Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos
Κοιτάξτε, να παίξουν δύο διαφορετικά στοιχήματα δεν γίνεται. Η πιο σωστή πρόταση είναι να γίνει στυλ προ-πο με επιλεγμένους (από ποίον; ) αγώνες της SuperLeague, Β εθνικής (γιατί όχι; ), Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και Ch.L.
Η αρχική ιδέα ήταν να μιμηθούμε το περσινό SuperLeague 1-2-X οργανωμένο όμως λίγο καλύτερα. Δε μου άρεσε να τρέχουν δύο πράγματα ταυτόχρονα, και ο διαγωνισμός και το SuperLeague 1-2-X οπότε σκεφτείτε πως θα μπορέσουμε να το οργανώσουμε.
|
Καταρχήν θα πρέπει να οριστούν παραπάνω από 1-2 άτομα που θα επιλέγουν αγώνες και θα τους ανεβάζουν για στοιχηματισμό.Μιλάμε για ολόκληρη χρονιά οπότε είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν περίοδοι που κάποιοι να μην έχουν χρόνο να ασχοληθούν. Συμφωνώ και για επιλογή αγώνων,δεν έχει νόημα να μπαίνουν όλα και από παντού.
Για το SuperLeague 1-2-X έχω αντίθετη γνώμη για 2 λόγους. Πρώτον γιατί αν και υπήρχε η δυνατότητα επιλογής λίγων αγώνων για πρόβλεψη όλοι έκαναν πρόβλεψεις για όλα τα ματς κάτι που στον διαγωνισμό δεν θα γίνεται.
Δεύτερον γιατί είναι εντελώς διαφορετικός ο τρόπος βαθμολόγησης. Στο SuperLeague 1-2-X όλα τα ματς είχαν την ίδια βαρύτητα ως προς τους πόντους που κέρδιζες και δεν άλλαζε η κατάσταση από μία πρόβλεψη. Στον διαγωνισμό μπορείς να βάλεις όλες τις μονάδες σου σε ένα σημείο με μεγάλη απόδοση και να αλλάξουν όλα αν σου κάτσει η πρόβλεψη.
Προσωπικά θα ήθελα να συνεχιστεί αλλά ό,τι και αν αποφασιστεί τελικά δεν έχω πρόβλημα,δεν καίγομαι κιόλας.