Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-08-2007, 10:57   #9 (permalink)
Xavier
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Απάντηση: Διαγωνισμός Προγνωστικών 2007-2008

εγώ προτείνω να μπαίνουν οι αγώνες των πρωταθλημάτων αγγλίας, γαλλίας, γερμανίας, ιταλίας, ισπανίας και ελλάδας αλλά μόνο της 1ης κατηγορίας. κάτι σκωτίες και δανίες και κίνες να αποφεύγονται, όπως επίσης και κάτι β' γαλλίας, τσαμπιονσιπ, κύπελλα χωρών, φα και λιγκ καπ. τα ματς του τσου λου να μπαίνουν όλα αλλά και του ουέφα από τη φάση των ομίλων και μετά.

επειδή είναι πολλά τα ματς αυτά μπορούμε να ορίσουμε από ένα πρωτάθλημα σε κάποιο υπεύθυνο μέλος που θα θέλει και θα ασχολείται με αυτό. Δηλαδή να παιρνά τους αγώνες, να οριστικοποιεί και να κλείνει τα στοιχήματα κλπ. έτσι ένα μέλος που θα έχει ως ευθύνη την σούπερλίγκα ή την πρέμερσιπ θα περνάει 8-10 αγώνες/θέματα την εβδομάδα και δεν θα λιώνει ένας και μόνο. το σίγουρο είναι ότι ένας μοντ/αντμιν δεν μπορεί να βγάλει τον όγκο μόνος και στο φόρουμ δεν έχει μόνο το στοίχημα για να ασχοληθεί.

επίσης νομίζω ότι πρέπει να μπαίνει το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ μιας και δεν ασχολούνται όλοι με το ποδόσφαιρο και μόνο. δεν είναι ανάγκη νομίζω να υπάρχει κάθε μέρα στοίχημα, αυτό είναι αρρώστια όχι παιχνίδι.