![]() |
Απάντηση: Το στέκι των κατεστραμένων...
Ας γελάσω τρις... :hehe::hehe::hehe:
Αφού ρε ανυπαρκτίδη σε λίγο καιρό πάλι θα την πατήσεις την μπανανόφλουδα και θα λες τα γνωστά! Και μετά θα σηκωθείς και θα ψάχνεις την ίδια μπανανόφλουδα να την ξαναπατήσεις! Κύκλοι είναι ρεεεεε! Κλείνει ο ένας και μετά από λίγο καιρό ανοίγει ο επόμενος! |
Παράθεση:
|
...ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΝΟ, ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΝΟ
ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΝΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΑΝ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΑΡΓΑ ΚΙ ΑΛΛΩΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΟΥΝ ΛΑΙΜΑΡΓΑ... |
περαστικά
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Έχει ο καιρός γυρίσματα... :hehe::hehe::hehe: Αλλά τόσο σύντομα??? ;D Έλα,πάμε... http://www.youtube.com/watch?v=G9w2QUAjgEA The Calling - Wherever You Will Go So lately been wondering Who will be there to take my place When I'm gone, you'll need love To light the shadows on your face If a greater wave shall fall It'll fall upon us all With those dreams that are set in stone Could you make it on your own If I could, then I would I'll go wherever you will go Way up high, or down low I'll go wherever you will go And maybe I'll find out A way to make it back someday To watch you, to guide you Through the darkest of your days If a greater wave shall fall And fall upon us all Then I hope there's someone out there Who can bring me back to you If I could, then I would I'll go wherever you will go Way up high, or down low I'll go wherever you will go Run away with my heart Run away with my heart Run away with my heart I know now just quite how My life and love might still go on In your heart, in your mind I'll stay with you for all of time If I could, then I would I'll go wherever you will go Way up high, or down low I'll go wherever you will go If I could turn back time If I could, then I would I'll go wherever you will go Way up high, or down low I'll go wherever you will go If I could make you mine If I could, then I would I'll go wherever you will go Way up high, or down low I'll go wherever you will go |
χαλαρωσε φιλαρακι και μη προτρεχεις(66)
|
ολη η αληθεια σ ενα κομματι
http://http://www.youtube.com/watch?v=21WE1XmxYDs |
Μια βραδιά στου Τζιλιμπάκη
Στίχοι: Έτσι Ντε Μουσική: Χάρης&Πάνος Κατσιμίχας Πρώτη εκτέλεση: Έτσι Ντε Οψές απού 'πινα ρακές με κάποιο σύντεκνό μου γαέρνω, θωρώ πίσω μου δυο μάθια, δυο ματάκια γιαγέρνω στο δικό μου "Σηφάκη, είν' ομορφούλα!" "Κι αμ' ίντα;" μ' αποκραίνει κι ετσά αρχίσαν ούλα Τότες εγώ εξάμωσα για να τη μαγνητίξω τέθοια 'ναι χούγια ζόρικα που κάμουν στη Σητεία μα το Θεό σας λέγω, δε κάμαμε χαΐρι δε μου 'δινε καμία, διάλε τη σημασία Όπως καλά γροικάτε το κιαολιάς δε με φελούσε αλλά εγώ ξακλούθαγα να τη θωρώ του κάκου ο σύντεκνος μουρμούραγε: "Μανούσο, σου μιλάω Για πες μου ίντ' απόκαμες;" "Πράμα" του απαντάω Σε μια στιγμή τα μάθια τζη στραφαίναν πέρα δώθε και τα δικά μου απάντηξαν σαν κάτι να ζητούσε ταράχτηκα κι εθάρρουνα: "Θε μου, εμένανε ξανοίγει" όμως εκείνη ζήτουνε να πάει ν' αποπατήσει Διάλε, τσ' αποθαμένους τζη και θα με κουζουλάνει για λόγου τζη απολείπομαι κι αυτή δε το κατέει Όφου, αεράκι να 'μουνα, καπνός από 'να μπάφο στο μπέτη τζη να χώνουμαι κι εκείνη ας μη με θέλει Διάλε, τσ' απολιμάρες τζη και θα με κουζουλάνει κατάρα απού τηνε θωρεί κι απού τηνε γυρεύει μ' ανάθεμά ντον πιότερο απού τηνε βατεύει κι απλώνει τζι χερούκλες του, τον πούστη θα τον σφάξω... Έλα, έλα, τον πούστη θα τον σφάξω ;D |
Και στα καπάκια έρχεται ο Κιάμος και λέει ΑΥΤΟ το τραγούδι....
Χτες με κάποιον είχα την κουβέντα σου ρώταγε τι κάνει αυτή η ψυχή και του εξηγούσα ένα απ' τα ταλέντα σου όποιος πριν σ' έχει λατρέψει σε μισεί Εύκολα, η καρδιά σου αλλάζει χέρια εύκολα η ευχή σου αλλάζει αστέρια εύκολα κι όταν πάρεις ό,τι θέλεις δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις. Εύκολα, το κορμί σου αλλάζει χάδι εύκολα θα σε σκότωνα ένα βράδυ εύκολα μα έχε χάρη που με πρόλαβες εσύ. Χτες περνούσα έξω απ' το σπίτι σου πέρσι τέτοια μέρα ήμουν εδώ ποιός να 'ναι το θύμα απόψε μες στο δύχτι σου πέρσι τέτοια μέρα ήμουν εγώ Εύκολα, η καρδιά σου αλλάζει χέρια εύκολα η ευχή σου αλλάζει αστέρια εύκολα κι όταν πάρεις ό,τι θέλεις δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις. Εύκολα, το κορμί σου αλλάζει χάδι εύκολα θα σε σκότωνα ένα βράδυ εύκολα μα έχε χάρη που με πρόλαβες εσύ. Γιατί ρε άνθρωπε? Γιατί δεν περιμένεις 3 βδομάδες να τελειώσει η εξεταστική να κυλιστούμε στα πατώματα με την ησυχία μας; Κουφάλα,τσάτσε της Heineken και της Κάιζερ! |
http://http://www.youtube.com/watch?v=hjZoIxCx-HY
Where do I take this pain of mine I run but it stays right by my side So tear me open and pour me out There's things inside that scream and shout And the pain still hates me So hold me until it sleeps Just like the curse, just like the stray You feed it once and now it stays Now it stays So tear me open but beware There's things inside without a care And the dirt still stains me So wash me until I'm clean It grips you so hold me It stains you so hold me It hates you so hold me It holds you so hold me Until it sleeps So tell me why you've chosen me Don't want your grip, don't want your greed Don't want it I'll tear me open make you gone No more can you hurt anyone And the fear still shakes me So hold me, until it sleeps It grips you so hold me It stains you so hold me It hates you so hold me It holds you, holds you, holds you until it sleeps (x4) I Don't want it want it want it want it want it No So tear me open but beware There's things inside without a care And the dirt still stains me So wash me 'til I'm clean I'll tear me open make you gone No longer will you hurt anyone And the hate still shapes me So hold me until it sleeps (x5) |
Το βιντεάκι που βρήκα είναι αυτοσχέδιο και έχει πλάκα...
http://www.youtube.com/watch?v=zixg-vIQBLM Happy Together-The Turtles Imagine me and you, I do I think about you day and night, it's only right To think about the girl you love and hold her tight So happy together If I should call you up, invest a dime And you say you belong to me and ease my mind Imagine how the world could be, so very fine So happy together I can't see me lovin' nobody but you For all my life When you're with me, baby the skies'll be blue For all my life Me and you and you and me No matter how they toss the dice, it has to be The only one for me is you, and you for me So happy together I can't see me lovin' nobody but you For all my life When you're with me, baby the skies'll be blue For all my life Me and you and you and me No matter how they toss the dice, it has to be The only one for me is you, and you for me So happy together Ba-ba-ba-ba ba-ba-ba-ba ba-ba-ba ba-ba-ba-ba Ba-ba-ba-ba ba-ba-ba-ba ba-ba-ba ba-ba-ba-ba Me and you and you and me No matter how they toss the dice, it has to be The only one for me is you, and you for me So happy together So happy together How is the weather So happy together We're happy together So happy together Happy together So happy together So happy together (ba-ba-ba-ba ba-ba-ba-ba) |
Γυναικες απλως δεν υπαρχετε.....τελος.
|
Κάνεις μεγάλο λάθος! Υπάρχουν αλλά υπάρχουν για να μας τρελαίνουν και να μας βασανίζουν.
|
ε δεν αξιζουν μια τοτε.......
|
Χμμμμ... Μυρίζομαι πως παίχτηκε φουστιά... Μη μασάς ρε!Αυτό είναι που θέλουν,να μασήσεις! Και να μασήσεις δηλαδή,μη το τους το δείχνεις ποτέ και για κανένα λόγο!
|
Συμπαράσταση στον Αιθέρα και αφιερωμένο σε όσες μας κάνανε φουστιές και μετά μας ξαναθυμήθηκαν σαν να μην τρέχει τίποτα! Άσταδιαλα ζώα!
Δε σε χρειάζομαι Στίχοι: Γιώργος Μουκίδης Μουσική: Γιώργος Μουκίδης Πρώτη εκτέλεση: Νότης Σφακιανάκης Πήρα τη μορφή σου, κι έφυγα ξανά με τη θύμησή σου βόλτα στα στενά. Mύρισα τα μαύρα τα σγουρά μαλλιά κι ένιωσα τον πόνο να με τυραννά. Δε σε χρειάζομαι, δεν σε χρειάζομαι, θέλω μονάχος τα φανάρια να περνώ. Δε σε χρειάζομαι, κι ούτε που νοιάζομαι σε ποιο σοκάκι θα με βρει το πρωινό. Τώρα σου μιλάω κι είσαι μακριά, θέλω να σ’ αγγίξω μόνο μια φορά, να ξαναγυρίσεις να σε δω ξανά, να ’χω τη φωνή σου να μου τραγουδά. Δε σε χρειάζομαι... http://www.youtube.com/watch?v=9AxWeMC1U5w Και κάτι πιό σκληροπυρηνικό για να γουστάρουμε! ;D Πέρνα κι εσύ Στίχοι: Σπύρος Γιατράς Μουσική: Αλέκος Χρυσοβέργης & Ειρήνη Χρυσοβέργη Πρώτη εκτέλεση: Νότης Σφακιανάκης Πισώπλατα μαχαιρωμέvoς αυτός o έρωτας πεθαίvει σαv παιδί. Μέσ' στα σκoτάδια γεvvημέvoς μια ηλιαχτίδα φως δεv πρόλαβε vα δει. Πέρvα κι εσύ όπως πέρασαv κι oι άλλες. Πέρvα κι εσύ κάvε τo κoρμί μoυ σκάλες η ψυχή μoυ όμως είvαι παλικάρι ούτε o Χάρoς δεv μπoρεί vα μoυ τηv πάρει. Πισώπλατα μαχαιρωμέvoς αυτός o έρωτας πεθαίvει σαv παιδί. Από τη μoίρα χτυπημέvoς σα μεταvάστης oρφαvός σε ξέvη γη. |
ενταξει δεν το δειχνεις δεν τον δειχνεις αλλα οταν εισαι μονος σου καταρεεις...
|
Μόνος σου εννοείται, κάνεις ό,τι σου έρχεται. Αν υπάρχει και κανας κολλητός κοντά να σε μαζέψει και να καθαρίσει για τυχόν παρεκτροπές ακόμα καλύτερα. Αλλά μπροστά τους iceman.
|
|
Παράθεση:
και μονος σου δηλαδη ετσι πρεπει να εισαι. δεν γινομαστε εμεις ρομπες για καμια γκομενα. (δηλαδη οσο γιναμε, γιναμε :P) οσο να ναι την πατας μια την πατας δυο τι να σας πω ρε μαγκες μπορει να ειναι η φαση που βρισκομαι αλλα εγω αισθανομαι το ιδιο ευαισθητος με την καρεκλα που καθομαι. edit: τωρα ειδα ολο το thread :P ρε μιλαμε για ολοσχερη καταστροφη!! τι ειναι αυτα ρε (που λεει και ο γεωργιου) ? μηπως ειναι τυχαιο οτι το τοπικ το ανοιξε γυναικα? για να γελανε μαζι μας το ανοιξανε. ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΚΑΡΑΚΑΜΜΕΝΩΝ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ |
Χωρις βιντεο για την παρτη μου μονο
Is it getting better? Or do you feel the same? Will it make it easier on you now? You got someone to blame You say One love One life When it's one need In the night One love We get to share it Leaves you baby if you Don't care for it Did I disappoint you? Or leave a bad taste in your mouth? You act like you never had love And you want me to go without Well it's Too late Tonight To drag the past out into the light We're one, but we're not the same We get to Carry each other Carry each other One Have you come here for forgiveness? Have you come to raise the dead? Have you come here to play Jesus? To the lepers in your head Did I ask too much? More than a lot. You gave me nothing, Now it's all I got We're one But we're not the same Well we Hurt each other Then we do it again You say Love is a temple Love a higher law Love is a temple Love the higher law You ask me to enter But then you make me crawl And I can't be holding on To what you got When all you got is hurt One love One blood One life You got to do what you should One life With each other Sisters Brothers One life But we're not the same We get to Carry each other Carry each other One One |
Παράθεση:
Για μπροστά τους καλά τα λες αλλά μόνος σου δεν το πολυελέγχεις γιατί ο εγωϊσμός πάει περίπατο και γυρνώντας σου φέρνει και κανα μπουκάλι επιπλέον να έχεις. Ό,τι πέφτει το άπειρο κάψιμο στο θέμα πέφτει αλλά για μποϊκοταζ όπως θα διαπίστωσες είναι λίγο δύσκολο! Έχουμε πολλά επείγοντα περιστατικά! Όπου 'ναι ξανακυλάω και εγώ για τα καλά,θα γίνουμε περισσότεροι... ;D Προς το παρόν ΑΥΤΟ: Δάνειο ζωής Στίχοι: Νίκος Φραγκούλης Μουσική: Γιώργος Ιωαννίδης Πρώτη εκτέλεση: Νότης Σφακιανάκης Ζωή πικρή πες μου λοιπόν τι έχω κάνει Και με παιδεύεις και φαρμάκι με κερνάς Ασε με λίγο μήπως βρω κι εγώ λιμάνι Δώσε μου πίσω τη χαρά που μου χρωστάς Δως μου ένα δάνειο ζωή Δυο μήνες ευτυχία Και βάλε επιτόκιο Δυο χρόνια δυστυχία Εγώ ζητάω φάρμακο για τις πληγές μου Κι εσύ φαρμάκι έχεις μάθει να κερνάς Αφού τα χρέη μου τα πλήρωσα για πες μου Πότε θα πάψεις επιτέλους να χτυπάς |
Καλα τα τραγουδια ειναι ΕΛΕΟΣ ετσι :p
Εμενα που με εχει καταστρεψει το πανεπιστημιο μπορω να λεω τον πονο μου εδω μεσα :P ?? Καποτε ηταν ενας μικρος μαθητης που επαιρνε καλους βαθμους και ειχε αγωνια για το αν θα καταφερει να μπει στη σχολη που ηθελε γιατι αλλιως τον πουλο δεν θα ειχε μελλον κλπ και τα καταφερε αλλα δεν του ειχαν πει πως στην ελλαδα ο πηχυς ειναι ψηλα αλλα μολις τον πηδηξεις πεφτεις στα σκατα! δεν υπαρχει μαξιλαρι, πεφτεις στα σκατα του συστηματος της δημοσιας παιδειας(ανωτατης). και ετσι κατεληξα εδω που ειμαι :P Πραγματικα ειναι μοναδικο αυτο που σου κανουν, σε κανουν να νιωσεις πραγματικα αχρηστος, αργοσχολος και (σχεδον) δημοσιος υπαλληλος. Και να θελεις να μην την παθεις δεν γινεται, ειναι υποχρεωτικο το εγκαυμα. Ασε αμα θες να την πατησεις κιολας.. τοτε γινεσαι Commando7hh :P |
WHAT ARE WE SUPPOSED TO DO
AFTER ALL THAT WE'VE BEEN THROUGH WHEN EVERYTHING THAT FELT SO RIGHT IS WRONG NOW THAT THE LOVE IS GONE THERE IS NOTHING LEFT TO PROOF NOW YOU STILL DENY THE SIMPLE TRUTH CAN'T FIND A REASON TO KEEP HOLDING ON NOW THAT THE LOVE IS GONE |
Destination unknown...
Follow me and let's go.......... |
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΞΑΝΑΖΩ.................
ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩ (66) |
Παράθεση:
Φέρτε τον Ζαππίδη, φέρτε τον ντεεεεεε |
ο ταλος τραγουδαει οτι τον εκφραζει καθε στιγμη χωρις κοληματα και κομπλεξ!
|
Ύστερα από 293474744 μπύρες, δηλώνω με τεράστια σιγουριά, πως απόψε δεν την παλεύω.... (66)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
ε ρε επιτυχιες το στεκι σημερα. Τι εγινε δεσποινα?
Δεσποινα - γκομενακι σημειωσατε χ? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Νόμιζα πως είχε πιάσει πάτο από το μεσημέρι, αλλά πριν από λίγο αναθεώρησα... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ευχαριστω για το κουραγιο γιατι αν δε μου το λεγες παει...θα πεθαινα |
Παράθεση:
|
Ρητορική ερώτηση:
Υπάρχει μια ωραία λεξούλα που λέγεται "τέλος". Ορισμένες φορές την συναντάμε και σε μορφή ρήματος (τελειώσαμε). ΤΙ ΣΤΟΝ Π**ΤΣΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕ Π**ΣΤΗ ΜΟΥ; Σκέφτομαι να αλλάξω αριθμό μετά από 5 χρόνια γιατί μερικοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα!! ΚΑΠΟΤΕ ήταν αλλιώς,τώρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι έτσι.Στις πόσες φορές το καταλαβαίνει κάποιος αυτό; 1+1=2 ΡΕ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ, ΕΛΕΟΣ. ΟΛΑ σε ένα στίχο... Well it's too late,tonight to drag the past out into the light... |
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:20. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin