Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni
Καταρχήν θα πρέπει να οριστούν παραπάνω από 1-2 άτομα που θα επιλέγουν αγώνες και θα τους ανεβάζουν για στοιχηματισμό.Μιλάμε για ολόκληρη χρονιά οπότε είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν περίοδοι που κάποιοι να μην έχουν χρόνο να ασχοληθούν. Συμφωνώ και για επιλογή αγώνων,δεν έχει νόημα να μπαίνουν όλα και από παντού.
|
Αυτό λύνεται. Μέχρι Τρίτη προτείνετε αγώνες και Τετάρτη καταρτίζεται το δελτίο
Παράθεση:
|
Για το SuperLeague 1-2-X έχω αντίθετη γνώμη για 2 λόγους. Πρώτον γιατί αν και υπήρχε η δυνατότητα επιλογής λίγων αγώνων για πρόβλεψη όλοι έκαναν πρόβλεψεις για όλα τα ματς κάτι που στον διαγωνισμό δεν θα γίνεται.
|
Όντως κάποια σημεία έμπαιναν καταναγκαστικά, με αυτή τη μορφή δε θα δεσμεύεσαι να δώσεις προγνωστικά για όλα τα παιχνίδια. Αλλά όπως είναι λογικό, όσα περισσότερα παιχνίδια παίζεις, τόσες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις ή και να χάσεις αντίστοιχα.
Παράθεση:
Δεύτερον γιατί είναι εντελώς διαφορετικός ο τρόπος βαθμολόγησης. Στο SuperLeague 1-2-X όλα τα ματς είχαν την ίδια βαρύτητα ως προς τους πόντους που κέρδιζες και δεν άλλαζε η κατάσταση από μία πρόβλεψη. Στον διαγωνισμό μπορείς να βάλεις όλες τις μονάδες σου σε ένα σημείο με μεγάλη απόδοση και να αλλάξουν όλα αν σου κάτσει η πρόβλεψη.
Προσωπικά θα ήθελα να συνεχιστεί αλλά ό,τι και αν αποφασιστεί τελικά δεν έχω πρόβλημα,δεν καίγομαι κιόλας.
|
Μα αυτός ήταν και ένας λόγος που δεν μου άρεσε αυτό το σύστημα. Έχουμε ένα δύο σιγουράκια, και πάμε για τα υπόλοιπα. Τώρα έτσι η σωστή πρόβλεψη ανταμείβεται ανάλογα με την δυσκολία που έχει.