![]() |
Απάντηση: Το στέκι των κατεστραμένων...
Ε όχι ρε π**στη μου να αλλάξω ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ επείδη κάποιες δεν θέλουν να καταλάβουν,Ε ΟΧΙ!
Απλά πιστεύω πως το ΜΜS που έστειλα με το τραγούδι με τους παρακάτω στίχους με κάνει πιό ξεκάθαρο από ποτέ και από την ανάποδη αφού από την καλή δεν είδα φως: Αγαπουλα μου γλυκια μου αγαπουλα, πεταξα τα πραγματα σου στην σακουλα και σου λεω γεια χαρα και Van Fa Culo τελειωσαμε και παρε και τον πουλο |
Ετσι ετσι
|
καλα οχι και ετσι ακριβως,αλλα μερικες θελουν και ετσι
|
Οσο και να πονατε μην προσπαθησετε να καταπολεμησετε τον πονο σας με ποτα απο το παρτυ του πανεπιστημιου...;)
|
http://uk.youtube.com/watch?v=aYXDfuo1Ltw
Yπόγεια Ρεύματα - Κοιτάς Μακριά Κοιτάς μακριά μα δε μου λες τι βλέπεις Μιλάς σωστά μα δε μου λες τι ξέρεις έτσι κι εγώ δεν θα σου πω ποτέ μου πως πάντα θα σε αγαπώ Κι αναζητώ στα λυπηρά τραγούδια μα δεν μπορώ να βρω άλλα καινούρια Τι ήταν και αυτό το ξαφνικό θεέ μου πήρα μονόδρομο ακριβό και κάνω ευχές σαν πέφτουνε τα αστέρια μα εσύ δεν θες να 'ρθεις τα καλοκαίρια σβήσε κι αυτό το όνειρο χαμένο κουράστηκα να νοσταλγώ |
Για την πάρτη μου και άντε γεια!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=WLl3tCAEnwo Άσ' την να λέει Στίχοι: Μάνος Ξυδούς Μουσική: Μάνος Ξυδούς Πρώτη εκτέλεση: Βασίλης Καρράς Σου είπε έτσι πρέπει, γεια χαρά Εσύ δακρύζεις Σου είπε πως επέρασε πολλά Θέλει να φύγει Δεν έμαθε ποτέ της ν' αγαπά και είναι μόνη Δεν έμαθε ποτέ της να πονά και σε πληγώνει Άσ' την να λέει, άσ' την να λέει εκείνη μόνο ξέρει, και μέσα της θα κλαίει Άσ' την να λέει Άσ' την να λέει Άσ' την να λέει Κι αν έφυγε και πήγε μακριά Αυτή θα χάσει Σου ράγισε για λίγο την καρδιά Θα σου περάσει Δεν έμαθε ποτέ της... Και αυτό για συμπλήρωμα για την άλλη ψυχασθενή της εβδομάδας. Και λέγε-λέγε Στίχοι: Γιάννης Πάριος Μουσική: Θανάσης Πολυκανδριώτης Πρώτη εκτέλεση: Στράτος Διονυσίου Κι ύστερα λένε πως φταίει ο φονιάς, για κοίτα ένας νταλκάς σε πειρασμό με βάζει. Με κοροϊδεύεις, με κάνεις ό,τι θες, εγώ που έδιωχνα γυναίκες μέχρι χθες. Και λέγε-λέγε, λέγε-λέγε, ο χριστιανός μπερδεύτηκα. Απ’ τα πολλά σου λέγε-λέγε χωρίς να θέλω μπλέχτηκα. Κι ύστερα λένε πως φταίει ο φονιάς. Κι ύστερα λένε πως φταίει ο φονιάς, το ξύλο της χρονιάς, μου φαίνεται πως θέλεις. Κοίτα μαζέψου πριν γίνει το κακό. Πολύ σου πέφτει που σ’ αγάπησα εγώ. Και λέγε-λέγε, λέγε-λέγε, ο χριστιανός μπερδεύτηκα. Απ’ τα πολλά σου λέγε-λέγε χωρίς να θέλω μπλέχτηκα. Και λέγε-λέγε, λέγε-λέγε, ο χριστιανός μπερδεύτηκα. Απ’ τα πολλά σου λέγε-λέγε χωρίς να θέλω μπλέχτηκα. Κι ύστερα λένε πως φταίει ο φονιάς... |
Έχεις την ωραία έκδοση του τραγουδιού :D
|
Παράθεση:
Νωρίς ξεκινήσαμε σήμερα ;D |
ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΟΡΦΗ
ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΟΝΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΥ Σ ΕΡΩΤΕΥΤΩ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΟΝΗ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ Σ ΑΡΝΗΘΩ |
Ποπο διάβασα τις τελευταίες 2-3 σελίδες. πολύ γέλιο έχουμε :D
|
Παράθεση:
|
Don't you worry about the distance
I'm right there if you get lonely Give this song another listen Close your eyes Listen to my voice, it's my disguise |
http://http://www.youtube.com/watch?v=sbGnTyPU1HM
Σε θυμάμαι http://www.world.gr/skin/images/misc/back2.gif Στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος Μουσική: Χρήστος Δάντης Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Κότσιρας Απόψε βγήκε η σελήνη στους δρόμους σαν τρελή κι εκείνη και με δυο μάτια δακρυσμένα μου είπε πως δεν τη ρωτάς ποτέ για μένα Θα΄θελα να΄ξερα πού να΄σαι κι αν έχεις κάτι να θυμάσαι και ψιθυρίζω μεσ΄το κρύο τόση αγάπη δεν τελειώνει μ΄ένα αντίο Σε θυμάμαι πάντα σε θυμάμαι πλάι σου δε θα΄μαι όμως στο μυαλό μου θα γυρνάς Σε θυμάμαι πάντα σε θυμάμαι Θεέ μου πώς φοβάμαι μήπως με τα χρόνια με ξεχνάς Δε λέει η νύχτα να χαράξει μα η καρδιά μου θα σε ψάξει μεσ΄του μυαλού μου τις κρυψώνες εκεί που ζούνε οι αγάπες στους αιώνες Σε θυμάμαι πάντα σε θυμάμαι πλάι σου δε θα΄μαι όμως στο μυαλό μου θα γυρνάς Σε θυμάμαι πάντα σε θυμάμαι Θεέ μου πώς φοβάμαι μήπως με τα χρόνια με ξεχνάς Θα΄θελα να΄ξερα πού να΄σαι κι αν έχεις κάτι να θυμάσαι και ψιθυρίζω μεσ΄το κρύο τόση αγάπη δεν τελειώνει μ΄ένα αντίο |
|
Στίχο προς στίχο...
Μη μου λες γιατί ξεχνάω κι απ' το σπίτι δεν περνάω δεν σε θέλω πια να ξέρεις: άλλη αγαπώ, άλλη θέλει η καρδιά μου κι άλληνε πονώ. Όταν σού 'λεγα με πόνο: χάνομαι για σένα λιώνω, έριχνες τα μάτια σου, μικρή μου, χαμηλά, ήθελες να πάρεις κάποιου άλλου τα φιλιά. Ήσουνα ξελογιασμένη και με άλλονε μπλεγμένη, τώρα κλαις, δε σε λυπάμαι, ούτε σε πονώ, την καρδιά μου θα την κάνω πέτρα σαν βουνό. Δεν με μέλει κι αν θα πάθεις, να πονέσεις για να μάθεις, κι όταν άλλον αγαπήσεις να μη τον γελάς, θα σ'αφήσει και εκείνος πάλι να πονάς. |
Ντάξει,τη μέρα που θα κατανοήσω πλήρως το ον που λέγεται γυναίκα θα πάω να αυτοκτονήσω. Δεν θα μένει τίποτα δυσκολότερο να κάνω σε αυτή τη ζωή. Μιλάμε μπροστά τους μια διαφορική εξίσωση 768ου βαθμού είναι αστεία.
ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΕΣ ΡΕ! ΝΑΙ,ΟΛΕΣ. |
http://www.zortal.gr/modules/x_movie...cid=2&lid=3303
Αφιερωμένο σε gatoni και TALOS Ακούστε το μέχρι το τέλος :rofl: |
Παράθεση:
|
Τρέξε http://www.world.gr/skin/images/misc/back2.gif
Στίχοι: Βραχάλη Ελεάνα Μουσική: Δάντης Χρήστος Ερμηνευτές: Ζήνα Πέγκυ, Δάντης Χρήστος (Ντουέτο ) Θ΄άλλαζαν όλα αν δε σ΄αγαπούσα θα΄μουν πιο ψύχραιμη δε θα ξεσπούσα θα σ΄ελευθέρωνα θα το μπορούσα όλα τα λάθη σου θα προσπερνούσα Δεν θα΄ταν πόλεμος δε θα νικούσα δε θα περίμενα δε θα αργούσα μόνο για μένα δε θα σε κρατούσα θ΄άλλαζαν όλα αν δε σ΄αγαπούσα πια Τρέξε να γλιτώσεις τώρα τρέξε αν σε πιάσω μπορεί να νιώσεις πως η αγάπη δυναμώνει κι έχει δύναμη που σκοτώνει τώρα τρέξε αν φοβάσαι απ΄τον έρωτα πιο μακριά,πιο μακριά Θ΄άλλαζαν όλα αν δε σ΄αγαπούσα την ηρεμία σου δε θα χαλούσα θα καταλάβαινα θα συγχωρούσα δε θα χρωστούσες και δε θα χρωστούσα Δεν θα΄ταν πόλεμος δε θα νικούσα δε θα περίμενα δε θα αργούσα μόνο για μένα δε θα σε κρατούσα θ΄άλλαζαν όλα αν δε σ΄αγαπούσα πια Τρέξε να γλιτώσεις τώρα τρέξε αν σε πιάσω μπορεί να νιώσεις πως η αγάπη δυναμώνει κι έχει δύναμη που σκοτώνει τώρα τρέξε αν φοβάσαι απ΄τον έρωτα πιο μακριά,πιο μακριά Τρέξε από μένα πιο μακριά... |
Παράθεση:
http://www.youtube.com/watch?v=paFkS5cafLk |
δε ξερω αν πρεπει να ευχαριστησω ή να βρισω το γατονι γι αυτο το
κομματι Όταν θα φεύγεις http://www.world.gr/skin/images/misc/back2.gif Στίχοι: Γιάννης Μπαγουλής Μουσική: Χριστόφορος Γερμενής Πρώτη εκτέλεση: Πασχάλης Τερζής Εγώ τα λάθη της καρδιάς μου θα πληρώσω κι όλα τα χρέη της αγάπης μου για σένα όσα μου πήρες κι άλλα τόσα θα σου δώσω όλα τα κέρδισες μα έχασες εμένα Οταν θα φεύγεις μη γυρίσεις να με δείς πάρε ότι θέλεις μα να φύγεις μόνο βιάσου ούτε συγνώμη ούτε γειά σου να μου πεις θέλω να σβήσω μια για πάντα τ΄όνομά σου Δεν μετανιώνω μα δεν άξιζε να δώσω τόση αγάπη τόσα όνειρα για σένα κράτα τα όλα από σένα να γλιτώσω όλα τα κέρδισες μα έχασες εμένα Οταν θα φεύγεις μη γυρίσεις να με δείς πάρε ότι θέλεις μα να φύγεις μόνο βιάσου ούτε συγνώμη ούτε γειά σου να μου πεις θέλω να σβήσω μια για πάντα τ΄όνομά σου Οταν θα φεύγεις μη γυρίσεις να με δείς θέλω να σβήσω μια για πάντα τ΄όνομά σου |
Μία για μένα και μία για τον νάυτη. ;)
Γιατί φεγγάρι Στίχοι: Σμαρούλα Μαραγκουδάκη Μουσική: Ευριπίδης Νικολίδης Πρώτη εκτέλεση: Πασχάλης Τερζής Τι ώρα πήγε τι χρώμα πήρε ο ουρανός τι μέρα να 'ναι εδώ που λείπει ο θεός Σε ποιανού το χέρι είναι πάλι να 'ρθεις που να στείλω τη ζωή μου να το ξαναδείς Γιατί φεγγάρι μακριά σου αν χαράξει θα κόβει φλέβες σαν τραγούδι με ψυχή και εγώ θα πρέπει ότι έχεις κομματιάσει να ξαναχτίσω και να ζήσω απ' την αρχή Τι ώρα πάει ποιος μου χτυπάει να δει αν ζω Τι μέρα να 'ναι εδώ που μ' άφησες μισό Σε ποιους δρόμους λάθος δρόμο παίρνεις γιατί Που να ανοίξω την καρδιά μου κάτι να σου πει Γιατί φεγγάρι μακριά σου αν χαράξει θα κόβει φλέβες σαν τραγούδι με ψυχή και εγώ θα πρέπει ότι έχεις κομματιάσει να ξαναχτίσω και να ζήσω απ' την αρχή |
Κορίτσι μου εσύ :)
Στίχοι: Νίκος Σαρρής Μουσική: Αντώνης Σκόκος Πρώτη εκτέλεση: Πάνος Κιάμος Χαμήλωσε τα μάτια σου η νύχτα μη στα πάρει γιατί μετράει τα άστρα της και λείπει ένα ζευγάρι Χαμήλωσε το βλέμμα σου να μη ντραπεί ο ήλιος γιατί έχει πει στον ουρανό πως δεν υπάρχει ίδιος Κορίτσι μου εσύ ψυχή μου αυγουστιάτικο φεγγάρι μου Κορίτσι μου εσύ απόψε έλα φώτισε για χάρη μου Κορίτσι μου εσύ ζωή μου αστροφεγγιά μου καλοκαίρι μου Κορίτσι μου εσύ για πάντα έλα γίνε απόψε ταίρι μου Μαζί σου κι όπου βγει λιακάδα η βροχή στ΄ορκίζομαι θα είμαστε μαζί κορίτσι μου εσύ Σιγά σιγά τα χάδια σου μπροστά μου μη μεθύσω μη γίνουμε ωκεανός και δεν γυρίσω πίσω Κορίτσι μου εσύ ψυχή μου αυγουστιάτικο φεγγάρι μου Κορίτσι μου εσύ απόψε έλα φώτισε για χάρη μου Κορίτσι μου εσύ ζωή μου αστροφεγγιά μου καλοκαίρι μου Κορίτσι μου εσύ για πάντα έλα γίνε απόψε ταίρι μου |
|
http://www.youtube.com/watch?v=uJNI7k_fPz0
Είμαι εδώ Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη Μουσική: Δημήτρης Κοντόπουλος Πρώτη εκτέλεση: Πέγκυ Ζήνα Μου λες δεν είμαι αυτό που πάντα αναζητούσες κι αν μ' είχες λες πως δε θα με κρατούσες Μπορεί να μη μοιάζω μ' όλα αυτά που ονειρεύεσαι μα θα σε ξάφνιαζε το πόσο σ' αγαπώ Εσύ με βλέπεις σαν να είμαι κάτι πια περαστικό ένα ασήμαντο ταξίδι και μικρό μα φως μου εγώ δεν ικετεύω ούτε και παρακαλώ αν το θες να μ' αγαπήσεις είμαι εδώ μονάχα αν θες να μ' αγαπήσεις είμαι εδώ Είμαι το βήμα που δεν έκανες ακόμα που μια διστάζει η καρδιά και μια το σώμα Κι αν νίκησε ο φόβος την αγάπη που δεν ένιωσες εγώ σ' αφήνω να προσέχεις, σ' αγαπώ Κι εσύ με βλέπεις σαν να είμαι κάτι πια περαστικό ένα ασήμαντο ταξίδι και μικρό μα φως μου εγώ δεν ικετεύω ούτε και παρακαλώ αν το θες να μ' αγαπήσεις είμαι εδώ μονάχα αν θες να μ' αγαπήσεις είμαι εδώ Φαντασία μου Στίχοι: Γιώργος Μουκίδης Μουσική: Γιώργος Μουκίδης Πρώτη εκτέλεση: Πέγκυ Ζήνα Κατηγορώ τον εαυτό μου που αγάπησε πολύ και τραγουδάει όλο αχ κι όλο γιατί κατηγορώ που δεν λογάριασα ποτέ μου τί περνώ κατηγορώ που δεν λογάριασα ποτέ μου τί περνώ Φταις εσύ που κάνω λάθη φαντασία μου μεγάλη που τα βράδια με πηγαίνεις μακριά κι όταν πίνω και θυμώνω και γυρίζω πίσω πάλι φαντασία μου με παίρνεις αγκαλιά Ομολογώ οτι θυμάμαι όλο λόγια και φιλιά που άλλα ήτανε πικρά κι άλλα γλυκά ομολογώ οτι δεν ξέχασα κι ακόμα αγαπώ ομολογώ οτι δεν ξέχασα κι ακόμα αγαπώ Φταις εσύ που κάνω λάθη φαντασία μου μεγάλη που τα βράδια με πηγαίνεις μακριά κι όταν πίνω και θυμώνω και γυρίζω πίσω πάλι φαντασία μου με παίρνεις αγκαλιά |
Παράθεση:
|
Ο συνδρομητής που καλέσατε λείπει σε παράλληλο σύμπαν, δοκιμάστε αργότερα... ;D
http://www.youtube.com/watch?v=MCaSi7vBiPw Όνειρο ζω Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης Να'μαι στα σύννεφα ψηλά μ' ένα τηλέφωνο αγκαλιά όπως οι φλέβες δυνατά τ' ακούω πάλι να χτυπά Υποχρεώσεις και δουλειά μου κλέβουν κάτι απ' τη χαρά Είναι πληγή να σ' αγαπώ όταν μου είσαι μακριά Μόνο αν είσαι εσύ, εγώ απαντώ... Μη, δεν είμαι εδώ, όνειρο ζω και μη με ξυπνάτε τώρα Μη, για ό,τι καλό ή ό,τι κακό τα λέμε άλλη ώρα... Μη, είμαι αλλού σ' άλλη τροχιά, σ' άλλη γη, σ' άλλη χώρα Μη, δεν είμαι εδώ, όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε τώρα... Να ονειρεύομαι γλυκά μ' ένα τηλέφωνο αγκαλιά όπως οι φλέβες δυνατά τ' ακούω πάλι να χτυπά Και μόνο αν είσαι εσύ, εγώ απαντώ... |
Υπάρχουν φάσεις που δεν χωράνε συμβιβασμοί, τέλλλλος....
http://www.youtube.com/watch?v=xUfogCY0Az4 Όλα η τίποτα (κι ό,τι γίνει ;D) Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης Τι και αν μ' έσπασες κομμάτια πάλι θα ενωθώ πάλι μπρος στα δυό σου μάτια ίσια θα σταθώ Και με την καρδιά στα χέρια θα 'ρθω να σου πω πήγαινε με ως τα αστέρια ή ως το γκρεμό Πάρε με-δώσε με ή ξέχασε με Πάρε με-κράτα με ή αφησε με Αγάπα με-φίλα με ή μίσησε με Όλα η τίποτα μαζί σου Δε λυπάμαι τον εαυτό μου ας καταστραφώ σώμα δεν κρατάω δικό μου για να το νοιαστώ Ό,τι έζησα ό,τι είδα ήταν όλα εσύ πότε ήσουν ηλιαχτίδα πότε φυλακή |
Όλη η αλήθεια....
Για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα αρκεί να είσαι: 1. φίλος 2. σύντροφος 3. εραστής 4. αδελφός 5. πατέρας 6. δάσκαλος 7. εκπαιδευτής 8. μάγειρας 9. μαραγκός 10. υδραυλικός 11. μηχανικός 12. διακοσμητής εσωτερικών χώρων 13. στυλίστας 14. σεξολόγος 15. γυναικολόγος/ μαιευτήρας 16. ψυχολόγος 17. ψυχίατρος 18. θεραπευτής 19. τολμηρός 20. τακτικός 21. καλός πατέρας 22. πολύ καθαρός 23. συμπαθητικός 24. αθλητικός 25. στοργικός 26. προσεκτικός 27. ιππότης 28. έξυπνος 29. οραματιστής 30. δημιουργικός 31. γλυκός 32. δυνατός 33. κατανοητικός 34. ανεκτικός 35. ευσυνείδητος 36. φιλόδοξος 37. ικανός 38. θαρραλέος 39. αποφασιστικός 40. έμπιστος 41. γεμάτος σεβασμό 42. παθιασμένος 43. αβρόφρων 44. πολύ πλούσιος 45. να αγαπάς τις αγορές 46. να μην γκρινιάζεις 47. να μην της είσαι βάρος 48. να μην κοιτάζεις άλλες Ταυτόχρονα θα πρέπει να προσέξεις πολύ να: 49. μην είσαι ζηλιάρης αλλά ούτε και αδιάφορος 50. να τα πηγαίνεις καλά με την οικογένειά της αλλά να μην αφιερώνεις στην τελευταία περισσότερο χρόνο απ' ό,τι σε αυτή. 51. να της αφήνεις το χώρο της αλλά να δείχνεις ανήσυχος για το πού πηγαίνει. Είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό: 52. Να μην ξεχνάς ημερομηνίες: α.) Επετείων (γάμου, αρραβώνων, πρώτης συνάντησης...) β.) Πτυχίου (αν υπάρχει) γ.) Ονομαστικής εορτής (αν υπάρχει) δ.) Τελευταίας περιόδου. Δυστυχώς ακόμη κι αν ανταποκρίνεσαι πλήρως στις παραπάνω απαιτήσεις, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% πως θα την κάνεις ευτυχισμένη, διότι μπορεί να αισθανθεί φυλακισμένη σε ένα βίο αποπνικτικής τελειότητας από τον οποίο να θελήσει να απελευθερωθεί δραπετεύοντας με το πρώτο κωλόπαιδο που θα παρουσιασθεί μπροστά της! Ισως γι' αυτό ο Θεός (μεγάλη η Χάρη Του) είπε: «αγάπα την» αλλά δεν είπε «κατανόησέ την.» Πως θα κάνεις ευτυχισμένο έναν άνδρα: 1. Να του κάθεσαι και 2. μη του τα πρήζεις! |
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Ωραίος!!!!
|
Τραϊανέ Δέλλα θα συμφωνήσω μαζί σου,καλά τα είπες την Κυριακή (ναι,καλά διαβάσατε).
ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! (66) Επίσης θα συμφωνήσω με τον Σταμάτη Γονίδη και το νέο μεγάλο του άσμα. :clap: Το κάνουμε και ντουέτο με TALO αν θέλετε! Μοιράζουμε και ωτοασπίδες γιατί είναι και λίγο φάλτσο το παλικάρι. :P http://www.youtube.com/watch?v=RcvrEAK4gC8 Σου χρειάζεται Στίχοι: Σταμάτης Γονίδης Μουσική: Σταμάτης Γονίδης Πρώτη εκτέλεση: Σταμάτης Γονίδης Σ' ένα φτηνό ξενοδοχείο Μόνος μου και έξω κάνει κρύο Χωρίς κανένας να με νοιάζεται Έτσι με άφησες θυμάμαι Μόνος μου πάλι να κοιμάμαι Και μια καρδιά που σ’ αγαπάει να κομματιάζεται Σου χρειάζεται, σου χρειάζεται Ένας άνδρας που να μοιάζετε Να πονάς και αυτός για σένα να μην νοιάζεται Να πονέσεις όπως πόνεσα και εγώ Σου χρειάζεται, σου χρειάζεται Ένας άνδρας να ταιριάζετε Την αγάπη σου με άλλη να μοιράζεται Να πονέσεις απ’ αυτό τον χωρισμό Με μια φτηνή δικαιολογία Δεν έχασες την ευκαιρία Έφυγες τα αγρία χαράματα Έτσι με άφησες θυμάμαι Τον εαυτό μου να λυπάμαι Την μοναξιά μου να την δω πάλι κατάματα Σου χρειάζεται, σου χρειάζεται Ένας άνδρας που να μοιάζετε Να πονάς και αυτός για σένα να μην νοιάζεται Να πονέσεις όπως πόνεσα κι εγώ Σου χρειάζεται, σου χρειάζεται Ένας άνδρας να ταιριάζετε Την αγάπη σου με άλλη να μοιράζεται Να πονέσεις απ’ αυτό τον χωρισμό |
Καλημέρες.Τι γίνεται?Όλα καλά?
click to show click to show |
http://www.youtube.com/watch?v=CMwdAc1Dzfg
Dead or alive-You spin me round (like a record) Yeah I, I got to know your name Well and I, could trace your private number baby All I know is that to me You look like you're lots of fun Open up your lovin' arms I want some Well I...I set my sights on you (and no one else will do) And I, I've got to have my way now, baby (and no one else will do) And I, I've got to have my way now, baby All I know is that to me You look like you're havin' fun Open up your lovin' arms Watch out, here I come You spin me right round, baby right round like a record, baby Right round round round You spin me right round, baby Right round like a record, baby Right round round round I, I got be your friend now, baby And I would like to move in Just a little bit closer (little bit closer) All I know is that to me You look like you're lots of fun Open up your lovin' arms Watch out, here I come I want your love I want your love |
Λογω του ποσταρισματος του παραπανω τραγουδιου, η ηγεσια και εργολαβια του παροντος θεματος, καλει το μελος Καλλιθεα4 σε απολογια με την κατηγορια της ιεροσυλης επιλογης εν συγκρίση με τα προηγουμενα ΕΛΛΗΝΙΚΑ καψουροτραγουδα που προαγουν το πνευμα και τη σωστη αντιμετωπιση των γκομενοκαταστασεων.
Κυριοι, στο πνευμα της παγκοσμιοποιησης και της ομογενοποιησης των συναισθηματων, το αντρο μας θα ναι απο τα τελευταια που θα πεσει. Καλλιθεες και λοιποι γραφικοι ας ανοιξουν ενα θεμα ισως με τιτλο ''φλωροστεκι των φλωροκατεστραμενων'' να βαζουν αναλογα τραγουδια. Καλω το γατονι να παρει θεση.- |
Τίποτα,αυτά τα τραγούδια δεν συνάδουν με το στέκι που φτιάξαμε,τιμήσαμε και αγαπήσαμε. Επίσης αυτά τα τραγούδια δεν έχουν αποτέλεσμα. Είναι σαν να λες "Θα πνίξω τον πόνο μου στο ποτό,μπάρμαν τσάκο μια σουμάδα".
Το στέκι ήταν και θα παραμείνει ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ δεν θα το αφήσουμε να γίνει το στέκι ΤΩΝ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΩΝ. Και αυτό είναι δέσμευση... Ευχαριστώ. |
προσυπογραφω κι επειδη εφαγα και ειμαι χορτατος, συν του οτι ειναι πιτσιρικας και θα μαθει, λεω να παρει τη δευτερη ευκαιρια που ολοι αξιζουν.
|
Eεεε με τη σειρά μου εεεε θέλω εεε να απολογηθώ εεε και να υποσχεθώ εεε πως δεν θα εεε υποπέσω εεε σε αντίστοιχο εεε παράπτωμα ξανά.
Να θυμίσω πως πέρασα Πρωτοχρονιά σε Γιαννιά-Στάμο οπότε έχω κάποια ελαφρυντικά. |
|
τωρα περασες στο αλλο ακρο...μη το δει ο μανος το ποστ και τον ψαχνουμε παλι
|
Παράθεση:
πολυ ωραιο τραγ..................... |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:20. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin