχεις ενα μικρο ενδοιασμο για το αν θα παιξεις ή αν θα περιμενεις κανενα μεγαλο ματς για να τα στοιχηματισεις ολα,ενω στο παλιο απλως παιζεις χωρις να εχεις να φοβηθεις τιποτα.βεβαια ειναι πολυ καλυτερο αυτο με τις μοναδες!
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Για το SuperLeague 1-2-X έχω αντίθετη γνώμη για 2 λόγους. Πρώτον γιατί αν και υπήρχε η δυνατότητα επιλογής λίγων αγώνων για πρόβλεψη όλοι έκαναν πρόβλεψεις για όλα τα ματς κάτι που στον διαγωνισμό δεν θα γίνεται. Δεύτερον γιατί είναι εντελώς διαφορετικός ο τρόπος βαθμολόγησης. Στο SuperLeague 1-2-X όλα τα ματς είχαν την ίδια βαρύτητα ως προς τους πόντους που κέρδιζες και δεν άλλαζε η κατάσταση από μία πρόβλεψη. Στον διαγωνισμό μπορείς να βάλεις όλες τις μονάδες σου σε ένα σημείο με μεγάλη απόδοση και να αλλάξουν όλα αν σου κάτσει η πρόβλεψη. Προσωπικά θα ήθελα να συνεχιστεί αλλά ό,τι και αν αποφασιστεί τελικά δεν έχω πρόβλημα,δεν καίγομαι κιόλας. | |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
| |||
|
|
||||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Proud Member of Γ.Α.Κ And Π.Ε.Λ.Π.Α
![]() Εγγραφή: May 2005
Περιοχή: Μπραχάμι
![]() |
Παράθεση:
Εγω λέω να δώσεις και ένα βραβείο στο νικητή του περσινού πρώταθλημα προγνωστικών SuperLeague 1-2-x ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
εγώ προτείνω να μπαίνουν οι αγώνες των πρωταθλημάτων αγγλίας, γαλλίας, γερμανίας, ιταλίας, ισπανίας και ελλάδας αλλά μόνο της 1ης κατηγορίας. κάτι σκωτίες και δανίες και κίνες να αποφεύγονται, όπως επίσης και κάτι β' γαλλίας, τσαμπιονσιπ, κύπελλα χωρών, φα και λιγκ καπ. τα ματς του τσου λου να μπαίνουν όλα αλλά και του ουέφα από τη φάση των ομίλων και μετά.
επειδή είναι πολλά τα ματς αυτά μπορούμε να ορίσουμε από ένα πρωτάθλημα σε κάποιο υπεύθυνο μέλος που θα θέλει και θα ασχολείται με αυτό. Δηλαδή να παιρνά τους αγώνες, να οριστικοποιεί και να κλείνει τα στοιχήματα κλπ. έτσι ένα μέλος που θα έχει ως ευθύνη την σούπερλίγκα ή την πρέμερσιπ θα περνάει 8-10 αγώνες/θέματα την εβδομάδα και δεν θα λιώνει ένας και μόνο. το σίγουρο είναι ότι ένας μοντ/αντμιν δεν μπορεί να βγάλει τον όγκο μόνος και στο φόρουμ δεν έχει μόνο το στοίχημα για να ασχοληθεί. επίσης νομίζω ότι πρέπει να μπαίνει το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ μιας και δεν ασχολούνται όλοι με το ποδόσφαιρο και μόνο. δεν είναι ανάγκη νομίζω να υπάρχει κάθε μέρα στοίχημα, αυτό είναι αρρώστια όχι παιχνίδι. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
επισήμανση: καλό θα είναι τα θέματα στοιχημάτων να είναι είτε κλειδωμένα, είτε σε αυτά να γράφονται αυστηρά και μόνο τα προγνωστικά των μελών και πριν το παιχνίδι. το λέω αυτό γιατί από τη στιγμή που έχουμε τα θέματα καφενείο φιλάθλων, τσουλού-ουέφα κλπ είναι κουραστικό να γίνεται χλευασμός, πλάκα ή πειράγματα (πείτε το όπως θέλετε) και σε αυτά τα θέματα.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:28.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο