![]() |
Απάντηση: Πες μας τι νιώθεις με ένα τραγουδάκι
Παράθεση:
Artist: Solar Factor Track: Urban Shakedown Το αστικό ταρακουνημα.... Ο Μike το χει κανει γι' αυτο είναι κομματάρα.... |
:worship: Led Zeppelin-Black Dog :worship:
Hey, hey, mama, said the way you move, Gonna make you sweat, gonna make you groove. Ah, ah, child, way you shake that thing, Gonna make you burn, gonna make you sting. Hey, hey, baby, when you walk that way, Watch your honey drip, can't keep away. Oh yeah, oh yeah, oh, oh, oh Oh yeah, oh yeah, oh, oh, oh I gotta roll, can't stand still, Got a flamin' heart, can't get my fill, Eyes that shine burning red, Dreams of you are through my head. Ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah... Hey baby, oh baby, pretty baby, Tell me why you you won't do me now. Hey baby, oh baby, pretty baby, Move'n while you're groovin' now. Didn't take too long 'fore I found out What people mean by down and out. Spent my money, took my car, Started tellin' her friends she goin' be a star. I don't know, but I've been told Big legged woman ain't got no soul Oh yeah, oh yeah, oh, oh, ah Oh yeah, oh yeah, oh, oh, ah All I ask for, all I pray, Steady load of woman gonna come my way. I need a woman gonna hold my hand tell me no lies, make me a happy man. Ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah... Ahhhhhh! Ooooh-ahhhh |
Nickelback - Photograph
http://www.youtube.com/watch?v=_4S9W2pzu18 Look at this photograph Everytime I do it makes me laugh How did our eyes get so red And what the hell is on Joey's head And this is where I grew up I think the present owner fixed it up I never knew we'd ever went without The second floor is hard for sneaking out And this is where I went to school Most of the time had better things to do Criminal record says I broke in twice I must have done it half a dozen times I wonder if it's too late Should i go back and try to graduate Life's better now then it was back then If I was them I wouldn't let me in Oh, oh, oh Oh, god, I Every memory of looking out the back door I had the photo album spread out on my bedroom floor It's hard to say it, time to say it Goodbye, goodbye. Every memory of walking out the front door I found the photo of the friend that I was looking for It's hard to say it, time to say it Goodbye, goodbye. Remember the old arcade Blew every dollar that we ever made The cops hated us hangin' out They say somebody went and burned it down We used to listen to the radio And sing along with every song we know We said someday we'd find out how it feels To sing to more than just the steering wheel Kim's the first girl I kissed I was so nervous that I nearly missed She's had a couple of kids since then I haven't seen her since god knows when Oh, oh, oh Oh, god, I Every memory of looking out the back door I had the photo album spread out on my bedroom floor It's hard to say it, time to say it Goodbye, goodbye. Every memory of walking out the front door I found the photo of the friend that I was looking for It's hard to say it, time to say it Goodbye, goodbye. I miss that town I miss the faces You can't erase You can't replace it I miss it now I can't believe it So hard to stay Too hard to leave it If I could I relive those days I know the one thing that would never change Every memory of looking out the back door I had the photo album spread out on my bedroom floor It's hard to say it, time to say it Goodbye, goodbye. Every memory of walking out the front door I found the photo of the friend that I was looking for It's hard to say it, time to say it Goodbye, goodbye. Look at this photograph Everytime I do it makes me laugh Everytime I do it makes me... :clap::clap::clap::clap::clap: |
Ότι και να πώ για αυτό το κομάτι,θα 'ναι λίγο...
Guns and Roses-Don't Cry Talk to me softly There's something in your eyes Don't hang your head in sorrow And please dont cry I know how you feel inside I've I've been there before Somethin's changin' inside you And don't you know Don't you cry tonight I still love you baby Don't you cry tonight Don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry tonight Give me a whisper And give me a sigh Give me a kiss before you tell me goodbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinkin' of you And the times we had...baby And don't you cry tonight Don't you cry tonight Don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry tonight And please remember that I never lied And please remember how I felt inside now honey You gotta make it your own way But you'll be alright now sugar You'll feel better tomorrow Come the morning light now baby And don't you cry tonight An don't you cry tonight An don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry Don't you ever cry Don't you cry tonight Baby maybe someday Don't you cry Don't you ever cry Don't you cry Tonight |
Ε όχι μωρή π!@#%$α γκαντεμιά,δεν θα μου γ@#$^%&*ς εσύ την ψυχολογία, χτύπα κι άλλο!
http://www.youtube.com/watch?v=OfL7ldp_7Zg Φτάσε στον πάτο Στίχοι: Ζακ Στεφάνου Μουσική: Ζακ Στεφάνου Πρώτη εκτέλεση: Ζακ Στεφάνου Όταν αγγίξεις την κορυφή και τσιρίξεις και έχεις την τύχη με το μέρος σου κρατάς την πορεία και φτάνεις στα όρια Μα όταν γλιτώσεις από το βάρος μιας πτώσης και δεν μπορείς να σηκωθείς τότε δεν βλέπω να έχεις πολλά περιθώρια Φτάσε στον πάτο εκεί που δεν υπάρχει πιο κάτω και βρες την ευτυχία κρυμμένη κομμένη και ραμμένη για σένα που κλαις σε κάθε πτώση ισχύς εν τη ενώσει ψυχή μου και έλα μαζί μου στον πάτο Όταν παλέψεις και όλη τη γνώση μαζέψεις και ετοιμαστείς να απογειωθείς καιρός να μάθεις τι κάνουν τα ώριμα φρούτα Φόρα το κράνος πάρε ανάσα και θάρρος και αντί προς τα πάνω να κοιτάς κλείσε τη μύτη σου φτάσε στην άκρη και βούτα Φτάσε στον πάτο εκεί που δεν υπάρχει πιο κάτω και βρες την ευτυχία κρυμμένη κομμένη και ραμμένη για σένα που κλαις σε κάθε πτώση ισχύς εν τη ενώσει ψυχή μου και έλα μαζί μου στον πάτο Φτάσε στον πάτο εκεί που δεν υπάρχει πιο κάτω και βρες την ευτυχία κρυμμένη κομμένη και ραμμένη για σένα που κλαις σε κάθε πτώση ισχύς εν τη ενώσει ψυχή μου και έλα μαζί μου στον πάτο εκεί που δεν υπάρχει πιο κάτω και βρες την ευτυχία κρυμμένη κομμένη και ραμμένη για σένα και έλα μαζί μου στον πάτο |
Βαδίζω και παραμιλώ http://stixoi.info/skin/images/flags/english.gif http://stixoi.info/skin/images/flags/italian.gif http://stixoi.info/skin/images/misc/back2.gif
Στίχοι: Γιάννης Παπαϊωάννου, Ψηλός, Πατσάς Μουσική: Γιάννης Παπαϊωάννου, Ψηλός, Πατσάς Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Παπαϊωάννου, Ψηλός, Πατσάς Άλλες ερμηνείες: Πάνος Μιχαλόπουλος Βαδίζω και παραμιλώ Γι αυτή τη σύμφορα μου χωρίσαμε και έχω βρει Ο δόλιος την χαρά μου Για έρωτες θα πάψω πια τώρα να τυραννιέμαι μια φορά γελάστηκα Και δεν ξαναγελιέμαι Σε ξέχασα στο νου μου πια Το λεω δε σε βάζω μην κλαις και μην οδύρεσαι Και γνώμη δεν αλλάζω |
Ένα απο τα πιο ωραία και μελωδικά τραγούδια του 1970
Elton John-Your SongIt's a little bit funny this feeling inside I'm not one of those who can easily hide I don't have much money but boy if I did I'd buy a big house where we both could live If I was a sculptor, but then again, no Or a man who makes potions in a travelling show I know it's not much but it's the best I can do My gift is my song and this one's for you And you can tell everybody this is your song It may be quite simple but now that it's done I hope you don't mind I hope you don't mind that I put down in words How wonderful life is while you're in the world I sat on the roof and kicked off the moss Well a few of the verses well they've got me quite cross But the sun's been quite kind while I wrote this song It's for people like you that keep it turned on So excuse me forgetting but these things I do You see I've forgotten if they're green or they're blue Anyway the thing is what I really mean Yours are the sweetest eyes I've ever seen |
Έχεις ένα πρόβλημα σοβαρό
πάντα θα το'χεις και λέγεται ωραιοπάθεια αν δε πετύχει η βαφή στα μαλλιά σου σε πιάνει άγχος και εμπάθεια είσαι απ'αυτές που αξίζουν τόσο όσο τ'αυτοκίνητό σου με μια εξάτμιση που κάνει θόρυβο να μην ακούν τον εαυτό σου είσαι απ'αυτές που έχουνε πρόβλημα στη ψυχή,στη συνείδηση και στο μυαλό τους που με ρούχα παπούτσια και λεφτά ικανοποιούν για πάντα το σάπιο εγώ τους το άντε γαμήσου σ'εσένα..ακούγεται σαν ευχή στήσε και κανα κώλο μήπως και πάρεις καμιά προαγωγή Μα ότι κάνεις να ξέρεις ότι κάποτε το βρίσκεις μπροστά σου ψεύτικα όσα νόμιζες δεδομένα,ψεύτικα όσα νόμιζες δικά σου από τη μίζερη δουλειά σου ως τη δήθεν μαγκιά σου από τα χαμένα παιδικά όνειρά σου ως το χρώμα το ψεύτικο στα μαλλιά σου Τώρα φτιάξου καλά να σε πάρουν οι κάμερες στα ελληνάδικα βρες και κάποιον ομοιό σου για συναισθηματική ασφάλεια πανικός θα σου σπάσει κανα νύχι,δε πετύχει η ανταύγεια το ναρκισσισμό σου προσκυνάς με θρησκευτική ευλάβεια μόνιμο προβλημά σου ποια θα είναι η μόδα αυτή τη χρονιά; τι χρώμα θα φορεθεί;(τι θα τα κάνω τα περσινά;) Χα!!ψάξε στα περιοδικά,ξέρεις σ'εκείνα τα γνωστά που σου δείχνουν δέκα τρόπους να του σηκώσεις το κάτω κεφάλι σε λιγότερο από πέντε λεπτά (επιμελώδημα) Δέκα πόντους τακούνι έναν όροφο πιο ψηλή πάνω σε τραπέζια χορεύεις Τσαλίκη και Βανδή κάποιος όμως μου'πε ότι τώρα αλλάξαν οι καιροί ακόμα πάνω σε τραπέζια μα τώρα χορεύεις rnb Δέκα πόντους τακούνι έναν όροφο πιο ψηλή πάνω σε τραπέζια χορεύεις Τσαλίκη και Βανδή ποτά,τσιγάρα,μεθύσια μετά η γνωστή διαδρομή σε κάποιου μαλάκα το κρεβάτι θα σε βρει τ'άλλο πρωί Δεσποινίς σας παρακαλώ μη μιλάτε,βγάλτε το σκασμό μ'άριστα το δέκα σας βαθμολογώ μηδέν IQ,μηδέν μυαλό(x2) Μες στο club εσύ,οι φίλες σου κι εγώ ωραία!!νιώθω σαν το Νώε μες στη κιβωτό βάλ'το κορμί σου να δουλέψει αφού δεν έχεις μυαλό κι εκτός τούτου τολμώ να πώ ΧΑ!! γιατί υπάρχεις;;το μυαλό σου απόκομμα στάχτης καμμένο δάσος,όσο για τη καρδιά σου αναπολεί τη σοδιά της σε χαιρετάει η ευτυχία έχοντας ανοιχτά τα δαχτυλά της αφ'εξής ο κόφτης μου στο δέρμα της δικής σου πλάτης Δε φτάνει που στη καρδιά σου δε βρήκα ίχνος αγάπης αλλά εσύ ρε τόσο πολύ με μισείς που θέλεις και σ'άλλους το κόλπο να μάθεις Σου απαγορεύω να υπάρχεις τώρα ξέρω γιατί καλά μ'εσένα δε τα'χεις είσαι ένα απαίσιο πλάσμα στα πλαίσια μιας απαίσιας στάσης... |
Στίχοι: TXC
Μουσική: TXC Πρώτη εκτέλεση: TXC Οι σκέψεις μου χαμένες κάτι τις έχει δεμένες και με τυλίγει γι'άλλη μια φορά κάτι με πνίγει το μυαλό μου κάνει παιχνίδια ψάχνει στήριγμα ακούω ένα ύπουλα σφύριγμα όχι πάλι κύρηγμα κάποιος εκεί στο βάθος υποστηρίζει με πάθος πως είμαι λάθος και όλα τριγύρω μου μοιάζουνε τάφος χαμένος στην αρένα παλεύω τον εαυτό μου νιώθω σαν να μην είναι το μυαλό μου δικό μου κάποιος μου βάζει έμμονες ιδέες πως έχω αποτύχει κι αν είμαι ακόμα ζωντανός είναι κατά τύχη γι'αυτό πιάνω μικρόφωνο και βγάζω φωνή μέσ'από το μεγάφωνο πρέπει να μιλήσω να τον αφήσω άφωνο για όλα τα χρόνια που παραμένω στθερός σε ότι επιλέγω σ'ότι πιστεύω χωρίς να ξεφεύγω ποτέ δεν ντράπηκα για 'κείνο που 'θελα να γίνω ξέρω να κρίνω και αυτό που είμαι αυτό θα μείνω πάντοτε μέσα μου είχα ένα δίλλημα που μ'έκαιγε μα πάντα ακολουθούσα τη φωνή εκείνη που μ'έλεγε "Ποτέ μη λυπάσαι γι'αυτό που διάλεξες να 'σαι δε χρωστάς σε κανένα γι'αυτό κανένα μη φοβάσαι Μη φοβάσαι ότι και να γίνει μη φοβάσαι φτάνει μόνο αληθινός να ξέρεις να'σαι Μη φοβάσαι ότι και να γίνει μη φοβάσαι φτάνει μόνο να μην κοιμάσαι Έχει τόσο φως κι όμως όλα σου φαίνονται μαύρα με μια μάνα που τρώει πάντα τα παιδιά της και συ μόνος σε μια πόλη 5 εκατομμυρίων φυλάγεσαι από παντού από τα στόματα των κυρίων περπατάς και φοβάσαι να σηκώσεις το βλέμμα σου κάποιοι αντλούν ενέργεια ρουφώντας το αίμα σου από τη μέρα της γέννας σου πεταμένος γυμνός κουλουριασμένος σε μια γωνία ενός κρύου λεπτού δωματίου έχοντας πέσει θύμα ενός μακάβριου αστείου προσπαθάς να φυλαχτείς από τις όξινες σταγόνες εδώ και χρόνια κι όμως σου φαίνονται αιώνες επειδή είν'το τέλος κάθε φάσης της ζωής σου η αρχή για ένα αδιέξοδο ψάχνεις απεγνωσμένα την έξοδο τρέχεις με ένα αυτοκίνητο προς σ'ένα γκρεμό με φρένα σπασμένα κι ένα ψυχοπαθή οδηγό είναι η τελευταία σου ευκαιρία να σωθείς πήδα έξω πήδα τώρα ή ποτέ καταλαβέ το το απεραντο γκρίζο απ'τα θεμέλια κατεστρεψέ το μη το σκέφτεσαι άλλο ο μόνος φόβος είναι ο φόβος κι από δω και πέρα ποτέ δε θα σαι μόνος Μη φοβάσαι ότι και να γίνει μη φοβάσαι φτάνει μόνο αληθινός να ξέρεις να'σαι Μη φοβάσαι ότι και να γίνει μη φοβάσαι φτάνει μόνο να μην κοιμάσαι |
http://http://www.youtube.com/watch?v=Fe7yOccqdxI
Turn the page-Bob Seger Mια απ τις καλυτερες μπαλαντες ever |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:47. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin