![]() |
Απάντηση: Το στέκι των κατεστραμένων...
Παράθεση:
Listen to your heart - Roxette |
Πείτε μου ένα λόγο για να μην συγχωνεύσω αυτό το θέμα με το "Πες μας τι νιώθεις με ένα τραγουδάκι"
|
Αστρολαβε δωσ'τους απο μια σφραγιδα να δεις πως θα στρωσουν.
Παιδια αυτο το τοπικ χρειαζεται καμμενα σχολια και ελλεινα κλαψουρισματα. Ελα παμε λιγο πιο δυναμικα τωρα! :P |
Ναι ναι, με ρυθμό:P
|
Παράθεση:
2. Εδώ σε διάφορες φάσεις ΚΛΑΙΜΕ,υποφέρουμε!! Δεν γίνεται κάθε βράδυ να καταστρεφόμαστε,όποτε μας έρθει... Συμπέρασμα: Κάτω τα χέρια από το θέμα!! Και για να τονώσω το θέμα... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΑΠΟΨΕ??? ΓΙΑΤΙ??? :cry::cry::cry: Τσάμπα 70 χιλιόμετρα πήγαινε-έλα... :( |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Αν δεν κοιτάζω εσένα-Μ******ς Χατζηmedia
Δεν πηγαίνει παρακάτω η καρδιά Δεν πηγαίνει βήμα η μέρα Εγώ έζησα μαζί σου τη χαρά Και έχω μείνει στον αέρα Έχω μείνει, έχω μείνει στον αέρα Εγώ εδώ, εσύ εκεί Κι η ζωή πιο πέρα Ποιά μέρα θες να δώ Ποιά θάλασσα να πιώ Ποιον ήλιο αν δεν κοιτάζω εσένα Ποιά μάτια να κοιτώ Τη δύναμη να βρώ Αν δεν κοιτάζω εσένα Ποιά; Ποιά; Τις εικόνες μου τις μοίραζα στα δυό Μια για μένα, μια για σένα Πως ζητάς τον κόσμο μόνος να κοιτώ Όλα μοιάζουνε σπασμένα Όλα μοιά- όλα μοιάζουνε σπασμένα Εγώ εδώ, εσύ εκεί Κι η ζωή πιο πέρα Ποιά μέρα θες να δώ Ποιά θάλασσα να πιώ Ποιον ήλιο αν δεν κοιτάζω εσένα Ποιά μάτια να κοιτώ Τη δύναμη να βρώ Αν δεν κοιτάζω εσένα Έχω μείνει, έχω μείνει στον αέρα Εγώ εδώ, εσύ εκεί Κι η ζωή πιο πέρα Ποιά μέρα θες να δώ Ποιά θάλασσα να πιώ Ποιον ήλιο αν δεν κοιτάζω εσένα Ποιά μάτια να κοιτώ Τη δύναμη να βρώ Αν δεν κοιτάζω εσένα ΓΙΩΤΑ ΣΕ ΘΕΛΩ.ΤΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΣ. .. |
Όσοι κλαίγονται είναι άξιοι της μοίρας τους. Τέλλλος.
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Χρόνη γερά,μη τους ακούς! |
Κι αν δεν έχω καθόλου μυαλόοοοοοοοοοοοοοο,ρε Γιωτούλα το πήρες κι αυτό.
Κι αν δεν έχω καθόλου λεφτάαααααααααααααα,ρε Γιωτούλα θα τα πάρεις(μακάρι)κι αυτά. Είναι ένα χόρτο μαγικό,δώστε μου λίγο για να πιώ,την Γιώτα μου να ονειρευτώ και να φωνάξω ως τον θεό! Γιώτα μου σε αγαπώ,σε αγαπώ, σαν ηρωίνη σαν σκληρό ναρκωτικό,σαν το χασίς το isd,για σένα Γιώτα μαστουρώνει ολη η γη,όλη η γη! Γιώτα μου,Γιώτα μου,σε αγαπώ,σε αγαπώ,όπου κι αν παίζεις πάντα θα σ΄ακολουθώ!Σ΄ακολουθώ,Γιώτ α εδώ,Γιώτα εδώ,Γιώτα εκεί,Γιώτα εκεί, όπου κι αν παίζεις πάντα θα μαστε μαζί,πάντα μαζί! ;D;D;D |
Ετσι αγαπαει ο καλιθεας!!;p
|
Παράθεση:
|
Γιατί με καις πιό πολύ κι από τον καύσωνα! (Το γραφικόμετρο έσπασε...) |
Παράθεση:
Παντως μπραβο! Εξυπνα και τα δυο:clap: |
And so it is Just like you said it would be Life goes easy on me Most of the time And so it is The shorter story No love, no glory No hero in her sky I can't take my eyes off of you I can't take my eyes off you I can't take my eyes off of you I can't take my eyes off you I can't take my eyes off you I can't take my eyes... And so it is Just like you said it should be We'll both forget the breeze Most of the time And so it is The colder water The blower's daughter The pupil in denial I can't take my eyes off of you I can't take my eyes off you I can't take my eyes off of you I can't take my eyes off you I can't take my eyes off you I can't take my eyes... Did I say that I loathe you? Did I say that I want to Leave it all behind? I can't take my mind off of you I can't take my mind off you I can't take my mind off of you I can't take my mind off you I can't take my mind off you I can't take my mind... My mind...my mind... 'Til I find somebody new Ααααααχχχχχ......:paranoid: |
Φοβερό κομματάκι...
|
Κόσμημα της λύπης Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης Βιάστηκα τόσο να επενδύσω Πάνω στο πρώτο μας λεπτό Πρόλαβα εγώ να σ' αγαπήσω Μέχρι και πόνο να αισθανθώ Πρόλαβα εγώ να σ' αγαπήσω Μέχρι και πόνο να αισθανθώ Δείξε μου πώς να σ' αποκτήσω Κάνε το δύσκολο απλό Μπορώ πια και μόνος να ζω Δίχως έρωτες και μια ζεστή αγκαλιά Μπορώ μα σε θέλω πολύ Πιο πολύ από κάθε φορά Κάθε ωραίο όταν λείπεις Σε μένα φαίνεται φτηνό Είσαι ένα κόσμημα της λύπης Που μοιάζει να' ναι αληθινό Είσαι ένα κόσμημα της λύπης Που μοιάζει να' ναι αληθινό Όμως σε μένα δεν ανήκεις Και σου ανήκω τώρα εγώ Όπως λέει και μια ψυχή ο άνθρωπος έχει ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ και τι μου λετε εσεις για media και ΟΤΕ και ΔΕΗ. ΤΕΛΟΣ!! |
Το σ' αγαπώ http://www.stixoi.info/skin/images/flags/english.gif http://www.stixoi.info/skin/images/flags/serbian.gif http://www.stixoi.info/skin/images/misc/back2.gif Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης Ήμουνα μικρός για τόσα αινίγματα, και όμως τα απάντησα μωρό μου, έκανα με σένα τόσα ανοίγματα, τώρα έχω κλειστεί στον εαυτό μου. Σου ριξα τα δίχτυα μα δεν πιάστηκες, Ξέρεις να ξεφεύγεις απ' το θέμα, Ίσως έχεις δίκιο που φυλάχτηκες, Απ' το σ' αγαπώ και από μένα. Είναι επικίνδυνα εδώ, Γι' αυτό καλύτερα που φεύγεις, Χρόνια προσπαθώ, αυτό που χρόνια αποφεύγεις, Κι άλλο αν μείνεις θα δεθώ, γι' αυτό καλύτερα που φεύγεις, Χρόνια προσπαθώ, αυτό που χρόνια αποφεύγεις, Το σ' αγαπώ, το σ' αγαπώ. Σου δωσα τα πάντα κι όμως στάθηκες, Σ' όλα αυτά που μου κρατάς κρυμμένα, Ίσως έχεις δίκιο που αντιστάθηκες, Και στο σ' αγαπώ, μα και σε μένα. Είναι επικίνδυνα εδώ, Γι' αυτό καλύτερα που φεύγεις, Χρόνια προσπαθώ, αυτό που χρόνια αποφεύγεις, Κι άλλο μείνεις θα δεθώ, γι' αυτό καλύτερα που φεύγεις, Χρόνια προσπαθώ, αυτό που χρόνια αποφεύγεις, Το σ' αγαπώ, το σ' αγαπώ. |
Καπνός http://www.stixoi.info/skin/images/flags/english.gif http://www.stixoi.info/skin/images/flags/spanish.gif http://www.stixoi.info/skin/images/misc/back2.gif Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη Μουσική: Δημήτρης Τσούκας Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης Πιο ζεστό φιλί δεν ένιωσα ξανά και με νικά. Μαζί σου ό,τι έζησα αγκαλιά γερή -Σύμπτωση απλή- που επέζησα. Λες, είναι σκληρό με τόσο εγωισμό και με θυμό. Σε σένα ν' απευθύνομαι αν σε πίστεψα -Εγώ μονάχα εγώ- ευθύνομαι. Τι να πω κι εγώ που όλα τα περίμενα. -Μα, έγιναν αλλιώς που άναβες φωτιές με όλα αυτά που μου 'ταζες. -Μα, έμειν' ο καπνός. Δες, γυρίζω εδώ μετά από καιρό και σου ζητώ ακόμα μια συνάντηση. Μα στα δύσκολα -Δεν έχεις ούτε μια -Απάντηση! |
Το στέκι τα σπάει απόψε....
|
παρακαλω οποιος δεν εχει κατι να πει και λεει ακυρα πραματα, να μεταφερεται στο εκτος θεματος. Διαβαστε τους κανονες. Επιτελους.;D
|
Επειδή ο κύριος ΤΑΛΟΣ μας τη λέει άσχημα, του αφιερώνω το παρακάτω αξεπέραστο άσμα που το ξανάκουσα τυχαία σήμερα και μου θύμισε κάτι παλιές καλές εποχές καψίματος.....Αψού !!!!
;D ;D ;D |
Κυριε Κυριε astrolabos!! Ειναι σωστο να βαζουμε τραγουδια και στιχοθς εδω ενω εχουμε το πες το με ενα τραγουδακι?? κυριε κυριε οχι οτι θελω να καρφωσω καποιους ( depoina, talos)
|
Παράθεση:
|
Μολις το καταλαβα...συγγνωμη...μμπορω να θεωρουμε και γω κατεστραμμενος που με την κοπελα που ειμαι καψουρης λεμε μονο ενα καλημερα και καληνυχτα??παιδια αληθεια τωρα μπορειτε να μ πειτε τι ννα της στειλω για να ερθουμε πιο κοντα??
|
Παράθεση:
...ρε πονεσα εκλαψα και μες στη τρελα γελασα μα εδωσα τοπο στην οργη κι απλα προσπερασα |
Παράθεση:
|
ειναι εκτος Παγκρατιου και γενικοτερα αθηνων...
|
Μόνιμα; Αν ναι τι την θες; Δι' αλληλογραφίας θα τα έχετε;
Αν απλά λείπει τώρα περίμενε να γυρίσει! :P Sms και φλωριές... face to face ρεεεεε, ξεκολλάτε από την ψυχολογία της κότας! |
οχι ρε μονιμα εχει παει διακοπες και εγω λιωνω οχι δεν ειναι αυτο αλλα την θελω ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!! καμια ιδεα να ανοιξουμε τουλαχιστον συζητηση...ειναι πολυ ψυχρη η κατασταση σου λεωωωωωωωωωωω
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Με κατά μέτωπο συναντήσεις όμως,όχι χαζομηνύματα και αναπάντητες και λοιπές π@π@ριές. |
ρεεεεεεεεεεεε!!! και γω προετοιμαζω την κατασταση αλλα π@π@ρια!!δεν κανει τπτ...το κοριτσι ειναι σαν παγοκολωνα μπροστα μου...και με ποναει αυτο....
|
Ε τότε ή την προετοιμάζεις με λάθος τρόπο ή δεν θέλει και πας για άλλα κι ας είσαι καψούρης.Αν δεν θέλει ό,τι και να κάνεις...
Για να ανοίξεις συζήτηση παίρνεις τηλέφωνο, οτιδήποτε άλλο είναι μη αποδεκτό. Τέλλλος |
τηλεφωνο???δεν εισαι καλα μαλλον ...τελλλος θα την δω καπου θα την βαλω στην γωνια και θα της δειξω θα πει τον δεσποτη παναγιωτη
|
Χειμώνας http://www.stixoi.info/skin/images/flags/english.gif http://www.stixoi.info/skin/images/misc/back2.gif
Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης Είναι χειμώνας κι όπως πρέπει θα ντυθώ το βράδυ που έρχεται. Και κάποιο λάθος που στο σώμα μου χρωστώ ο νους δεν το δέχεται. Κι αν φύγω από δω με σένα δύσκολα τελειώνω, μέσα μου σε κρατώ λες κι είσαι κάτι σωστό. Μα εσύ συνέχεια με κερδίζεις για μια ζωή νικάς Σκληρά μακριά μου φεύγεις μα πιο σκληρά γυρνάς Είναι χειμώνας τα παράθυρα ανοιχτά μα ήδη αρρώστησα. Ξέρεις καλά πως στα παράλογα μπροστά το κόστος δε ρώτησα. Κι αν φύγω από δω θα αλλάξω πρόσωπο σαν κλέφτης. Μέσα μου σε κρατώ λες κι είσαι κάτι σωστό. |
Παράθεση:
Αλλά επειδή θέλω να συμπαρασταθώ πάρε και αυτό στο ίδιο πνεύμα... Φθινοπώριασε :hehe::hehe: Στίχοι: Γιώργος Θεοφάνους Μουσική: Γιώργος Θεοφάνους Πρώτη εκτέλεση: Πασχάλης Τερζής Ποιος το περίμενε λοιπόν να γίνουμε ένα παρελθόν και όλα τα χρώματα σκοτάδι και η αλύρα στα μαλλιά να γίνει άδεια αγκαλιά στην άμμο ακόμα ένα σημάδι Και ότι ήθελα κοντα να ρθει δεν λέει με τίποτα να βγεί είναι φεγγάρι τρομαγμένο με έκλεισες μέσα σου εκεί σένα κορμί σαν φυλακή να δραπετεύσω περιμένω Φθινοπώριασε ο άνεμος σε πήρε φθινοπώριασε και απ την καρδία σου η αγάπη μου ξεθώριασε σκοτείνιασε μπράστα μου ο ουρανός Κιτρινίσανε του έρωτα τα φύλλα κιτρινίσανε στο χώμα απλά να πέσω με αφήσανε να πίνω απ τη βροχή σου ο τρελός Ποιος το περίμενε που λες πως θα άφηνε τέτοιες πληγές η νύχτα όταν ξημερώνει και πάνω που ήμασταν εμείς οι νικητές της διαδρομής τώρα κοιτάζουμε την σκόνη Φθινοπώριασε ο άνεμος σε πήρε φθινοπώριασε και απ την καρδία σου η αγάπη μου ξεθώριασε σκοτείνιασε μπράστα μου ο ουρανός Κιτρινίσανε του έρωτα τα φύλλα κιτρινίσανε στο χώμα απλά να πέσω με αφήσανε να πίνω απ τη βροχή σου ο τρελός |
ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΒΥΣΣΟΣ
ΠΟΤΕ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΟΛΑΣΗ |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:21. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin